Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Mrs. Hendry Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Sâm 14 Ian 2006, 20:03 Titlul subiectului: HOT SHOTS 8 BALL OPEN |
|
|
And so it went…
Pana la urma au venit 6 persoane (pe numele lor Andrei, Baseka, Cold, Mrs. Hendry, Octav si Sch).
S-a tras la sortzi pentru a ramane ca 4 persoane sa joace sferturi iar doua sa ajunga direct in semifinala.
Sferturile au fost jucate pe sistemul “cel mai bun din 9, altfel spus primul la 5,” semifinalele pe sistemul “cel mai bun din 11, altfel spus primul la 6,” iar finala pe “cel mai bun din 13, altfel spus primul la 7.”
Rezultate:
Sferturi de finala:
Baseka 2
Mrs. Hendry 5
Cold 1
Andrei 5
Semifinale:
Mrs. Hendry 6
Andrei 5
Octav 6
Sch 1
Finala:
Mrs. Hendry 3
Octav 7
WINNER OF HOT SHOTS 8 BALL OPEN's 1'st EDITION: Octav
Congratulations to all participants!!!
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
Ultima modificare efectuată de către Mrs. Hendry la Sâm 14 Ian 2006, 20:51, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Sâm 14 Ian 2006, 20:30 Titlul subiectului: And... |
|
|
Declaratie "la cald" (desi ea ar trebui sa vina mai intai din partea campionului, dar nu mai am rabdare - probabil o voi sterge dupa ce posteaza el si am sa o pun in continuare ):
Una "oficiala" ar suna in felul urmator (evident in ceea ce priveste finala si-atat):
Octav a aratat clasa si a jucat minunat! La un moment dat chiar mi-am dorit sa castige, pentru ca era evident ca o merita (desi, oarecum normal, speram si intr-o revenire a mea). Nu sunt suparata deloc pentru ca am pierdut. A fost really fun and I had a great time atat playing cat si watching him play! Si, pe langa asta, I'm a learner si voi incerca sa-mi imbunatatzesc jocul in continuare!
Una "simply friendly" (in ceea ce priveste intregul mini-turneu) ar fi:
I for one had a great time! Au fost si momente tensionate si lovituri superbe!
Tzin sa le multzumesc pe aceasta cale tuturor celor care au luat parte la acest "event" si sa imi declar sperantza intru existarea altora de acest fel, dar si a unora imbunatatzite.
In incheiere, pentru moment: S-a jucat biliard de la 11 la 16.20 and I'm quite tired.
Voi reveni maine cu cateva poze si mai multe impresii and details.
Have a good night y'all!
p.s. De-abia astept sa-nceapa The Masters.
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
Sch Addicted to snooker
Data înscrierii: 03/Ian/2006 Mesaje: 119 Locație: Belgia
|
Trimis: Sâm 14 Ian 2006, 21:55 Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari si din partea mea lui Octav, inca o data!!!
Vreau sa intaresc si eu ce a zis Mrs.Hendry, si anume ca a fost o intalnire excelenta, iar meciurile foarte interesante( si asta o zic eu, care am luat-o cu 6-1 de la Octav...). Cei care nu ati fost....aveti de ce sa va muscati degetele:)
Din cate am vb la final, peste vreo 2 luni e planificat un "Hot Shots 9-Ball Open", cand sunt sigur ca vor fi mult mai multi!
ps: sper sa nu se supere cei in cauza, dar nu pot sa ma abtin sa nu ma laud ca, in afara turneului, am reusit un 3-2 cu Octav(9Ball) si un 4-3 cu Andrei(8Ball)...deci mare grija data viitoare:)
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20617 Locație: Snookerland
|
Trimis: Sâm 14 Ian 2006, 22:32 Titlul subiectului: |
|
|
FELICITĂRI ORGANIZATORILOR ! FELICITĂRI TUTUROR PARTICIPANȚILOR ! SUPERFELICITĂRI ÎNVINGĂTORULUI !
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Dum 15 Ian 2006, 10:24 Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari si din partea mea, in primul rand invingatorului, dar si organizatorilor si tuturor participantilor!
_________________ Laureată a Premiului Oscue - Masters 2010, Wuxi Classic 2012
|
|
Sus |
|
octav_star Addicted to snooker
Data înscrierii: 28/Sep/2005 Mesaje: 147 Locație: bucarest
|
|
Sus |
|
Sch Addicted to snooker
Data înscrierii: 03/Ian/2006 Mesaje: 119 Locație: Belgia
|
Trimis: Dum 15 Ian 2006, 14:47 Titlul subiectului: |
|
|
O completare despre premiul pt locul 1: acesta a fost compus dintr-o caseta video cu filmu "Poolhall junkies"(2002) si o diploma.
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator
Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1249 Locație: Germania
|
|
Sus |
|
luiza_hunter Addicted to snooker
Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 422 Locație: Constanța