Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
florin_bochis@yahoo.com Vizitator
|
Trimis: Joi 24 Noi 2005, 20:38 Titlul subiectului: sportul cel mai frumos |
|
|
Salut.Da, eu il consider cel mai frumos sport,atat pentru cei care il practica cat si pentru cei care privesc.
Daca doriti sa faceti un campionat sunt de acord cu voi si va doresc multa bafta, dar o rugaminte am si eu: sa nu-i uitati pe cei din PROVINCIE.Va multumesc.
BAFTA. Florin Oradea
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21255 Locație: Snookerland
|
Trimis: Joi 24 Noi 2005, 21:22 Titlul subiectului: |
|
|
Florine, campionatul nu s-a organizat încă, dar oricum aici nu există "provincie". Suntem cu toții cetățenii aceleiași patrii care se cheamă SNOOKERLAND, iar capitala ei este și la Londra, și la București, Ploiești, Baia Mare, Oradea, Constanța etc adică oriunde se află o inimă care bate pentru acest sport.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Cold_Fever Addicted to snooker

Data înscrierii: 26/Noi/2004 Mesaje: 296 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum 18 Dec 2005, 19:50 Titlul subiectului: |
|
|
Eu sunt raspunzator de faptul ca nu s-a organizat. In ultimul timp ma tot gandesc cum si cand sa ma ocup sa-l organizam si sa-l jucam.
_________________ He who is prudent and lies in wait for an enemy who is not , will be victorious.
Sun Tzu - The Art of War
|
|
Sus |
|
octav_star Addicted to snooker

Data înscrierii: 28/Sep/2005 Mesaje: 147 Locație: bucarest
|
Trimis: Mar 20 Dec 2005, 15:17 Titlul subiectului: |
|
|
haide sa organizam un turneu dak tot se discuta.Nu este prea greu. Depinde ce vreti turneul. Snooker sau Pool? Propun ca locul disputarii sa fie idm club, am juca dupa sist de dubla sau simpla eliminare.. ar fi kiar tare:D
_________________ "Imagination decides everything. "
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
ruxi A super fan
Data înscrierii: 28/Noi/2005 Mesaje: 74 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi 22 Dec 2005, 16:20 Titlul subiectului: |
|
|
Interesanta ideea... eu n-am jucat niciodata dar as veni cu mare placere sa va fac "galerie"...
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Joi 22 Dec 2005, 17:51 Titlul subiectului: |
|
|
Ei nu s-au ivit...
Se ivisera si data trecuta, dar problema majora a fost ca cei mai multi nu pot sacrifica alte activitatzi (scoala, serviciul, etc.) pentru o perioada (extrem de scurta, de altfel) pentru a participa la acest mini campionat.
Si atunci cand pot sacrifica unii, nu pot sacrifica altzii.
S-a vorbit de organizarea lui intr-un weekend, dar atata timp cat unul vrea in weekendul asta, iar altul pleaca la munte, nu vom reushi mai nimic.
Trecand si peste asta, cred ca fiecare dintre cei care sunt interesatzi ar mai veni cu cel putzin un prieten, deci oameni ar fi, nu e bai.
Ashadar, mai incercam sa setam o data? 
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Joi 22 Dec 2005, 19:55 Titlul subiectului: |
|
|
Revin la sfarsitul asta de saptamana si va comunic la ce m-am gandit. O sa ma consult cu cine trebe si o sa fixam o data probabil dupa revelion sper sa reusim sa-l realizam asa pe fuga.
_________________ He who is prudent and lies in wait for an enemy who is not , will be victorious.
Sun Tzu - The Art of War
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Sch Addicted to snooker

Data înscrierii: 03/Ian/2006 Mesaje: 119 Locație: Belgia
|
Trimis: Mar 3 Ian 2006, 17:46 Titlul subiectului: |
|
|
Salut si La multi ani!
Si eu sunt interesat de un (mini) campionat....si zic tot IDM.
|
|
Sus |
|
Redboy Addicted to snooker

Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 698
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall