Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
andydrak Addicted to snooker

Data înscrierii: 02/Oct/2007 Mesaje: 268
|
Trimis: Mie 26 Noi 2008, 16:49 Titlul subiectului: Cupa Campionilor de Snooker Funland |
|
|
29 Noiembrie 2008, Cupa Campionilor de Snooker Funland
Funland Romania, in parteneriat cu Federatia Romana de Snooker, organizeaza sambata, 29 Noiembrie 2008, ora 16.30, prima editie a Cupei Campionilor de Snooker Funland. Evenimentul se va desfasura in cadrul Unirea Shopping Center, la etajul 4.
Competitia este una invitationala, la care vor participa 8 jucatori. Jucatorii invitati se afla in fruntea clasamentelor Federatiei Romane de Snooker, atat la Seniori, cat si la Juniori, ca urmare a etapelor de Campionat National organizate de Federatie in anul 2008. Acestia sunt: Denis Cretu (Campion National Seniori, 2007), Daniel Bontea (Campion National Masters 40+, 2007), Bogdan Ionita, Renaud Devriese, Marcel Bera, Bogdan Cozmaciuc (Campion National Juniori, 2007), Sergiu Botis, Mihnea Biciusca.
Sistemul de joc este sub forma de tablou de concurs eliminatoriu, incepand cu faza sferturilor. Astfel, fiecare meci se va desfasura pe durata unui singur frame (“Pot Black”).
Valoarea totala a premiilor acordate in cadrul competitiei va fi de 1.000 lei, fiind premiati toti participantii, precum si cel mai mare break realizat.
Programul competitiei va fi urmatorul:
Meciul 1 – ora 17.00
Meciul 2 – ora 17.30
Meciul 3 – ora 18.00
Meciul 4 – ora 18.30
Semifinala 1 – ora 19.30
Semifinala 2 – ora 20.00
Finala – ora 21.00
Va asteptam!
_________________ 147 is nothing ... 155 is something !
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21257 Locație: Snookerland
|
Trimis: Lun 1 Dec 2008, 2:06 Titlul subiectului: |
|
|
Mă bucur că avem și noi Pot Black-ul nostru. Ideea mi se pare foarte bună, în ciuda locației mai, să-i spunem, lipsite de noblețe sportivă , deși poate că tocmai acolo, în mijlocul vizitatorilor mai mult sau mai puțin întâmplători ai etajului 4, a fost locul cel mai bun pentru a se arunca nada snookerului. Poate că tocmai o asemenea competiție spectaculoasă e în stare să atragă atenția oamenilor și să capteze interesul unor noi talente până acum nici descoperite de alții, nici conștiente de propriul potențial.
Participarea a fost prestigioasă așa încât meritele primului campion sunt cu atât mai mari. Să nu se supere prietenii mei mai apropiați de mine ca vârstă, dar întotdeauna țin cu tinerii și n-o să ascund nici acum faptul că victoria lui Bogdan mă bucură foarte mult. (Sper însă ca ea să nu-l pună, pe viitor, sub o presiune prea mare, creând în jur așteptări prea ambițioase, care să apese tot pe umerii lui.)
Sferturi
Bogdan Ioniță 40-46 Bogdan Cozmaciuc
Renaud Devriese 70-20 Marcel Bera
Daniel Bontea 54-10 Sergiu Botiș
Denis Crețu 60-13 Mihnea Biciușcă
Semifinale
Bogdan Cozmaciuc 53-44 Renaud Devriese
Daniel Bontea 58-56 Denis Crețu
Finala
Bogdan Cozmaciuc 57-40 Daniel Bontea
Felicitări, Bogdan ! 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 2 Dec 2008, 15:06 Titlul subiectului: |
|
|
Poate o să avem și un punct de vedere al jucătorilor : a fost OK ? Dacă s-au făcut greșeli, sunt ele de genul celor care se mai pot îndrepta/evita la ediția următoare ? E de repetat mini-turneul sau nu ?
Este cumva vreo înregistrare video de la această competiție ?
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
cataline Addicted to snooker

Data înscrierii: 28/Apr/2008 Mesaje: 197 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
Bogdan C Fan
Data înscrierii: 12/Oct/2008 Mesaje: 13
|
|
Sus |
|
cataline Addicted to snooker

Data înscrierii: 28/Apr/2008 Mesaje: 197 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
CosminCtin Addicted to snooker
Data înscrierii: 15/Feb/2008 Mesaje: 552 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Lolitaa A super fan
Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 93 Locație: Constanta
|
|
Sus |
|
Lolitaa A super fan
|
Trimis: Joi 4 Dec 2008, 10:22 Titlul subiectului: |
|
|
ups, se pare ca embedul nu merge sau este disabled pe acest forum, aveti insa linkurile
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Joi 4 Dec 2008, 12:32 Titlul subiectului: |
|
|
Alte mii de mulțumiri pentru filmul lui Loly ! (Puteți să mai veniți cu filme, domnilor, că eu mulțumiri mai am ! ) Încă nu am găsit timp să vizionez chiar toate secvențele, dar deja am văzut un număr mărișor de lovituri de distanță și semidistanță demne de toată admirația (în care context îi salut & felicit pe toți cei ce se simt „vinovați” 8) ). Mai ales că zgomotul de fond a fost destul de supărător, iar buzunarul superior drept al mesei a ținut să adopte o atitudine încăpățânat-ostilă.
Nu mă simt în stare să comentez din punct de vedere tehnic întregistrările, de aceea n-o să spun decât că am văzut tot ceea ce era important de văzut într-o asemenea ocazie și că imaginea e clară și stabilă.
Felicitări, Cătălin și Lolitaa, pentru filmări, procesări și postări – adică pentru aceste foarte frumoase cadouri pe care ni le-ați făcut. 
Ultima modificare efectuată de către Clara White la Joi 4 Dec 2008, 12:37, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
Lolitaa A super fan
|
|
Sus |
|
Razvan Addicted to snooker

Data înscrierii: 13/Oct/2005 Mesaje: 121 Locație: Brasov
|
Trimis: Vin 5 Dec 2008, 11:59 Titlul subiectului: |
|
|
E foarte buna initiativa de a filma meciurile jucatorilor nostri. Ar fi ideal daca s-ar adauga si scorul pe ecran. As putea ajuta la acest lucru, daca se doreste.
|
|
Sus |
|
Lolitaa A super fan
|
|
Sus |
|
snookerella Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Feb/2009 Mesaje: 265