Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
Trimis: Mar 27 Iun 2006, 23:15 Titlul subiectului: Campionatul mondial de fotbal 2006 |
|
|
Am răbdat cât am răbdat, dar nu mai pot !!!... E drept că suntem un forum de snooker, dar ... ce naiba, se-ntâmplă numai o dată la patru ani !!!...Nu suport să discut despre "fotbalul românesc" din cauza atâtor pramatii care se autointitulează "oameni de fotbal", iar numele unora dintre ei nici nu suport să-l aud. Dar NU la năduful provocat de cei de aici vreau să mă refer și NU pentru discuții despre "fotbalul românesc" deschid topicul de față, ci pentru această sărbătoare care este Cupa mondială.
Mai avem câteva meciuri și câteva zile în care n-are rost să strâmbăm superior din nas că noi iubim un sport "aristocratic" și nu ne-ncurcăm cu "plebeii" de pe gazon. Așa că de ce n-am vorbi și despre această extraordinară competiție ?!...
M-a terminat meciul ăsta Franța - Spania !!!... Nu știam cu cine să țin - până în clipa golului lui Zizou, când, vorba lui Ding, am sărit de pe scaun !... Bravo, Zizou ! Nu mai credeam că bătrâneii pe care îi susțineam acum 8 ani vor face o treabă așa de bună.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată de către Clara White la Lun 3 Iul 2006, 17:24, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
snooky Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie 28 Iun 2006, 10:51 Titlul subiectului: |
|
|
Am mai urmarit pana acum 2 editii de Campionat Mondial,in 98(cand inca mai participam la astfel de competitii) si in 2002 la care se adauga multe alte rezumate ale turneelor finale mai vechi.Acest mondial a fost in prima sa parte destul de modest insa o data cu faza optimilor a inceput si spectacolul adevarat.
Favoritele mele au fost inca de la inceput Argentina si Portugalia si ma bucur ca au ramas in competitie in ciuda adversarilor puternici pe care i-au infruntat.
Mi-a parut rau aseara de Spania,insa parca imi pare bine si pentru Zidane.Era pacat ca acest mare jucator sa se retraga fara sa ne mai ofere macar un moment memorabil.
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 2 Iul 2006, 0:48 Titlul subiectului: |
|
|
Ce dezamăgire echipa Braziliei !... Cum de nu s-au regăsit ?!... Mă așteptasem la știutul spectacol (amânat din meci în meci) și mă dusesem, vorba ceea, cu sacul...
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum 2 Iul 2006, 11:23 Titlul subiectului: |
|
|
Ma bucur pentru Portugalia.Din pacate nu se mai poate confrunta cu Argentina in finala,asa cum mi-am dorit la inceputul turneului.Argentinienii au fost dupa parerea mea cea mai frumoasa echipa a turneului.
Francezii au jucat superb aseara din punct de vedere tactic si au meritat pe deplin victoria.Infrangerea Braziliei este de fapt infrangerea selectionerului Pareira care s-a dovedit incapabil sa construiasca o echipa in adevaratul sens al cuvantului.
*Sper ca pentru ultimele meciuri ale turneului FIFA sa delege niste arbitrii competenti.
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Dum 2 Iul 2006, 21:44 Titlul subiectului: |
|
|
Ieri am apucat si eu sa urmaresc cele doua meciuri.
Nu pot sa zic ca sunt pasionata de fotbal, dar au fost vremuri cand urmaream in mod constant fotbalul de buna calitate si, din aceasta perspectiva, ash vrea sa spun urmatoarel:
1. Atat jocul englezilor cat si cel al portughezilor mi-au parut destul de slabe. Admir foarte mult insa felul in care englezii au reusit sa lupte cu capul sus pana la capat, in ciuda faptului ca Rooney, ultimul lor cap, a fost eliminat - asta pentru ca a mai avut si tupeul sa comenteze dupa ce l-a calcat pe Carvalho - oricum o decizie a arbitrului care a starnit o gramada de comentarii de toate felurile.
2. Nu mi-a placut deloc faza penalty-urilor. Singurul pe care l-am apreciat a fost portarul Ricardo care intr-adevar a facut un mare show. Portughezii s-au intrecut in ratari si daca n-ar fi fost Ricardo cu sigurantza ar fi fost eliminati.
3. Ce neshansa pentru echipa Angliei sa nu-i aiba pe Owen, Beckham si Rooney pana la capat. Cu toate astea... Mi se pare absolut tembel faptul ca un tip ca Crouch care alearga precum un strutz, dar cu mingea nu prea are treaba, sa ramana singurul atacant care poate salva onoarea Angliei. In tzara in care se practica un fotbal de cea mai inalta calitate, mi-e greu sa cred ca acest Crouch a fost singurul care a meritat sa fie rezerva nationalei pe postul de atacant.
4. Despre Brazilia - Franta... Sunt si eu de acord ca Brazilia n-a aratat mare lucru, fatza de jocul cu care ne obisnuisera. Cu toate astea, as vrea totusi sa laud apararea Frantei pentru ca parerea mea este ca a fost absolut grozava.
Nici acum nu-mi dau seama cum au reusit oamenii astia sa inscrie golul decisiv tinand cont (ca am avut senzatia) ca stateau mereu in careul propriu iar brazilienii n-aveau pe unde sa se miste. Bravo, Thierry, superb gol. Bravo, Zidane, mare meci. Well done, France!
Atat. Sper ca ale mele comentarii n-au fost total deplasate. Nu-s microbista. Cel putin nu una adevarata. Si nu gasesc mare placere in fotbal. Dar meciuri ca acestea de se disputa acum chiar merita urmarite.
p.s. Teribil m-a enervat acest Crouch si am gasit un citat: "As a defender, would you look forward to facing him?" As a defender cu sigurantza ar fi grozav, dar ca atacant... Lasa-ne! Ce rea sunt. Sorry. 
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Lun 3 Iul 2006, 11:28 Titlul subiectului: |
|
|
sevvilla86 a scris: |
Argentinienii au fost dupa parerea mea cea mai frumoasa echipa a turneului. |
Si eu cred la fel. Ghinionul lor a fost schimbarea portarului care s-a dovedit incapabil la loviturile de la 11 m. Pacat!
_________________ Laureată a Premiului Oscue - Masters 2010, Wuxi Classic 2012
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
Trimis: Lun 3 Iul 2006, 14:43 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
Ce dezamăgire echipa Braziliei !... Cum de nu s-au regăsit ?!... Mă așteptasem la știutul spectacol (amânat din meci în meci) și mă dusesem, vorba ceea, cu sacul... |
Eu tzineam cu Brazilia...si sunt tare dezamagita de jocul lor.
Din echipele ramase...cred ca Germania are cele mai multe shanse.
_________________ It all can be over in just one blink of an eye...but the memory will always remain in the mind! NEVER FORGETT...ALWAYS REMEMBER!
I Snooker!
Laureată a Premiului Oscue - China Open 2011
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 4 Iul 2006, 21:04 Titlul subiectului: |
|
|
Tocmai a început prima semifinală. Vorba lui Zsolt, HAI GERMANIA !!!
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
|