Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Sâm 29 Oct 2005, 17:29 Titlul subiectului: |
|
|
Da... Bravo, Matt!
Dupa cum mai totzi simpatizam mai multzi jucatori, in general pe cei care fac mandrie sportului, cred ca ar fi fost tare interesant sa fii la fatza locului si cred ca a fost interesant si de urmarit scorul live (pe langa faptul ca a fost foarte exciting ).
Cand se joaca in zile diferite este o treaba, dar asha sa treci super repede de la un jucator la altul... Hai, Stephen! Hai, Higgie! Hai, Paul! Hai, Higgie! Hai, Matthew! Si sa mai fii si in sala si sa strigi ba una ba alta... Tare.
Oricum mi se pare tare interesant ca nimeni dintre cei care si-au declarat simpatiile astazi nu a tzinut cu Shaun. 
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 19382 Locație: Snookerland
|
Trimis: Sâm 29 Oct 2005, 17:35 Titlul subiectului: |
|
|
Așa e, Mrs Hendry, la toate capitolele... Cu strigatul ... deh, nu văd de ce nu s-ar fi și strigat când una când alta - la cât s-a plătit pe un bilet (100 de lire !...), oamenii aveau dreptul să și strige. Nu cred că au făcut-o, totuși. Clubul unde s-a jucat este unul ultraexclusivist, tipic brit, din cele în care nici nu visezi să te adresezi cuiva fără a-i fi fost prezentat sau fără ca străbunicul tău și străbunicul respectivului să fi făcut războaiele anti-napoleoniene împreună...
Bravo, Matt !
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 29 Oct 2005, 17:58 Titlul subiectului: |
|
|
Caldă, sper... Nu știu dacă să mă tem sau să mă bucur de ideea care le-ar putea veni celor de la BBC : să reînvie Pot Black-ul dar să-l transforme într-o versiune (tot blitz, tot comercială) a Ligii. Asta ar distruge snookerul. L-ar transforma într-un spectacol facil, grăbit, în care hotărâtor e, până la urmă, norocul...
Aici se poate arunca o privire asupra clubului. Interioare luxoase, ștaif - nici pe site nu se poate pătrunde oriunde - acces rezervat doar membrilor clubului. http://www.royalautomobileclub.co.uk/
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată Clara White la Sâm 29 Oct 2005, 18:53, modificat de 2 ori în total |
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 29 Oct 2005, 18:43 Titlul subiectului: |
|
|
După finală :
MATTHEW STEVENS : "Sigur că aș fi preferat să-l înving pe Shaun în finala Campionatului mondial, dar și aceasta este o victorie foarte specială, într-un turneu foarte special. Amândoi am făcut greșeli, însă, într-un asemenea format, greșelile nu fac decât să mărească fluxul de adrenalină al ambilor jucători. Am fost bucuros că am reușit să trimit în buzunar acea bilă galbenă. În fond, am câștigat turneul jucând numai trei jocuri și e întotdeauna bine atunci când câștigi. Locația este fantastică și sper ca turneul va deveni o prezență constantă în calendarul competițional."
Ultima modificare efectuată de către Clara White la Sâm 29 Oct 2005, 20:33, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
elenuke

Data înscrierii: 23/Oct/2005 Mesaje: 6 Locație: constanta
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 29 Oct 2005, 21:25 Titlul subiectului: |
|
|
Da… Asha cum era de asteptat, a fost o atmosfera total deosebita la acest micutz turneu. Ma bucur ca am avut shansa de a-l vedea, chiar daca nu live. Un stil total diferit de abordare a jocului, ba mai multe snookers, ba mai multe lovituri riscante. Pe de-o parte o loterie, pe de alta o demonstratzie de maiestrie.
Cate zambete, Lord! N-am vazut asha ceva niciodata, de cand ma uit eu la snooker.
Nu stiu cum vi s-a parut voua, dar mie mi-a placut mult, mult de tot.
Si sala superba, intr-adevar. Ce scaune… Wow! Si publicul altfel, evident… Ahhh-uri, aplauze, zambete si glumitze relaxate.
Intr-adevar, un singur joc este cam putzin, dar din ce-am vazut, acest lucru n-a facut decat sa creasca adrenalina. Si, ca un paradox in ceea ce priveste adrenalina, a fost placut sa-i vad relaxatzi si having fun.
Singura problema (care pe de o parte a fost o nemultzumire personala) este ca m-am simtzit exact cum era vorba pe-aici pe forum, ca la aperitiv.
A fost ca atunci cand apuci sa bei un pahar de vin de inalta calitate, rezervat doar oamenilor care fac parte din anume cluburi, vin pe care stii ca s-ar putea sa nu-l mai degusti vreodata (indeosebi din prisma faptului ca loviturile chiar atat de riscante ca astazi sunt foarte rar incercate si reushite si mai rar) iar paharul cu pricina nu tzi-a ajuns. Slava Domnului ca ne intalnim cu dragii nostri si in Decembrie! Parca acum nu mai pare chiar asha de lunga perioada. Important este ca vom vedea din nou demonstratzii minunate. Si revenind, simt nevoia sa spun din nou “Cum am sti ca este Craciun daca ar fi mereu?”
Sigur… Atmosfera a fost diferita fatza de cea cu care ne-am obishnuit, dar ce este important este ca vom bea din nou acest vin de pretz, chiar daca in alte circumstantze (cu mai putzine lovituri riscante).
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
Ultima modificare efectuată de către Mrs. Hendry la Dum 30 Oct 2005, 0:28, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1593 Locație: Baia Mare
|
Trimis: Sâm 29 Oct 2005, 22:11 Titlul subiectului: |
|
|
Din fuga tacului...
(of course, nu al meu! Eu n-as reusi decat sa ar masa cu el .)
* Ce locatie luxoasa! Si ce galagie, totusi! Treceau avioane pe deasupra, se faceau test-drive-uri or what?
*Lovitura cu manta reusita de Jimmy, la buzunarul superior drept. WOW !
*Mi se pare mie sau domnul Ancuta este un cititor asiduu al forumului nostru?
*Matt nu mai are streasina blonda. Oh!
*Zambetul mic si sugubat al lui Stephen dupa o ratare.
* "I know, all right!" i-a spus Michaelei dupa ce a ratat de 2 ori atingerea unei bile rosii.
*Paul...a zambit, s-a simtit bine dar spre finalul jocului cu Matthew parea aproape epuizat.
* The Dark Destroyer knows how to smile? WOW! Ce surpriza! (Miss C. s-a topit la momentul respectiv si inca nu a revenit la starea de agregare initiala .)
*Higgie all-blue stricandu-se de ras. Si reusind niste lovituri de distanta magnifice. He's still in the zone, this one...
*Si tot Higgie deschide jocul cu Shaun cu o lovitura perfecta-snookerul in spatele bilei galbene. Shaun zice: "De fapt incerc sa ating acum o bila colorata", asta dupa ce studiase deja de ceva vreme pozitia.
*Matt scoate o bila rosie de pe buzunarul inferior stang cu un efect dificil. Apoi se uita pe sub gene undeva in directia lui Shaun. "Well...Shaun, we're not in Kansas anymore".
*Tot lui Matt ii stralucesc ochii dupa victorie. Desi incearca sa fie mai retinut. Nu poate.
Ce dor mi-a fi de serile cu snooker si forum! Mai avem Premier League, asa, indirect. Cu exceptia celor care prind DSF-ul.
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
Aura Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 345 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
bender More than a fan
Data înscrierii: 20/Feb/2005 Mesaje: 27
|
Trimis: Dum 30 Oct 2005, 17:48 Titlul subiectului: |
|
|
*************! nu am putut sa ma uit la Pot Black!!!!!!!!!! va rog ziceti ca il mai pot vedea in reluare!!!!! :cry: god damm it!!!!!!! :x
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
Trimis: Lun 31 Oct 2005, 13:40 Titlul subiectului: |
|
|
Da shi au dat reluarea shi ieri la ora 13:00...tot pe Eurosport.
_________________ It all can be over in just one blink of an eye...but the memory will always remain in the mind! NEVER FORGETT...ALWAYS REMEMBER!
I Snooker!
Laureată a Premiului Oscue - China Open 2011
|
|
Sus |
|
bender More than a fan
Data înscrierii: 20/Feb/2005 Mesaje: 27
|
Trimis: Lun 31 Oct 2005, 15:30 Titlul subiectului: |
|
|