Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Ai sau nu tac |
Da! |
|
46% |
[ 18 ] |
Nu! |
|
17% |
[ 7 ] |
Mi-ar place sa am dar nu am bani! |
|
10% |
[ 4 ] |
Nu si nici nu vreau sa-mi iau! |
|
7% |
[ 3 ] |
Am sa imi iau! |
|
17% |
[ 7 ] |
|
Voturi totale : 39 |
|
Autor |
Mesaj |
Cold_Fever Addicted to snooker

Data înscrierii: 26/Noi/2004 Mesaje: 296 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin 3 Dec 2004, 21:06 Titlul subiectului: Care din noi are tac ? |
|
|
Eu unul nu am inca tac dar am sa-mi cumpar pentru ca vreau sa-mi iau unu bun de vreo 5 milioane pana la sfarsitu anului ma duc sa-mi iau ....
_________________ He who is prudent and lies in wait for an enemy who is not , will be victorious.
Sun Tzu - The Art of War
|
|
Sus |
|
MasterJames More than a fan
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 42 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
k.zoli More than a fan
Data înscrierii: 27/Noi/2004 Mesaje: 29 Locație: ARAD
|
|
Sus |
|
flaviusO Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 260 Locație: Piatra-Neamt
|
Trimis: Sâm 4 Dec 2004, 17:55 Titlul subiectului: |
|
|
esti jupan...
_________________ GO RONNIE!! GO!!
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 4 Dec 2004, 21:31 Titlul subiectului: |
|
|
Ce mah ca daca e asa imi iau maine doua bombe de tacuri de 1.000.000 unu de Pool si unu de Snook si dupaia ma dau mare dau eu ma duc si-mi iau unu de 5 milioane de snooker ...
Ala da tac frate nu orice bomba
_________________ He who is prudent and lies in wait for an enemy who is not , will be victorious.
Sun Tzu - The Art of War
|
|
Sus |
|
k.zoli More than a fan
|
Trimis: Dum 5 Dec 2004, 18:28 Titlul subiectului: |
|
|
Cold_Fever a scris: |
Ce mah ca daca e asa imi iau maine doua bombe de tacuri de 1.000.000 unu de Pool si unu de Snook si dupaia ma dau mare dau eu ma duc si-mi iau unu de 5 milioane de snooker ...
Ala da tac frate nu orice bomba |
Deci primu tac de billiard care il am este CUE TEC care valoreaza 200 euro si al doilea de snooker care este RILEY nu stiu daca ai auzit de firmele astea de tacuri da is cele mai bune
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
Trimis: Lun 6 Dec 2004, 2:00 Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu am tac. Pana acum am jucat cu tacurile puse la dispozitie de cluburi. Vad ca tu ai unul bun. Conteaza chiar asa de mult sa ai un tac bun? Daca da in ce sens? Merg mai bine efectele, tintesti mai bine? Dupa cum am vazut eu conteaza foarte mult suprafata mesei. Si probabil si calitatea bilelor. De tac insa nu stiu ca nu am avut unul.
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
k.zoli More than a fan
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Lun 6 Dec 2004, 16:55 Titlul subiectului: |
|
|
Zoli bulangiule nu ma luat tu pe mine la misto ca eu de foarte mult timp umblu si aflu chestii noi in domeniu iar Riley printe altele face si mesele competitionale de la Snookerul da la TV
Sun Tzu - The Art of War
|
|
Sus |
|
k.zoli More than a fan
|
Trimis: Lun 6 Dec 2004, 19:00 Titlul subiectului: |
|
|
Cold_Fever a scris: |
Zoli bulangiule nu ma luat tu pe mine la misto ca eu de foarte mult timp umblu si aflu chestii noi in domeniu iar Riley printe altele face si mesele competitionale de la Snookerul da la TV |
Si ce te agiti asa tare am crezut ca nu sti
Tu mai luat ca io am tacuri de 2 lei,asa ca iao mai incet
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Mar 7 Dec 2004, 0:52 Titlul subiectului: |
|
|
zsolt_tuser a scris: |
Eu nu am tac. Pana acum am jucat cu tacurile puse la dispozitie de cluburi. Vad ca tu ai unul bun. Conteaza chiar asa de mult sa ai un tac bun? Daca da in ce sens? Merg mai bine efectele, tintesti mai bine? Dupa cum am vazut eu conteaza foarte mult suprafata mesei. Si probabil si calitatea bilelor. De tac insa nu stiu ca nu am avut unul. |
Eu zic, avand tac de biliard, nu de snooker, (nu foarte bun, dar mai bun decat majoritatea tacurilor de prin cluburi), ca e destul de important sa ai tac daca itz` pla` sa joci biliard des. Parerea mea e ca tacurile din cluburi sunt super proaste, oamenii nu se preocupa de ele, etc. In Bucuresti, cel putzin, am intalnit un singur club in care aia chiar au tacuri din fibra de sticla (daca nu ma inshel... Pontul mi l-a vandut un prieten venit in vizita din U.S., roman si el). E, acolo nu ma voi duce cu tacul meu. In rest, potzi sa joci si cu tacurile lor, daca n-ai simtzit vreodata cum e sa ai un tac ceva mai bun...
Asta a fo` doar parerea mea...
P.S. Va sfatuiesc sa acceptatzi invitatziile lui Cold Fever... Am fo` si am jucat biliard cu el and he's really cool and nice. 
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
k.zoli More than a fan
|
|
Sus |
|