Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21271 Locație: Snookerland
|
Trimis: Mie 20 Iul 2005, 23:45 Titlul subiectului: General |
|
|
* Perioada : 17-21 august
* Format : toate meciurile până la cele din sferturi se joacă best of 7, sferturile, best of 9, semifinalele, best of 11, finala, best of 17.
* Primele meciuri :
1. Neil Robertson-Ian McCulloch
2. Ali Carter-Ding Junhui
3. Steve Davis-Mark Allen
4. Joe Perry-Joe Swail
5. Shaun Murphy-Graeme Dott
6. Jimmy White-câștigătorul meciului nr.1
7. Ken Doherty-Matthew Stevens
8. Stephen Maguire-Mark Williams
9. Stephen Hendry-câștigătorul meciului nr.2
10. John Higgins-câștigătorul meciului nr.3
11. Peter Ebdon-Alan McManus
12. Ronnie O'Sullivan-câștigătorul meciului nr.4
Orele transmisiunilor : http://eurosport.com/home/pages/v4/l0/s10000/tvschedule_lng0_spo10000_prs7_ven0.shtml
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată Clara White la Joi 11 Aug 2005, 9:33, modificat de 2 ori în total |
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Sâm 13 Aug 2005, 19:22 Titlul subiectului: |
|
|
Astazi 13 August 2005 in sfarsit un anunt pe Eurosport: "Next week snooker on Eurosport: Wednesday 15.30 (ora Romaniei) Northern Ireland Trophy."
In imagini Stephen Hendry, Ronnie O'Sullivan, Ian McCullogh si John Higgins. Va da-ti seama ce placere mi-a facut sa-i vad.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - Masters 2010, Wuxi Classic 2012
|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Alexa87
Data înscrierii: 26/Noi/2004 Mesaje: 7 Locație: undeva
|
Trimis: Mie 17 Aug 2005, 16:00 Titlul subiectului: ???? |
|
|
frizura lui mark williams???? can't wait to see
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mie 17 Aug 2005, 19:27 Titlul subiectului: |
|
|
* MARK ALLEN : “A fost primul meu meci televizat și încă în fața publicului de acasă, așa că sunt foarte bucuros de felul în care am jucat și de rezultat. În jocul de început, am avut emoții, dar apoi mi-am revenit. Nu îmi făceam prea mari iluzii că voi câștiga, fiindcă se știe ce mare jucător este Steve, dar nu m-a surprins faptul că totuși am jucat bine și am am făcut față tensiunii nervoase. “ Acum, Mark va juca împotriva lui JOHN HIGGINS. “John e unul dintre cei mai buni jucători care au existat vreodată, dar n-o să mai am emoții, iar el nu știe la ce să se aștepte. Am aici, cu mine, toată familia și încă vreo 60-70 de prieteni și prezența lor o să mă stimuleze.”
* NEIL ROBERTSON : “Am o vânătaie la un ochi [Neil a fost atacat într-o noapte în care ar fi făcut mai bine să stea acasă. Povestește că vorbea cu câțiva amici în apropierea unui bar din estul Londrei când, absolut din senin, un ins cu chef de ceartă s-a repezit la el și i-a dat un pumn. ] și n-am putut să mă antrenez o săptămână, deci nu m-am pregătit decât vreo 4-5 zile. Azi am făcut tot posibilul să joc bine – mai bine nici nu se putea. Îmi amintesc că la conferința de presă de după meciul pe care l-am pierdut în fața lui la Campionatul mondial, Stephen Hendry spusese că aș avea de câștigat dacă aș renunța la loviturile riscante, așa că am hotărât să fac întocmai. Am lucrat serios asupra jocului pozițional și asupra selecției loviturilor și am progresat mult în această privință.”
* SHAUN MURPHY : "Era foarte important pentru mine să câștig primul meci al acestui sezon. Parcă mi-a trecut un fior pe șira spinării când am auzit cum am fost prezentat - Campionul mondial etc - și sunt bucuros că am intrat în runda următoare. Se așteaptă lucruri mari de la mine[...], dar nu cred că am ceva de demonstat cuiva. Am muncit mult în antrenamentul pentru acest turneu, dar tot mă simt un pic înțepenit. Cred că la fel se simt și mai toți ceilalți jucători, așa că mă aștept la multe rezultate surprinzătoare. "
* ALAN McMANUS : "Încă tot mă mai simt în vacanță, dar mă bucur că joc din nou. Nu mă așteptam să fac mare lucru, dar am jucat bine și e un rezultat bun. Mesele sunt minunate și arena e excelentă."
* Bilanț nu cine știe ce strălucit al primei zile: "în acțiune" 3 campioni mondiali + 2 finaliști de campionat mondial + 4posibili/viitori campioni mondiali și nici un break de măcar 100 !!!... După cum se vede, cu excepția celor care cred că au ceva de dovedit (SHAUN - degeaba spune el că nu ! și ceilalți foarte tineri), cam lipsește motivația.... În timp ce, tot azi, la CAMPIONATUL MONDIAL UNDER-21 din Bahrain, thailandezul KOBKIT PALAJIN a marcat un 140 - a ratat, de emoție, ultima bilă neagră...
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată de către Clara White la Joi 18 Aug 2005, 3:19, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1254 Locație: Germania
|
Trimis: Joi 18 Aug 2005, 0:49 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
CAMPIONATUL MONDIAL UNDER-21 din Bahrain, thailandezul KOBKIT PALAJIN a marcat un 140 - a ratat, de emoție, ultima bilă neagră... |
Este pacat asa ceva, dar s-a mai intamplat "si la case mai mari". Si Ken Doherty a ratat un 147 (tot de emotie probabil) tot la ultima bila neagra avand si o pozitie ideala.
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
Aura Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 345 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Joi 18 Aug 2005, 17:53 Titlul subiectului: Re: Da... |
|
|
Mrs. Hendry a scris: |
E putzin stresant ca Daniel Bontea (el e, daca nu ma inshel), a zis ca vom urmari o parte din John Higgins vs Mark Allen si urmarim Maguire vs. Williams. |
Puțin stresant ?!?!?!... Mrs. Hendry, ești prea îngăduitoare ! Domnul Bontea nu știe scorul meciurilor pe care le comentează (meciul dintre Jimmy și Neil), nu știe ce meciuri va comenta (meciul Mark Allen-Higgo/Mark Williams-Stephen Maguire), nu știe decât să citească fișele WSA ale jucătorilor ! Eu zic că e FOARTE STRESANT ! 
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Vizitator
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Joi 18 Aug 2005, 21:51 Titlul subiectului: |
|
|
* Uită-te la primul mesaj de pe această pagină. Poți afla direct de la sursă. În principiu, orele ar fi :
18 august - 15.00-18.00; 21.00-24.00
19 august - 15.30-18.00; 23.30-24.00
20 august - 15.45-18.00; 21.30-24.00
21 august - 16.00-17.00/18.00/19.00; 23.00-01.00
Dar se vede chiar în acest moment cum își respectă propriul program...
* În fiiiine, un break mare ! Trebuia să vină STEPHEN ca să vedem unul !... 126. Good work, Scotty-baby ! Eh, dar a venit și JOE SWAIL cu unul de 137 !!! Good work, Iry-baby ! Hop și DING : 107. Good work, China-baby !
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
|