Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Dum 16 Oct 2005, 22:06 Titlul subiectului: |
|
|
Mda. Am avut parte de o reprezentatzie magica asha cum numai The Wizard ar fi putut da in aceasta seara. Ai senzatzia uneori ca sunt pozitzii realizate pe calculator si lovituri la fel.
Am avut de asemenea senzatzia ca atunci cand s-a ridicat Ronnie, acesta a zis parca, prin jocul lui: Va reamintesc ca eu sunt Ronnie O’Sullivan, dar pentru moment pur si simplu I don’t care. Degeaba insa… Higgie ar putea fi numit cu ushurintza in aceasta seara The Computer, in loc de The Wizard.
N-ar fi prea multe de zis. Ma bucur ca l-am vazut pe Higgie intr-o asemenea forma. Bravo lui si cinste lui pentru ce-a reushit.
Pacat totushi ca n-a incercat un 147. Avea toate motivele in jocul cu nr.10.
Pacat, mare pacat, de Ronnie. Daca ar fi jucat asha cum stim ca poate juca, am fi avut o finala de vis. DE VIS!
Atat, pentru moment!
SUPERB,HIGGIE! Well done!
Uuuu!!!! Si Dennise is pregnant again! Superba relatzie au ♥ ♥ ♥John si Dennise♥ ♥ ♥. May their family be blessed! 
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
Ultima modificare efectuată de către Mrs. Hendry la Dum 16 Oct 2005, 22:09, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
Lady Hunter A super fan
Data înscrierii: 19/Mai/2005 Mesaje: 53
|
Trimis: Dum 16 Oct 2005, 22:07 Titlul subiectului: |
|
|
BRAVO,HIGGIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ Amintirile sunt singurul Rai din care nu ne poate izgoni nimeni...
|
|
Sus |
|
Aura Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 345 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1593 Locație: Baia Mare
|
|
Sus |
|
Cold_Fever Addicted to snooker

Data înscrierii: 26/Noi/2004 Mesaje: 296 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum 16 Oct 2005, 22:21 Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari si din partea mea pentru John Higgins! A jucat foarte bine , desi am avut senzatzia ca a jucat fara adversar . Pacat .... Ronnie a fost intrebat de Sir Rodney daca ii place snookerul. A raspuns "Da!" . Oare putea sa raspunda altceva . Prin ceea ce a spus acum a onorat fanii. Ceea ce a pomenit Marius Ancutza , acea fetitza , fata caci este de aceeasi varsta cu mine a fost ... nu stiu cum sa zic , fata aceea nu cred ca il priveste pe Ronnie ca pe un om ci ca pe o statuie. Fiecare dintre noi avem probleme , griji , nevoi , greseli si suparari , si mai ales o viatza privata. Tot ce trebuie sa faca si ea si noi este sa speram ca Ronnie este bine , si ca va juca cat poate de mult si de bine . Nu cred ca Ronnie a vrut sa fie aici in finala . Totusi pentru acea fetitza si toti fani lui , a trecut peste suparari si a castigat 2 frame-uri si a spus ca ii place snookerul. Fie ca este asa fie ca nu , Ronnie a facut-o pentru fani. Asa ca nu trebe criticat , nu trebuie sa i-se reproseze nimic . Felicitari pentrul noul copil a lui John , fie fata fie baiat (cred ca isi doreste un baiat deja are 2 fete)
_________________ He who is prudent and lies in wait for an enemy who is not , will be victorious.
Sun Tzu - The Art of War
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 16 Oct 2005, 22:29 Titlul subiectului: |
|
|
Si uite-ne pe toti colo-n josul paginii! Ce reconfortant!
Ne vedem asa, in formatie completa, pe 29 octombrie, la Pot Black!
Nu uitati, in masura posibilitatilor, de WATTS-UL de maine, 19.30. Mai verificati pe Eurosport, ca asta o sa fac si eu. Cred ca Ronnie va furniza niste momente memorabile acolo... Si nu numai el...
By the way..Denise era acolo, mama si tata erau acolo...La Ronnie in echipa nu era nimeni ! Nici Ray, nici mama, nici sora, ca de Jo ce sa mai zic ?
Nu-i frumos!
|
|
Sus |
|
Aura Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 345 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 19382 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 16 Oct 2005, 23:38 Titlul subiectului: |
|
|
DUPĂ MECI :
RONNIE O'SULLIVAN : “A fost ceva de necrezut ! N-am mai văzut așa ceva în viața mea ! M-a făcut să par un idiot, dar a fost o plăcere să-l urmăresc. M-a distrus, dar ce snooker fantastic a jucat ! Jos pălăria ! M-am simțit atât de singur, stând așa, în fotoliu, mai ales după ce a terminat al 3-lea break de peste o sută. Parcă nici nu mai aveam ce căuta pe-acolo! Dar nu sunt dezamăgit. Aș fi vrut să-i ofer un meci mai bun, dar inima mea nu mai e la joc. Snookerul e grozav, dar mi-am pierdut dorința de a mai juca. Sper ca într-o zi să revin.”
HIGGIE : „Mă simt răsplătit pe deplin de această victorie și nu cred că am jucat vreodată mai bine. Trebuia să joc așa, fiindcă Ronnie e cel mai bun jucător din toată istoria snookerului. Nivelul performanței a devenit foarte ridicat. Îmi pierdusem, acum câtva timp și forma, și încrederea, dar în seara asta am câștigat pentru cei doi băieți ai mei.
Pur și simplu știam că nu pot da greș. Mi-am amintit de felul în care jucam acum câțiva ani. La 4-2, am simțit că o să-nving. Acela a fost momentul în care am fost sigur că nu pot pierde meciul. Mă simt de o sută de ori mai bine în sufletul meu decât m-am simțit de mai bine de un an încoace. Nici măcar nu mi-am dat seama că am făcut 4 breakuri de peste o sută. E un record extraordinar.”
Zăpăcituțul nu mai prea știa pe ce lume minunată se află ! Concentrat asupra misiei de îndeplinit, a și uitat să dea mâna cu Ronnie la sfârșitul primei sesiunii (fapt care n-a scăpat ziariștilor !), dar cine i-ar mai reproșa ceva ?!...
Patru breakuri de peste 100 în 4 jocuri consecutive (performanță nemaiatinsă vreodată într-un meci oficial), 494 de puncte rămase fără replică, o sesiune a 2-a de doar 46 de minute, 7 jocuri consecutive câștigate. BRAVO, HIGGIE !!! Sus pe locul 3 în clasamentul provizoriu !
PS Higgie a recunoscut și față de ziariști că astă-vară avea o mare dorință de mai tăia un pic de frunză la câini, dar Denise a început să-l cicălească și să-l împingă spre cea masă de snooker. Și atunci... "Trebuia să fac ceva. Nu mai aduceam prea mulți bani în casă, așa că trebuia să-mi schimb atitudinea. Uite că cicăleala ei a dat roade !..." (Frântură de declarație preluată în The Daily Telegraph de azi.) 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată Clara White la Lun 17 Oct 2005, 19:28, modificat de 4 ori în total |
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1246 Locație: Germania
|
Trimis: Lun 17 Oct 2005, 0:57 Titlul subiectului: |
|
|
Cold_Fever a scris: |
Plus ca eu sunt de parere ca ar fi , sau este (daca exista) o regula care sa spuna ca NU sunt permise ratari intentzionate. |
Nu exista explicit o astfel de regula. Dar totusi daca aceste ratari intentionate se repeta iar arbitrul considera ca acest lucru este lipsit de fairplay, poate (dupa ce in prealabil l-a avertizat pe jucator) sa acorde frame-ul sau dupa caz chiar meciul adversarului.
Exista insa si o regula care se refera la ratarile intentionate, dar in alta situatie. Se stie ca daca unul din jucatori are nevoie de snooker, iar jucatorul a ratat bila on, arbitrul nu va mai anunta "Foul and a miss", ci doar "Foul". Totusi, daca in opinia arbitrului acea ratare a fost intentionata el trebuie sa acorde pe langa fault si o ratare.
Felicitari si din partea mea pentru victoria lui Higgie. Well done Higgie!
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
|
Sus |
|