Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
iatgsf Fan
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 21
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Dum 21 Noi 2004, 22:45 Titlul subiectului: Deci... |
|
|
Hai s-o luam altfel... Nu stiu exact cate pagini va avea site-ul, in general... Partea proasta este ca nu cred ca voi face ceva amplu. Acest site a fost facut din dorintza de a avea un forum, in primul rand... Cred ca am mai spus ca multi dintre oamenii de pe grupul de la yahoo si-au exprimat dorintza de a avea un domeniu.ro. In plus, astfel putem cunoaste mai multzi fani ai acestui sport (eu una chiar sper sa formam mici grupuri -in functzie de orashul in care ne aflam- si poate chiar sa ne intalnim la o bere sau sa urmarim o finala impreuna). Am mai vrut sa avem acest forum si pentru ca e mai ushor sa faci schimb de idei in acest fel.
In alta ordine de idei... Eu nu am intentionat sa fac un site (mai mult sau mai putin oficial) pentru ceea ce spui tu. Exista multe site-uri de snooker si lumea se poate informa de-acolo, mai mult sau mai putzin. Pentru micile curiozitati si vesti de ultima ora putem comunica aici.
Evident ca pe prima pagina va exista un link pentru forum si o sectiune cu linkuri si inca niste chestii absolut necesare (inca nu s-a decis care vor fi ele ).
Oricum, ideea era ca nu vom face o chestie ampla. Si nu prea stiu de ce vorbesc la plural pentru ca pana acum nu s-a oferit cineva sa ma ajute, a fost o initziativa personala si eu nu pot spune ca ma voi putea ocupa cum trebuie de site. Pur si simplu ma bucur ca am facut rost de un forum ushor de accesat.
Altceva... Imi cer scuze pentru "Oricum, in fine, in orice caz, cu alte cuvinte, in alta ordine de idei". Am cam luat-o razna cu aceste cuvinte. Sper sa reushesc sa renuntz la ele la un moment dat.
Pentru moment, atat. Voi reciti mesajul tau maine si daca mai e ceva de adaugat voi adauga.
O zi/seara/noapte placuta si fortza-n tac, dupa cum spuneam.
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
Saiyan™
Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 7
|
Trimis: Mar 23 Noi 2004, 17:35 Titlul subiectului: |
|
|
...da
|
|
Sus |
|
Cold_Fever Addicted to snooker
Data înscrierii: 26/Noi/2004 Mesaje: 296 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie 8 Dec 2004, 22:50 Titlul subiectului: |
|
|
xxx
_________________ He who is prudent and lies in wait for an enemy who is not , will be victorious.
Sun Tzu - The Art of War
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20617 Locație: Snookerland
|
Trimis: Joi 13 Ian 2005, 16:43 Titlul subiectului: |
|
|
Mrs. Hendry, sper ca stii ca poti conta pe mine pentru furnizarea noutatilor din marele Snookerland !
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Dum 16 Ian 2005, 2:50 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
Mrs. Hendry, sper ca stii ca poti conta pe mine pentru furnizarea noutatilor din marele Snookerland ! |
Am retzinut, darling... Stiam de multa vreme, dar...
Ai observat probabil ca pe prima pagina a aparut un link catre snooker. Mi-e teama ca pagina nu va fi mult dezvoltata, cel putzin nu atat incat sa apara stiri pe ea.
Asta daca nu te oferi sa-tz donez site-ul si sa te ocupi tu de el. Hihihihi... Eu nu pot sa zic neaparat ca nu am timp ci, dupa cum spuneam si cu alte ocazii, ca nu prea ma pricep. In plus, limita oferita de cei de la care am inchiriat domeniul este de 10 MB, dupa cum mai spuneam, si nu prea stiu ce se poate face in limita lor (din care noi mai avem vreo 5). Cineva mi-a zis ca o pagina bine realizata poate lua cam 2 MB.
Acum, nu stiu... Repet... Daca se ofera cineva sa ne ajute s-o construim, cineva care chiar se pricepe la html, site-uri si chestii de genul asta, care ne poate face sa ne incadram in limita, etc, etc... Eu sunt deschisa...
In plus, e adevarat ca am putea si sa ne cumparam un domeniu si sa facem un site cu adevarat cool. Din pacate eu nu am banii necesari in momentul asta (50-70$) si mai doresc sa fac un site pe alt subiect (cand voi avea banii necesari).
Am inchiriat domeniul asta pentru ca era musai sa avem un forum si nu mai rezistam sa nu vorbesc cu voi.
Pana una alta, eu ma angajez ca forumul sa fie available pana la sfarshitul sezonului 2004-2005 si, daca nu se va ivi vreo oportunitate dupa aceea (sa cumparam un domeniu sau ceva de genul asta sau sa-l cumpar eu), il voi mentzine in continuare.
Pupici si fortza-n tac, as I was saying.
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator
Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1249 Locație: Germania
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20617 Locație: Snookerland
|
Trimis: Lun 17 Ian 2005, 1:56 Titlul subiectului: |
|
|
De acord cu cumpararea domeniului. Imi asum in totalitate acoperirea costurilor.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
Luci S
Data înscrierii: 28/Apr/2005 Mesaje: 9 Locație: Brasov
|
Trimis: Joi 28 Apr 2005, 10:22 Titlul subiectului: |
|
|
In primul rand va salut respectuos!
Dupa care nu ma pot abtine decat sa ma iau de zsolt_tuser care spunea mai devreme ca un site bine facut ocupa mai bine de 2 Mb... este foarte subiectiv ce intelege domnia sa printr-un site bine facut... dk domnia sa se refera la cat de bine este este structurat site-ul pe sectiuni intr-un limbaj pur html si cu grafica strict necesara, acesta poate fi realizat sub un mb, dar un site cu grafica complexa, cu animatii, simple sau complexe sau un site realizat in totalitate in flash poate atinge proportii mult mai mari...
Va urez succes in realizarea acestui site... |
|
Sus |
|
hf_integrale Fan
Data înscrierii: 28/Apr/2005 Mesaje: 14 Locație: 1000 pistes
|
Trimis: Joi 28 Apr 2005, 10:42 Titlul subiectului: |
|
|
Subscriu la cele afirmate de prietenul Luci S. Chiar stie ce vorbeste. Spun asta pentru ca se ocupa cu construirea de site-uri asa ca e chiar in tema. |
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
hf_integrale Fan
Data înscrierii: 28/Apr/2005 Mesaje: 14 Locație: 1000 pistes
|
Trimis: Joi 28 Apr 2005, 12:11 Titlul subiectului: |
|
|
Multumim pentru primire, zsolt. Ma simt obligat sa fac cateva precizari. In primul rand vreau sa afirm ca atat Luci S, cat si eu suntem pasionati de snooker si am intrat aici pentru ca stim ca in Romania exista o comunitate de oameni care apreciaza cu adevarat snookerul si ne bucuram ca cineva i-a strans la un loc. Felicitari!
Acum problema cu site-ul... solutii tehnice exista. Se poate cam orice. Sper exemplu: structura in sine (ca baza, cu text si grafica elementara) nu ajunge la un mega in html (in cod html un mega e foarte mult!), iar pozele despre care spuneti voi ca ar trebui urcate pot fi puse pe un ftp (gen tynipic sau photobucket) iar de acolo sa se faca link la ele... Luci va poate explica mai bine ca el e cu partea asta in cadrul firmei noastre, eu voiam doar sa va spun ca... se cam poate orice. Bine... n-ar fi worldsnooker.com, dar tot e ceva 8) |
|
Sus |
|
|
Trimis: Joi 28 Apr 2005, 12:20 Titlul subiectului: |
|
|
Da stiu de photobucket. Am folosit deja pentru a pune niste poze in forum. Putem sa punem pozele si pe un FTP. Dar eu nu am spus cam acelasi lucru cand am zis sa punem pagina principala la MyX iar restul pe alt server?
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
|