Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
Trimis: Lun 24 Mar 2025, 15:20 Titlul subiectului: Discutii |
|
|
Lista înscrișilor și lista invitaților la EISS.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 25 Mar 2025, 0:52 Titlul subiectului: |
|
|
Ken Doherty : „Dar ce spui despre blestemul de la Crucible ? La asta te-ai gândit ?”
Kyren Wilson (râzând) : „N-am auzit de el !”
Stephen Hendry : „Nu te temi că te poate ajunge oboseala după un sezon atât de plin ?”
Kyren Wilson : „Nu știu cum te-ai simți tu [în locul meu], dar eu prefer să intru la Crucible cu un palmares mai bun în scest sezon decât am avut anul trecut. Acolo, n-am probleme : știu rețeta victoriei de la Crucible. Știu cum să gestionez întregul maraton de 17 zile !”
(Scurt interviu apărut în The Daily Record de ieri.)
Mi se pare mie sau Kylson a cam depășit limita obrăzniciei față de cel care a purtat, ani & ani, supranumele de „Rege al Teatrului Crucible” ? Că, nu-i așa, ar cam fi o oarecare deosebire între un singur titlu și șapte titluri mondiale.
Plus alte & alte recorduri & deosebiri.

_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Lun 7 Apr 2025, 17:06 Titlul subiectului: |
|
|
Capii de serie pe tabloul de la Crucible
Kyren Wilson
Jak Jones
Neil Robertson
Mark Allen
Ronnie O'Sullivan
Zhang Anda
Si Jiahui
Mark Selby
John Higgins
Xiao Guodong
Barry Hawkins
Mark Williams
Luca Brecel
Ding Junhui
Shaun Murphy
Judd Trump
.
Adică (dacă trec de șaisprezecimi numai capii de serie) optimile ar putea arăta așa :
Kyren Wilson – Jak Jones
Neil Robertson – Mark Allen
Ronnie O'Sullivan – Zhang Anda
Si Jiahui – Mark Selby
John Higgins – Xiao Guodong
Barry Hawkins – Mark Williams
Luca Brecel – Ding Junhui
Shaun Murphy – Judd Trump
.
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mie 9 Apr 2025, 14:04 Titlul subiectului: |
|
|
Graeme Dott a fost suspendat din cauza unor proceduri judiciare aflate în curs. Comunicatul WPBSA nu aduce alte precizări. Dacă e să credem ce scrie The Scottish Sun de azi, ar fi vorba de lucruri grave și urâte.
Din păcate, trăim într-o vreme în care e foarte ușor să distrugi un om aruncând asupra lui acuzații mincinoase, în speranța „reconcilierii” pe bani, în afară sălii de judecată. E ușor mai ales dacă acuzațiile se încadrează în anumite categorii specifice : abuzul împotriva copiilor și abuzul împotriva femeilor (socio-fenomenul ”Me too”). Aproape că nici nu mai e nevoie de dovezi. „Opinia publică” se dezlănțuie, iar judecătorul aproape că nu mai are altceva de făcut decât să se supună și să preia verdictul gloatei.
Pe adevărații abuzatori ai copiilor eu una i-aș condamna la moarte, fără drept de apel și fără înduioșări pseudo-creștine. Dar nu i-aș trata cu bomboane nici pe mincinoșii care lansează acuzații false în vederea îmbogățirii rapide.
Drum liber spre Runda a treia pentru Wang Yuchen sau Brian Cini.
|
|
Sus |
|
mmb147 Addicted to snooker
Data înscrierii: 17/Apr/2015 Mesaje: 347
|
Trimis: Mie 9 Apr 2025, 18:05 Titlul subiectului: |
|
|
O acuzatie cica e din 1993-1996 (avea 15 ani) si cealalta e din 2006 -2010. Chiar nu inteleg cum pot sa apara dupa atatia ani acuzatiile. Totodata spre deosebire de Michael White (care a recunoscut acuzele) Dott a fost suspendat inainte sa fie judecat._________________  Laureat al Premiului Oscue - German Masters 2016, China Championship 2016, Masters 2017, Romanian Masters 2018, Players Championship 2022, Players Championship 2025 |
|
Sus |
|

|
Trimis: Joi 10 Apr 2025, 14:26 Titlul subiectului: |
|
|
Ieri, miercuri, la Crucible, o seară specială, anunțată de multă vreme : a 40-a aniversare a arhicunoscutei finale din 1985.
.
Spre surpriza multora, poate, sala a fost plină. Bineînțeles, s-a rejucat și finalul finalei, cu arhicunoscutul duel la bila neagră.
. . 
Ultima modificare efectuată de către Clara White la Vin 11 Apr 2025, 19:00, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 11 Apr 2025, 11:29 Titlul subiectului: |
|
|
Cum arată, în acest moment, Runda a 4-a :
Gary Wilson / Hammad Miah – Dominic Dale / Daniel Wells
Zhou Yuelong / Ishpreet Singh Chadha – Yuan Sijun / Joe Perry
Ricky Walden / Mitchell Mann – Jack Lisowski / Zak Surety
Robert Milkins / Wang Yuchen – Hossein Vafaei / Duane Jones
Tom Ford / Ross Muir – Ben Woollaston / Mark Davis
Elliot Slessor / Marco Fu – Lyu Haotian / Zhao Xintong
Ryan Day / Sanderson Lam – Noppon Saengkham / Sunny Akani
Martin O'Donnell / Jordan Brown – Chris Wakelin / Xing Zihao
Stuart Bingham / Michael Holt – Fan Zhengyi / Robbie Williams
Joe O'Connor / Iulian Boiko – Jackson Page / Allan Taylor
Xu Si / Jamie Jones – Pang Junxu / Ashley Carty
Thepchaiya Un-Nooh / Matthew Stevens – Wu Yize / Jiang Jun
David Gilbert / Gong Chenzhi – Anthony McGill / Aaron Hill
Stephen Maguire / Gao Yang – Lei Peifan / David Lilley
Matthew Selt / Anthony Hamilton – Jimmy Robertson / Stan Moody
Scott Donaldson / He Guoqiang – Ali Carter / Ian Burns
.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|