Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Seba Addicted to snooker

Data înscrierii: 22/Apr/2010 Mesaje: 268 Locație: Timișoara
|
Trimis: Joi 28 Apr 2016, 12:23 Titlul subiectului: Kyren Wilson |
|
|
Un jucator de mare perspectiva, sfert finalist anul acesta la Crucible.
Unul din favoritii mei!
Feel free to share any info.
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21255 Locație: Snookerland
|
Trimis: Vin 29 Apr 2016, 11:51 Titlul subiectului: |
|
|
Bună idee, Seba ! Sunt convinsă că vom avea ce scrie și pe-aici, în anii care vin.
O să contribui, deocamdată, cu o informație veche de șase ani : Kyren este autorul primului break maxim atât din istoria SWSA (South West Snooker Academy), cât și din istoria QSchool. În 2010, la SWSA a fost organizată o serie „preparatorie” înainte de prima ediție a QSchool (2011). Kyren a realizat acest break în semifinalele turneului.
Asta ca să nu mai mire pe nimeni că, iarăși deocamdată, tânărul e în cursa pentru premiul cuvenit celui mai mare break de la Crucible 2016.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Seba Addicted to snooker

Data înscrierii: 22/Apr/2010 Mesaje: 268 Locație: Timișoara
|
Trimis: Sâm 30 Apr 2016, 18:13 Titlul subiectului: |
|
|
Ar fi inca un plus mental pentru Kyren daca ar izbuti cel mai mare break al turneului. Poate nu ma credeti dar i-am urmarit 80% din partide anul acesta in format livescore si livevideo (dupa posibilitati) si am ramas impresionat de consistenta lui.
Mi-a placut in mod special in meciul cu Mark Davis de la Champions League cand a fost condus in joc decisiv la o diferenta de 50-60 de puncte si a inchis masa dintr-o vizita. (Meciul fiind unul important)
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|