Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Juli
Data înscrierii: 22/Noi/2004 Mesaje: 4
|
Trimis: Lun 22 Noi 2004, 12:23 Titlul subiectului: hunter este si va ramane cel mai sexy jucator de snooker |
|
|
Desi a cam mancat bataie in ultima vreme, hunter este un adevarat monstru sacru al snooker-ului, nimeni nu cred ca va pune in discutie acest lucru.
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21257 Locație: Snookerland
|
Trimis: Joi 25 Noi 2004, 3:00 Titlul subiectului: Re: hunter este si va ramane cel mai sexy jucator de snooker |
|
|
Juli a scris: |
Desi a cam mancat bataie in ultima vreme, hunter este un adevarat monstru sacru al snooker-ului, nimeni nu cred ca va pune in discutie acest lucru. |
Nuuuuu, nimeni nu pune in discutie etc, dar este un topic numai bun pentru asemenea ( eventuale, nu-i asa ?!... ) discutii : JUCATORUL PREFERAT se cheama, Juli dear !... Altminteri, TRAIASCA PACEA SI BUNA INTELEGERE IN SNOOKERLAND !
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Sigur... Vizitator
|
Trimis: Joi 25 Noi 2004, 10:26 Titlul subiectului: |
|
|
Cum spui tu. Da jucatorul meu preferat este Hunter pentru ca are clasa, are stofa, si in principal arata bine. Cum explici tu faptul ca toti capii de serie au parasit competitia? Deci intr-un foc trecut, nu mai stiu cine a jucat, in fine in orice caz, cei dupa locul 16 , au trimis toate bilele rosii in jumatatea inferioara... Deci ala nu mai este snooker, nu se mai numeste asa... Daca jucau oricare din primii 6 acest lucru nu se intampla... Asa ca jucatorii care au ramas sunt pe langa, cu cateva exceptii , gen Maguire dar in rest They really Stinck
|
|
Sus |
|
luiza_hunter Addicted to snooker

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 422 Locație: Constanța
|
Trimis: Joi 25 Noi 2004, 14:24 Titlul subiectului: |
|
|
HUNTER rulzz.zZzzZZzz...........eu il ador pe Hunter e.......preferatul meu ufffffff IL ADOR }}{{ kiss all }}}{{{
_________________ HUNTER Lover 4 EVER!!! ...♥ PAUL!!!!!!
" daca vom ajunge in rai, sa nu ne miram de va fi sa vedem printre ingeri si unul cu tacul in mana..."
|
|
Sus |
|
Mrs Hendry undercover :P Vizitator
|
Trimis: Joi 25 Noi 2004, 14:30 Titlul subiectului: ESEU PAUL HUNTER |
|
|
luiza_hunter a scris: |
HUNTER rulzz.zZzzZZzz...........eu il ador pe Hunter e.......preferatul meu ufffffff IL ADOR }}{{ kiss all }}}{{{ |
Duamnie... Fii atenta... Eu propun sa faci un eseu in care sa ne explici exact de ce Hunter rules si de ce il iubesti tu atat de mult. Eseul trebuie sa aiba minim 2 pagini si 1/2 A4, sa contzina explicatii, note de subsol si sa aiba bibliografie...
Ei... Ce zici? Te tzine, mai, Hunteritzo?????
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Tot Mrs. Hendry undercov Vizitator
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Joi 25 Noi 2004, 14:39 Titlul subiectului: |
|
|
3 zile.............cam putin.... tre sa ma gandesc bine ce scriu in el......asa ca am nevie de mai multe zile.............cam o saptamana.... merge????
" daca vom ajunge in rai, sa nu ne miram de va fi sa vedem printre ingeri si unul cu tacul in mana..."
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry undercover Vizitator
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Joi 25 Noi 2004, 14:52 Titlul subiectului: |
|
|
oky.............asa ramane..... eseu va fi gata intr-o saptamana............ pupici allz }}}{{{
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21257 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall