Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20499 Locație: Snookerland
|
Trimis: Vin 26 Noi 2021, 2:09 Titlul subiectului: |
|
|
Azi, vineri, e zi fără meciuri, la York.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker
Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1205 Locație: Oltenia
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Sâm 27 Noi 2021, 20:02 Titlul subiectului: |
|
|
Sigur – în măsura în care-i știu și eu.
Stânga (de aproape spre departe) : Jan Verhaas, Desislava Bozhilova, Mark King, Rob Spencer, Terry Camilleri, Glen Sullivan-Bissett, Ben Williams (care va arbitra și finala de la York)
Dreapta (de aproape spre departe) : Leo Scullion, Brendan Moore, Tatiana Woollaston, Maike Kesseler, iar de ultimele două fătuci nu sunt sigură. Penultima pare a fi Peggy Li, iar pe ultima nu cred c-o cunosc.
După câte am înțeles, poza n-a fost făcută de un arbitru.
Vorbind despre arbitri : Tatiana a arbitrat (împreună cu Rob Spencer) meciul Ronnie O'Sullivan vs Robbie Williams, dar, probabil, cu mare efort de concentrare pentru că, tot azi, în timpul dimineții, i-a murit mama. (După ce, acum câteva zile, a trecut la cele veșnice tatăl lui Olivier Marteel.)
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
danypop Addicted to snooker
Data înscrierii: 27/Oct/2016 Mesaje: 186 Locație: marghita
|
|
Sus |
|
Cristi Addicted to snooker
Data înscrierii: 25/Ian/2010 Mesaje: 588 Locație: Galati
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Mar 30 Noi 2021, 1:02 Titlul subiectului: |
|
|
Am vizionat, de câteva ori, ambele secvențe postate de Cristi. Am citit și destule opinii emise online de foarte multe persoane din sau de pe lângă Snookerland. Trebuie să recunosc că eu una aș fi procedat ca arbitrul ăla strict din meciul de pool, adică aș fi așteptat ca afurisita aia de bilă să se oprească. Aș fi preferat de asemenea ca Sam Craigie să nu se grăbească așa de tare, de parcă s-ar fi scăpat pe el dacă mai zăbovea două-trei secunde prin preajma mesei. Chestiune de politețe. Și, bineînțeles, de regulament.
Dar trebuie să ne mai uităm și la spiritul, nu numai la litera „legii”. Frame-ul era câștigat, bila avea să stea locului imediat etc.
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
AndreiCS Addicted to snooker
Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 366
|
Trimis: Mar 30 Noi 2021, 17:51 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
Tatiana a arbitrat (împreună cu Rob Spencer) meciul Ronnie O'Sullivan vs Robbie Williams, dar, probabil, cu mare efort de concentrare pentru că, tot azi, în timpul dimineții, i-a murit mama. |
M-am gandit ieri cu ce atitudine va aborda Ben intalnirea din 16-imi, cel mai probabil soacra fiindu-i inmormantata astazi, in caz ca a decis sa faca deplasarea fiind nevoit sa plece azi dimineata.
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Mar 30 Noi 2021, 18:55 Titlul subiectului: |
|
|
Judd Trump: “I was just poor really, crap from the start to the finish. It always seems to be the same in this venue, I always struggle here, for what reason I don’t know. The tournament just seems to take so long and I can’t seem to get up for it. I just felt flat.”
Dacă nu e vina mesei, e vina locației sau a formatului. Cel mai (cu un adjectiv foarte la modă) asumat băiat din Snookerland, Juddul nostru !
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Mar 30 Noi 2021, 20:21 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
Penultima pare a fi Peggy Li, iar pe ultima nu cred c-o cunosc. |
Ultima persoană cred că este Mandy Fisher, actuala președintă WWS.
Cristi a scris: |
Ce parere aveti de faultul acesta involuntar si instinctiv, dar care nu a fost anuntat de arbitru? |
Părere personală: da, ar fi trebuit să se fi strigat acest fault. Ar fi pus Sam Craigie la fel de repede tacul pe masă dacă arbitrul nu ar fi anunțat câștigarea frame-ului? Asta nu vom ști niciodată.
Dar nu sunt de acord cu Alan McManus: Sam are și el partea lui vină. Indiferent ce spune arbitrul, este o dovadă de respect (față de joc, față de adversar) să aștepți până se oprește bila albă sau să fii sigur că tacul nu va interacționa cu bilele rămase pe masă. Am văzut grija asta la sfârșit de frame și la jucători în general „grăbiți”: Neil, Ronnie sau Judd.
_________________ "That's inches away from being millimetre perfect." (Ted Lowe)
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|