Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro
Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro Snooker Live Stream

Discutii
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » Openul Britanic 2024
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Clara White
Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Lun 29 Iul 2024, 22:34    Titlul subiectului: Discutii Răspunde cu citat (quote)

Câte o mie de lire în plus pentru cei din optimi și cei din șaisprezecimi. În rest, nimic nou – în afară de repetarea plictisitoare a aceluiași tip de logouri, la toate turneele. Probabil că, foarte curând, o să fac alte logo-uri, pentru forum. Rolling Eyes Laughing

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Ocnenodis hg
Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Sep/2011
Locație: constanta

MesajTrimis: Joi 1 Aug 2024, 9:26    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bine ca ai revenit draga Clara!Moshu care e trecut de borna de 81 de ani chiar si-a facut griji in lipsa ta.
.............................................................................................................
Iata ca dupa trei runde de calificari ”Târîie Tac”-ul Ken Doherty inca nu are numar la poarta!!!Deh!Nu se putea ca un ditamai directorasul pe la WPBSA sa nu i se acorde un Invitational Tour Card.Vorba lui Caragiale:Nu se putea ca stimabilul,onorabilul si venerabilul sa nu aiba coledgi,pardon,un loc in circuitul mondial profesionist unde nu-i bun nici macar pentru un rol de Incurca-Lume!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Ocnenodis hg Trimite mesaj privat
Clara White
Administrator

MesajTrimis: Joi 1 Aug 2024, 14:42    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

În schimb, Si Jiahui merge în rundele superioare la toate cele trei turnee. E singurul care să fi realizat această performanță.

Mulțumesc, am și eu nevoie de un pic de odihnă, din când în când. Snookerlandul nu s-o fi oprind niciodată, numai că acolo se mai opresc și se mai schimbă oamenii, se mai înlocuiesc unii cu alții, nimeni nu „face” toate turneele, unul după altul, de 20 de ani încoace. Laughing Și repet : de 20 de ani încoace. Laughing

La mulți ani și peste 81 ! Very Happy

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Ocnenodis hg
Addicted to snooker

MesajTrimis: Joi 1 Aug 2024, 15:24    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La randul meu iti multumesc si eu draga Clara pentru urare!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Ocnenodis hg Trimite mesaj privat
Ocnenodis hg
Addicted to snooker

MesajTrimis: Sâm 3 Aug 2024, 11:20    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Astazi avem imagini de la doua mese de joc in prima sesiune.Pe primele doua streamuri postate de Dr. Killjoy...

Sus
Clara White
Administrator

MesajTrimis: Sâm 3 Aug 2024, 11:38    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dr.Killjoy și Ocnenodis hg : Mulțumiri pentru linkuri & atenționări !

Dr.Killjoy
Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004

MesajTrimis: Sâm 3 Aug 2024, 15:32    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Clara White a scris:

Cu multa placere ! Link-urile le-am postat mai demult, din perioada CM. Nu am modificat mesajul, pentru ca vad ca inca par sa fie valabile, cel putin 2 dintre ele. Un canal pare a fi suspendat, a mai fost asa in trecut, dupa care a fost deblocat de cei de la Twitch. Asadar, nu l-am sters, ca nu se stie.

In alta ordine de idei, sectiunea de stiri de pe forum e inchisa. Nu stiu daca e voit, am vrut doar sa mentionez, in caz ca nu stiti. Spun asta deoarece am vrut sa postez acolo stirea referitoare la decesul (19 iulie) multiplului campion galez, Ray Reardon. Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca !

Ocnenodis hg
Addicted to snooker

MesajTrimis: Sâm 3 Aug 2024, 16:53    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si conform obisnuintei toate cele patru ”fete mari” au parasit din primul tur competitia.Dupa un turneu incheiat si trei runde de calificari la alte trei turnee doar Nutcharut Wongharuthai are numar la poarta!!!Adica 1 000 lire pe care le-a castigat la CLS varianta de clasament insa fara a obtine o victorie.

Sus
Clara White
Administrator

MesajTrimis: Mar 27 Aug 2024, 22:33    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dr.Killjoy a scris:
Clara White a scris:

Cu multa placere ! Link-urile le-am postat mai demult, din perioada CM. Nu am modificat mesajul, pentru ca vad ca inca par sa fie valabile, cel putin 2 dintre ele. Un canal pare a fi suspendat, a mai fost asa in trecut, dupa care a fost deblocat de cei de la Twitch. Asadar, nu l-am sters, ca nu se stie.

In alta ordine de idei, sectiunea de stiri de pe forum e inchisa. Nu stiu daca e voit, am vrut doar sa mentionez, in caz ca nu stiti. Spun asta deoarece am vrut sa postez acolo stirea referitoare la decesul (19 iulie) multiplului campion galez, Ray Reardon. Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca !

Nu, la NEWS am avut unele probleme tehnice. Sunt pe cale să se rezolve.

Clara White
Administrator

MesajTrimis: Lun 23 Sep 2024, 1:05    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Top marcatori de sutare/sezon, după Openul englez

Judd Trump . 18
Shaun Murphy . 17
Mark Williams . 16
Mark Selby . 14
David Gilbert . 12
Neil Robertson, Kyren Wilson . 11
Mark Allen, Jack Lisowski, Xu Si . 10
Gary Wilson, Wu Yize . 9
Ali Carter, Ronnie O'Sullivan, Noppon Saengkham, Matthew Selt . 8

Ultima modificare efectuată de către Clara White la Lun 30 Sep 2024, 12:34, modificat de 1 dată în total
Sus
Clara White
Administrator

MesajTrimis: Lun 23 Sep 2024, 13:32    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ronnie O'Sullivan s-a retras din turneu. Este înlocuit cu Lewis Ullah.

Tocmai când Manasawin spera să aibă și el, ca He Guoqiang, un meci ușor !

Clara White
Administrator

MesajTrimis: Lun 23 Sep 2024, 20:08    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Surpriză, surpriză, Mark Allen s-a plâns de condițiile de concurs (masa nu se ridică la înălțimea cerințelor lui) și de faptul că nu meciul lui a fost cel ales pentru a fi televizat. Când nu se plânge Mark Allen de ceva ?!... Rolling Eyes

Ocnenodis hg
Addicted to snooker

MesajTrimis: Lun 23 Sep 2024, 20:19    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Draga Clara eu despre Allen am afirmat cu cativa ani buni in urma insa in alta parte ca va deveni campion mondial doar dupa ce Ding va reusi aceasta performanta.Iar chinezul va ajunge campion mondial...ad calendae graecaes sau cand va zbura porcul.

Ultima modificare efectuată de către Ocnenodis hg la Mar 24 Sep 2024, 6:57, modificat de 1 dată în total
Sus
Clara White
Administrator

MesajTrimis: Lun 23 Sep 2024, 23:59    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Timpul nu este prietenul niciunuia dintre ei. Al niciunuia dintre noi...

Runda a 2-a

Aaron Hill – Mark Allen
Yuan Sijun – Robbie Williams
Ashley Carty – Long Zehuang
Bulcsú Révész – Stuart Bingham
David Gilbert – Ben Woollaston
Sunny Akani – Antoni Kowalski
Mark Selby (w/o) 4–0 Lim Kok Leong
Hossein Vafaei – Zhang Anda
Tian Pengfei – Luca Brecel
Rory Thor – Mark Joyce
Allan Taylor – Lyu Haotian
Hammad Miah – Ben Mertens
Neil Robertson – Chris Totten
Kyren Wilson – Duane Jones
David Grace – Lewis Ullah
Ryan Day – Judd Trump
Haris Tahir – Simon Blackwell
Ma Hailong – Marco Fu
Graeme Dott – Zhou Yuelong
Stan Moody – Michael Holt
Gong Chenzhi – Xu Si
Jak Jones – Alfie Burden
Ricky Walden – Jamie Clarke
Elliot Slessor – Martin O'Donnell
Stephen Maguire – Liam Graham
Anton Kazakov – Liam Davies
Thepchaiya Un-Nooh – Noppon Saengkham
Chris Wakelin – Wu Yize
Si Jiahui – Iulian Boiko
Cheung Ka Wai – Oliver Lines
Mark Davis – Xiao Guodong
John Higgins – Shaun Murphy
.

Clara White
Administrator

MesajTrimis: Mar 24 Sep 2024, 12:09    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dacă facem abstracție de junimea chineză (dar și, în general, de jucătorii care s-au calificat în cea de-a doua rundă fiindcă au învins femei – și să n-aud pe aici de aiureli feminist-wokiste că le mătur cât colo cu statisticile !), constatăm cu bucurie că există un număr de tineri pe cale de afirmare :

Aaron Hill (22 de ani)
Lewis Ullah (22)
Antoni Kowalski (20)
Anton Kazakov (19)
Liam Davies (18)
Bulcsú Révész (17)
Stan Moody (17)

Unii dintre ei au reușit acest lucru și în Mastersul Arabiei Saudite și i-aș remarca în acest sens pe englezul Stan Moody, pe polonezul Antek Kowalski și pe ungurul Bulcsú Révész.

În treacăt fie spus, în numele (de origine franceză al) jucătorului belgian Julien Leclerc, ultima consoană nu se pronunță. Nu se aude. Numele se pronunță „loecler”. Consoana finală c se pronunță numai dacă urmează după o vocală, ca în numele destul de des întâlnite din Gasconia până în Bretagne (de exemplu Brissac, Cahusac, Caradec). Niciodată dacă urmează după altă consoană.

Ciclism. Ieri, la Eurosport, în comentariul Campionatelor mondiale, am auzit o „frumusețe” de barbarism : juniorii nu au schilurile sportivilor experimentați.
Schilurile !!! Laughing Laughing Laughing

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » Openul Britanic 2024 Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum