Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Ronnie147 Addicted to snooker

Data înscrierii: 04/Dec/2005 Mesaje: 263
|
|
Sus |
|
octav_star Addicted to snooker

Data înscrierii: 28/Sep/2005 Mesaje: 147 Locație: bucarest
|
Trimis: Lun 13 Mar 2006, 17:42 Titlul subiectului: |
|
|
felicitari participantilor:)..sper matei si eu sa fie jucatori in curand in main tour dar mai este cale lunga pana acolo:P.. la mine in curand nu inseamna chiar 2-3 luni .La mine inseamna cativa ani. Intai va trebui sa avem o baza din care sa selectam jucatorii.. ca din 100-200 de jucatori buni sa poti sa trimiti 2-3 in afara tarii. Oricum bafta multa la turneu si concentrare:)
_________________ "Imagination decides everything. "
|
|
Sus |
|
Sch Addicted to snooker

Data înscrierii: 03/Ian/2006 Mesaje: 119 Locație: Belgia
|
Trimis: Lun 13 Mar 2006, 21:25 Titlul subiectului: |
|
|
Tin si eu pumnii celor care or sa participe de la noi! ...si sper sa fie sustinuti cat mai bine de cei care sunt in masura sa o faca.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21257 Locație: Snookerland
|
Trimis: Mar 14 Mar 2006, 21:59 Titlul subiectului: |
|
|
Sigur că le urăm succes alor noștri toți (care, sunt convinsă, n-au ajuns în delegația pentru Riga din întâmplare). Speranțe și vise avem, slavă Domnului, multe pentru ei. Dar suntem la început cu participarea la competițiile de anvergură, de aceea, pentru moment, să ținem minte vorba cea frumoasă a baronului de Coubertin : important este să participi. Atât oficialii, cât și jucătorii vor avea foarte mult de învățat din acest campionat european. În privința rezultatelor, aș fi foarte bucuroasă dacă băieții noștri realizează performanța de a se califica mai departe de faza grupelor.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 14 Mar 2006, 22:19 Titlul subiectului: |
|
|
dap..si eu sper sa treaca de grupe chiar daca o sa fie foarte greu dar dupa cum ziceai clara foarte important este sa participi. Dar o data ce ajungi in fata meciului poti sa zici ca daca tot ai ajuns acolo vrei sa dai tot ce poti si sa pleci cu fruntea sus si banuiesc ca daca ai aceasta mentalitate nu ai cum sa nu faci o aventura frumoasa:P. Oricum bafta bogdan , matei si vlad si sa aratati chiar daca suntem la inceput ca se poate si la noi in Romania noastra.
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21257 Locație: Snookerland
|
Trimis: Mar 14 Mar 2006, 22:52 Titlul subiectului: |
|
|
Sigur că o să fie greu, dar nu e imposibil. Oricum, nu prea cred că mi-ar plăcea să le pun pe umeri kilograme de responsabilitate patriotic-tricoloră. Dimpotrivă. Băieții ar trebui să știe că nu sunt sub o prea mare presiune, pentru că deocamdată, nimeni nu se așteaptă ca ei să facă vreo ditamai gaura-n cerul Letoniei/Snookerlandului cu vreun break maxim sau ceva de acest gen și că se duc acolo mai degrabă ca să ia decât ca să dea lecții, sens în care probabil că cele mai importante lucruri pe care le vor învăța vor fi cele referitoare la ei înșiși. 8) 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mie 15 Mar 2006, 15:46 Titlul subiectului: |
|
|
nu stiu daca a fost reusit vreun century prin romania dar un 147:P..au fost breakuri mari si la noi dar nu stiu daca au trecut de 100..eu stiu de breakuri de 70,80.Speram sa existe si un care sa reuseasca breakuri mari constant
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie 15 Mar 2006, 20:19 Titlul subiectului: |
|
|
Doresc sa le urez si eu mult succes celor care vor reprezenta Romania la concursul din Letonia.Desigur ca nu exista pretentii mari.Important ca Romania este prezenta la astfel de competitii.Cresterea spectaculoasa a popularitatii snookerului in tara noastra ne face sa speram ca vom avea si noi reprezentanti in Main Tour.
|
|
Sus |
|
snooky Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie 15 Mar 2006, 20:23 Titlul subiectului: |
|
|
sevvilla86 a scris: |
Doresc sa le urez si eu mult succes celor care vor reprezenta Romania la concursul din Letonia.Desigur ca nu exista pretentii mari.Important ca Romania este prezenta la astfel de competitii.Cresterea spectaculoasa a popularitatii snookerului in tara noastra ne face sa speram ca vom avea si noi reprezentanti in Main Tour. |
subscriu.
_________________ "Stie ce e iubirea acela care iubeste fara speranta".
Cine iubeste,aiureaza".
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
|
Sus |
|
|