Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21257 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
Sch Addicted to snooker

Data înscrierii: 03/Ian/2006 Mesaje: 119 Locație: Belgia
|
Trimis: Vin 24 Feb 2006, 14:33 Titlul subiectului: |
|
|
Exact, no comment!!!!
Eu despre Asociatia de Snooker din Romania nu stiu decat din auzite. Dar despre Federatia Romana de Biliard( FRB) pot sa va zic din experienta mea, si sa intaresc ce a zis dl. Dragos Cozmaciuc, cu riscu de a-mi crea si mai multe probleme.
S-a scris mai sus despre dezinteresul FRB fata de snooker si s-ar putea intelege ca macar pt biliard exista din partea FRB un interes. Dar nici asta nu e adevarat...eu incerc de aproape 2 luni sa ma inscriu la un club "sportiv" afiliat la FRB, pt a putea participa la turneele oficiale de anul asta(de biliard)....si inca nu am reusit. Cluburile ori nu-s de gasit, ori nu fac inscrieri, pe diverse motive. Un singur club a vrut sa ma ajute, si ii multumesc domnului de acolo pentru oferta, n-o sa-i dau numele aici, dar a trebuit sa refuz din cauza ca mi s-au parut destul de grele conditiile impuse( sa merg sa ma antrenez acolo de cel putin 2 ori pe sap, loc unde in ianuarie erau spre 0 grade C, si unde in boxe bubuiau manelele de abia ne auzeam unu cu altu). Cat despre ajutorul cerut Federatiei(ma gandeam ca teoretic o federatie poate sa iti dea macar niste sfaturi), el inca nu a venit...de fiecare data cand incercam sa vb cu cineva de acolo, ori nu reuseam, ori daca reuseam ma mai amana 1-2 sap(ba ca sunt ocupati cu altceva, ba ca tocma tre sa se faca alegeri....)
Ca sa termin intr-o nota mai optimista....eu chiar sper ca pana la urma o sa reusesc sa ma "legitimez" in vreun fel( umblu de 1 luna in fiecare zi cu copie de buletin si cu adev medicala la mine), mai ales ca inca n-au inceput competitiile de anu asta, nici macar nu s-au stabilit cand si unde or sa fie... Daca nu, ma apuc de snooker:)
Cu drag,
Un amarat de jucator de biliard ( si pasionat de snookerland), trecut de mult de varsta cand trebuia sa se apuce de sportul asta.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
snooky Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
Sch Addicted to snooker

|
Trimis: Vin 24 Feb 2006, 15:23 Titlul subiectului: |
|
|
O mica completare( pe care am omis-o din cauza starii de agitatie in care ma aflu cand vorbesc despre treburile astea), pentru a nu ascunde ce-i adevarat: persoana de la federatie cu care ( incerc sa) tin legatura, mi-a spus in urma cu aprox. o luna, ca nu trebuie sa-mi fac griji, ca nu e nici o graba...important e sa fiu legitimat inainte sa inceapa competitiile. Si ca sa mai revin cu un telefon peste ceva timp( am revenit de atunci cu f multe), desi nu imi poate promite nimic...
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Sch Addicted to snooker

|
Trimis: Vin 24 Feb 2006, 15:31 Titlul subiectului: |
|
|
Pai m-am gandit la un mom dat si la asta:) Dar daca sa ma inscriu ca jucator e asa greu...imi imaginez cum tre sa fie sa vreau sa afiliez un club la federatie.
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
Sch Addicted to snooker

|
|
Sus |
|
snooky Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 24 Feb 2006, 15:48 Titlul subiectului: |
|
|
Poate că n-ar fi rău să te duci la un ziar/săptămânal de sport și să povestești toată istoria. Nu ca s-o publice, ci ca să-i convingi să-ți dea "mandat" să faci (sau doar să le aduni materialul pentru) un reportaj-anchetă prin aceste cluburi. Altfel de atitudine ar avea șefișorii de pe acolo dacă ar auzi că vii din partea cutărei publicații.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
octav_star Addicted to snooker

Data înscrierii: 28/Sep/2005 Mesaje: 147 Locație: bucarest
|
|
Sus |
|
Sch Addicted to snooker