Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Mrs. Hendry Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Joi 13 Oct 2005, 18:57 Titlul subiectului: Joe Swail |
|
|
Imi pare rau de Joe. Nu ma asteptam sa castige, dar... Joe are 36 de ani si cred (demonstrat de altfel) ca este un fel de Matthew Stevens - The almost there man.
Cica sh-anume ar fi ajuns semi-finalist de noua ori, printre care Embassy World 2000 si 2001.
Pacat, tare pacat de el, ca si de multzi altzi jucatori nemaipomenitzi.
Totushi (shi insist sa ma iertatzi din nou) jur ca nu pricep de unde atatea ratari nepricepute nici de el, urmate de atata maiestrie. Este evident ca ceva este in el. Si totushi... 36...
Cred ca de fapt tot ce vroiam sa zic se rezuma la: Mi-ash dori sa-l vad pe Joe Swail castigand un trofeu si castigandu-l intr-un stil de mare campion.
Trebuie sa repet: Cred ca ceva minunat este in el din punct de vedere al stilului de joc. Daca reuseste sa se concentreze reuseste niste lovituri de sta(u) matza-n coada (si coada-n matza) si ash mai zice (ca tot mentzionam ca stilul de joc este tare placut) ca apreciez mult mai mult stilul lui decat altele care-mi par taioase.
Ishi construieste break-urile cu precizia si rabdarea unui matematician – atunci cand poate. Cand nu poate... Presupun ca e vorba (promit ca e ultima data cand repet) de fortza mentala.
Oricum, de-abia astept sa-l revad la masa si sper ca data viitoare sa aiba puterea de-a merge mai departe.
Acum este pe un loc destul de in urma (), din cate am vazut... Sper totushi sa-l revad la urmatorul turneu.
Bravo, Joe, pentru ce-ai jucat frumos! Multzumesc! A fost o placere sa te urmaresc!
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker
Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20617 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
Aura Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 345 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20617 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker
Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
snooky Addicted to snooker
Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Mar 18 Apr 2006, 18:01 Titlul subiectului: |
|
|
DECI... EU NU PRICEP! AR trebui sa zic, ca pe vremea oracolelor, idem punctul 1 (respectiv primul mesaj de la acest topic). NU PRICEP.
Nu-mi dau seama, dar astazi nici macar soarta nu a tzinut cu this man.
Cum e posibil sa aratzi o asemenea calitate a jocului, lovituri superbe, absolut superbe, si dupa aia sa, sa... Sa nu stiu!
Iar in ceea ce priveste "norocul care face parte din joc"... De ce n-o fi facut parte si din jocul lui Joe?
Nu stiu daca acest mesaj ar trebui sa aiba o anume relevantza. Asta e. Uneori nu merge. Mai curand e un mesaj de anger si frustration.
Astazi mi-am tocit nervii cu Joe. Jocul lui... E ca si cum ai manca una din cele mai bune inghetate la restaurant iar chelnerul ti-ar lua cupa cand este inca pe jumatate plina. Groaznic sentiment. Poate analogia n-a fost cea mai potrivita, dar, bear with me, sunt plina de nervi. UFffffff, mai Joe. Ce-ar mai fi de zis? Imi pare tare, tare rau. Exact ca in melodia care zice "And it's the story that is breaking my heart." Si cred ca in his heart e trist si pentru asta imi pare cel mai rau. Stiu ca sunt prieteni, dar oricum cred ca este trist.
Si ash mai zice, dar mi-e teama ca ma repet so I'll leave it here.
Cu drag,
Me
p.s. I still believe in you And always will. Si in my heart chiar cred ca o sa te si vad castigand un turneu (ca pana acum doar am auzit), oricare ar fi el.
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker
Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar 18 Apr 2006, 19:12 Titlul subiectului: |
|
|
A avut destul ghinion Joe in aceasta zi.Cred insa ca daca va face un bilant nu va avea de ce sa fie suparat in conditiile in care a adunat in acest sezon 12600.Cred ca in sezonul urmator va reveni in top 16 lucru pe care il doresc din suflet.
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|