Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 19750 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1595 Locație: Baia Mare
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1247 Locație: Germania
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 31 Ian 2006, 3:13 Titlul subiectului: |
|
|
* Așa cum am mai spus cel puțin o dată, WSA ar trebui să-i dea lui Paul wild card la toate turneele din sezonul viitor, având în vedere situația specială în care se află. Nu-i mai trebuie și grija de a-și păstra locul în Top 16 (ceea ce oricum este exclus) !!! N-au cum să-l ajute în alt mod, dar măcar atâta lucru ar putea să facă pentru el.
* După meci :
JOHN HIGGINS : „Tocmai atunci când lucrurile sunt pe calea cea bună se întâmplă să mai ai și câte un pic de noroc ! A fost fantastic că am câștigat Mastersul, banii mi-au prins foarte bine, dar acolo nu se dau puncte și aș fi fost foarte supărat dacă pierdeam meciul de azi, mai ales că e vorba de clasament. Nu m-am pregătit decât vreo două ore în două zile, săptămâna trecută, dar aș fi fost dezamăgit dacă eram eliminat din turneu. Acum chiar mă simt în atmosferă de competiție și mai am câteva zile ca să mă mai antrenez puțin înainte de meciul următor. Când eram condus cu 4-2, mă gândeam că am câștigat meciuri jucând și mai prost decât atât. Robert însă a jucat foarte bine. Dar, din fericire pentru mine, soarta meciului s-a întors în favoarea mea.”
TONY DRAGO : „Fac parte dintre jucătorii care se simt cu atât mai bine cu cât au un public mai numeros. Am nevoie de căldura și de susținerea oamenilor. Am vrut să le arăt maltezilor mei că încă nu sunt la apusul carierei și că mai pot câștiga meciuri. Jucător de snooker m-am născut, jucător de snooker o să mor. Am coborât mult în clasament și trebuie să mă împac cu ideea că o să am de făcut față rundelor de calificare, dar dacă Steve Davis și Jimmy White pot să se mențină în top, de ce n-aș putea și eu să revin în elita snookerului ?!...”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
snooky Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
luiza_hunter Addicted to snooker

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 422 Locație: Constanța
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 31 Ian 2006, 19:51 Titlul subiectului: |
|
|
Și mie mi-a plăcut declarația lui Tony. Jimmy joacă mâine, Snooky. Adversarul lui, Barry Hawkins, este nu numai bun : este excelent.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
snooky Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Mihaela Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 214 Locație: Buzau
|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1595 Locație: Baia Mare
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 31 Ian 2006, 21:38 Titlul subiectului: |
|
|
Mihaela a scris: |
Sunt doar curioasa: Campionatul European de fotbal va fi transmis de canalele de sport din Africa ???  |
EXCELLENT QUESTION !!!
După meci :
STEPHEN HENDRY : „Neil este un jucător foarte periculos și am știut de la început că un răspuns de nivel bun din partea mea s-ar putea să nu fie suficient, dar azi am jucat fantastic. În primul frame, am profitat de câteva șanse pe care mi le-a oferit el, dar după aceea jocul meu a fost strălucit. Când joc așa, nimeni nu mă poate învinge. Numai că nu sunt mereu într-o asemenea formă și nu există nici o garanție că mă voi simți la fel și la meciul următor. Mă bucur că am făcut patru breakuri mari, dar lucrul cel mai important mi s-a părut că e să câștig meciul.
Trebuie să-ți pui la punct mentalul ca să-ți oferi astfel ocazia de a arăta cât de bine știi să joci. Azi m-am simțit puternic din acest punct de vedere, m-am dus la masă și mi-am văzut de treabă. ”
Performanța lui STEPHEN este, cronologic, a 5-a din istoria recentă a snookerului : ceilalți 4 jucători care au marcat 4 „tone” în 5 jocuri din formatul best of 9 au fost PETER EBDON, JAMES REYNOLDS, TOM FORD și RONNIE O’SULLIVAN, dar este pentru prima oară când se întâmplă așa ceva într-un meci televizat (nu de către Eurosport, of course ! ) dintr-un turneu de puncte.
MARK WILLIAMS : „ N-a fost un meci frumos, dar am reușit să-l câștig. Am mare nevoie de orice victorie. Dacă pot să câștig și meciurile din prima rundă în China și la Sheffield, sper să rămân în Top 16. În sezonul acesta, nici n-am alt obiectiv. Dar în sezonul viitor, am de gând să revin în lupta cu băieții cei mari.”
Ultima modificare efectuată Clara White la Mar 31 Ian 2006, 23:08, modificat de 2 ori în total |
|
Sus |
|
|