Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
andolini Addicted to snooker

Data înscrierii: 31/Ian/2006 Mesaje: 108
|
Trimis: Joi 27 Apr 2006, 16:12 Titlul subiectului: Marco Fu |
|
|
anul treut un jucator venit din calificari,pe nume shaun murphy,castiga ,in mod surprinzator pentru marea majoritate a iubitorilor de snooker,campionatul mondial de snooker.ar putea marco fu sa-i calce pe urme la aceasta editie?
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Joi 27 Apr 2006, 16:25 Titlul subiectului: |
|
|
Mda... As fi deschis eu acest topic, dar de ieri ma tot gandesc la acel fault. E foarte trist, mai ales pentru ca in acest moment imi place la nebunie felul in care se descurca Marco la masa si inca tin cu el.
Astept si alte opinii...
Mi-e greu sa nu mai tin cu el pentru un motiv pe care nici macar nu l-am vazut personal, dar, in orice caz, chestiunea in cauza este foarte trista... Nu stiu... Any ideas?
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi 27 Apr 2006, 17:45 Titlul subiectului: |
|
|
Anul trecut cand a cazut din top16 mi-a parut tare rau.Nu stiu de ce dar parca toti jucatorii asiatici imi sunt simpatici.E greu sa castige titlul,insa Marco e poate singurul jucator care nu se afla sub presiune.
Incidentul de ieri este regretabil insa mi-e greu sa-l acuz de un lucru pe care nu l-am vazut.
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
Trimis: Joi 27 Apr 2006, 20:52 Titlul subiectului: |
|
|
Si mie mi s-a parut ca a atins bila roz. Nu prea cred ca e posibil ca unghiul de filmare sa ne fi inselat. Dar e posibil sa nu fi vazut nici el faultul pentru ca a fost o atingere foarte fina.
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 29 Apr 2006, 18:45 Titlul subiectului: |
|
|
Foarte, foarte frumoasă revenirea lui Marco ! Dacă n-ar plana asupra lui suspiciuni de nesportivitate, m-aș bucura și mai mult.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Irina Addicted to snooker

Data înscrierii: 05/Dec/2005 Mesaje: 738 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 29 Apr 2006, 19:47 Titlul subiectului: |
|
|
Data viitoare. Poate își mai schimbă ideile despre corectitudine între timp... Frumoasă revenire, Terry are de ce să fie mulțumit, dar nu se poate spune că Marco ar fi meritat mai mult decât Peter să intre în finală.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
|