Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Smaranda Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 332
|
Trimis: Dum 26 Dec 2004, 20:32 Titlul subiectului: OFFICIAL FAVOURITE PLAYERS LIST* |
|
|
*obligatorie pt toti membrii activi ai forumului
Ar fi o idee cat se poate de entertaining sa ne declaram fiecare, pe fata, clar si la obiect, TOATE preferintele in materie de jucatori.
Am remarcat ca treburile nu sunt tocmai clare pt toata lumea cine in ce tabara e. Sigur, exista cateva exemple evidente (Ms Hendry cu sotul, Luiza cu amantul dumisale, Clara cu Mr White, Flavius cu Ronnie si Nicoleta Luciu etc), dar sunt convinsa ca fiecare dintre noi are mai mult de un singur favorit. Va rog, asadar, in randurile care urmeaza, sa purcedeti in a va da arama pe fata, once and for all, ca sa marim putin miza discutiilor de pe forum
Si pana tastati pomelnicul, ganditi-va si la cum vreti sa ne omoram dup-asta intre noi. Mud wrestling? K1? Light-saber duel? Gun kata?... 
_________________ Score one-four-seven... Snooker heaven!
|
|
Sus |
|
flaviusO Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 260 Locație: Piatra-Neamt
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21261 Locație: Snookerland
|
Trimis: Dum 26 Dec 2004, 21:07 Titlul subiectului: |
|
|
1. JIMMY
2. TOTI CEILALTI
[ Dar, Smaranda draga, mi se pare ca nu ti-ai facut cunoscute preferintele, tocmai tu, care ai deschis discutia asupra "afisarii" lor in the open !!!... ]
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată de către Clara White la Lun 27 Dec 2004, 0:17, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
flaviusO Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 260 Locație: Piatra-Neamt
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
Trimis: Dum 26 Dec 2004, 23:22 Titlul subiectului: |
|
|
1. Stephen Hendry
2. Paul Hunter
3. Ronnie O'Sullivan
4. Stephen Maguire
5. Steve Davis
6. John Higgins
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Lun 27 Dec 2004, 15:05 Titlul subiectului: |
|
|
Pe locul intai si doi si trei: Ronnie O'Sillivan;
Patru: Steve Davis;
Cinci: John Higgins;
Sase: Stephen Hendry;
Sapte: Paul Hunter;
si altii care joaca frumos.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - Masters 2010, Wuxi Classic 2012
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Vin 31 Dec 2004, 14:29 Titlul subiectului: HIHIHIHIHIHIHI :))))))))))))))) |
|
|
Mai e cazul sa completez si eu? Cred ca am pomenit de mai multe ori de care altzi jucatori imi place. Nu numai ca voi pomeni din nou, dar am sa ezplic si de ce.
1. Stephen Hendry (aici n-are rost sa mai explic, am explicat de-a lungul vremii de prea multe ori).
2. John Higgins (in afara de faptul ca arata muah muah -de data asta nu voi fi subiectiva- imi place mult stilul lui de joc, imi place ca pare destul de relaxat -mai si zambeste, from time to time- si alte chestii...)
3. Ronnie O'Sullivan (e imposibil sa nu-tz placa Ronnie. Potzi sa nu-l iubesti, sa-tz displaca din anumite motive mai mult sau mai putzin obiective, dar in acelashi timp e obligatoriu sa-tzi placa. Am mai mentionat ca Ronnie este "living poetry" sau, cel putzin, era. Drept urmare, daca iubesti jocul, implicit il placi, cel putzin, pe Ronnie. Cred ca intzelegetzi ce zic, deci ma voi opri aici).
4. Mark J. Williams (in virtutea campionatului mondial pe care l-a castigat in 2003, ma simt nevoita sa-l pun pe locul 4. Am tzinut mult cu el atunci, impotriva "copilului cu fatza de asasin" (asasin cu fatza de copil mi se pare prost spus). Mi-a placut, de asemenea, stilul sau de joc si calmul de care a dat dovada atunci. Sper si in revenirea sa intr-o buna zi).
5. Steve Davis (da... Cred ca Steve Davis este (era) un excelent reprezentant al acestui sport. Imi plac mai multe chestii la el. Nu le voi mentziona aici).
6 Quinten Hann (Da. Believe it or not, imi place acest clown al snookerului. Evident ca nu ma refer la stilul sau de joc. Imi place pentru ca destinde atmosfera si pentru ca aduce niste chestii noi, cateodata nu atat de potrivite, in acest joc. -Si, da, stiu ca o sa fiu aspru criticata pentru ce-am zis, dar asta e. Imi place).
Cam din asta s-ar compune topul meu...
Cu toate astea, cred ca pana la urma e cum a spus Clara, cu o mica exceptzie:
1. Stephen Hendry
2. John Higgins
3. Restul jucatorilor.
In afara de primii doi mentzionatzi, trebuie sa spun ca tzin la aproape totzi cei ramasi cam la fel de mult, iar daca vretzi sa stitzi la care tzin "putzin, doar putzin" mai mult, atunci sunt restul, pana la 6.

_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
luiza_hunter Addicted to snooker

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 422 Locație: Constanța
|
|
Sus |
|
Cosmin A super fan

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 88 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum 9 Ian 2005, 23:45 Titlul subiectului: |
|
|
Mark G. Williams
Stephen Hendry
Steve Davis
Graham Dott.
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart
And you'll never walk alone,
You'll never, ever walk alone.
Walk on, walk on with hope in your heart
|
|
Sus |
|
dox
Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 9
|
Trimis: Joi 13 Ian 2005, 14:44 Titlul subiectului: |
|
|
1.Hendry(unicul si irepetabilul)
2.Maguire(The second Hendry)
3.White(imi plac trucurile sale in timpul momentelor tensionante)
4.Davis(Grandpa)
5.Stevens(este bun, dar ghinionist)
6.Hunter(nu va suparati fanelor Hunter ca l-am pus last place.)
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21261 Locație: Snookerland
|
Trimis: Joi 13 Ian 2005, 16:27 Titlul subiectului: |
|
|
Continuăm să așteptăm și preferințele Smarandei !... Daca tot va încrîncenați voi, fetelor, să vă țineți de căpșorul Luizei ca să vă servească un eseu, așa, uitind de solidaritatea feminină ( ) și de solidaritatea ( dezirabilă ) intre "iubitele"/"soțiile" de staruri snooker, de ce n-aș ține și eu la satisfacerea curiozitatii mele ?!... 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|