Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
cristinagrama Vizitator
|
Trimis: Dum 21 Noi 2004, 14:02 Titlul subiectului: UK Championship |
|
|
Sper ca Steve Davis sa-l razbune pe Ronnie O'Sullivan, desi nu prea cred la cat de bine joaca Maguire. Si mie mi-a placut foarte mult jocul dintre Ronnie O'Sullivan si Stephen Maguire. Intradevar Ronnie a fost foarte ghinionist in sesiunea a doua a jocului. Fata de meciul de meciul de la British Open cand intradevar Ronnie a jucat mai prost acum a jucat la adevarata lui valoare. Eu sunt fan Ronnie O'Sullivan, dar imi plac si Steve Davis si John Higgins si Paul Hunter si chiar si Stephen maguire desi l-a invins pe Ronnie.
Ma bucur foarte mult ca a fost infiintat acest forum si o felicit pe Mrs. Hendry.
|
|
Sus |
|
flaviusO Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 260 Locație: Piatra-Neamt
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21258 Locație: Snookerland
|
Trimis: Dum 21 Noi 2004, 16:09 Titlul subiectului: |
|
|
Nu mai cirti, Falvius0 ! Bravo, Mrs.Hendry!
In momentul de fatza, Stephen Maguire are sanse nu gluma. Ronnie exagereaza din nou cu declaratiile : chiar daca Maguire ar " tine-o tot asa", tot nu ar avea "lumea snookerului la picioare in urmatorii zece ani". Ritmul schimbarilor "la virf" a devenit foarte rapid si nu cred ca acest lucru se va schimba. Minunile nu tin zece ani ! Dovada "minunea Ronnie", care a pierdut din suflu nepermis de repede. Mi se pare din ce in ce mai putin probabila si o noua "explozie" Paul Hunter. Mi-e teama ca Blondutzul nu nu va reusi sa se strecoare printre Ronnie si alde Maguire, Ding etc.
(PS Mai bine Ronnie nu se mai tundea !!!...)
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Smaranda Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 332
|
Trimis: Dum 21 Noi 2004, 20:58 Titlul subiectului: |
|
|
Clara, dear,
Nu stiu cum ti se poate parea tie ca "minunea Ronnie" a pierdut din suflu nepermis de repede. Omul asta e in peisaj si in top de 10 ani de zile. "Explozia" lui pe piata s-a produs cu ceva vreme in urma... A fost un talent foarte precoce, un jucator admirabil si din fericire, dupa o perioada cam urata de "cautari spirituale" (ca sa nu spunem "droguri, alcool si depresii") a reusit sa-si revalorifice poatentialul si sa revina in top, ba chiar, pe cate de "la varf" e posibil.
Cat despre Hunter.... ei, i-a trebuit sa se insoare, ce vreti ... Acuma, daca are cearcane, e clar ca nu sunt pentru ca si-a petrecut noaptea in sala de antrenament... El sustine ca n-ar trebui sa-l afecteze... dar cine sa-l creada? Desi si sezonul trecut a avut un inceput de acet gen, totusi parca imi da sentimentul ca jocul lui a scazut in calitate.
PS: Cine crede ca lui Ronnie ii sta mai bine tuns "sa ridice mouse-ul in aer" (vorba ciuva). Chiar ii sta mai bine tuns!!!!!!!!
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Dum 21 Noi 2004, 21:21 Titlul subiectului: Ai naaaaaa... |
|
|
Toata lumea jtie de celebrele "partide" ale lui Paul Hunter, din pauzele meciurilor pe care la castiga si in general. Ce fel de partide au fo` nu cred ca mai conteaza... Avand in vedere cele zise, mi-e greu sa cred ca sotzia sa l-ar trage in jos, daca intzelegetzi ce vreu sa zic =)))), cele n sensuri pe care le are limba romana. Evident, cred ca ar trebui sa-l ridice. =)) In general oricum asha ar trebui sa fie. Hihihihi...
In fine... Cu alte cuvinte, Hunter nu cred ca joaca prost din cauza faptului ca s-a casatorit... Dimpotriva, acum ar trebui sa ajunga campion mondial, avand in vedere trifoiul cu 4 foi reprezentat de his wife in his life. )

_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
Aura Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 345 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Lun 22 Noi 2004, 14:43 Titlul subiectului: Paul Hunter |
|
|
Am vrut sa-i raspund unei participante la forum: Paul Hunter s-a insurat deja anul acesta in iulie in Jamaica!
_________________ Laureată a Premiului Oscue - Masters 2010, Wuxi Classic 2012
|
|
Sus |
|
Rony More than a fan
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 29 Locație: Arad
|
|
Sus |
|
Rony More than a fan
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 29 Locație: Arad
|
|
Sus |
|
flaviusO Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 260 Locație: Piatra-Neamt
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Vin 3 Dec 2004, 20:34 Titlul subiectului: |
|
|
Se pare ca acest topic nu prea a mai interesat pe nimeni din 23 nov. Cred ca sunteti de acord cu mine ca meciurile n-au fost prea atragatoare si ca meciul cel mai frumos a fost cel dintre Stephen Maguire si Ronnie O'Sullivan din primul tur. Abia astept Welsh Open!
_________________ Laureată a Premiului Oscue - Masters 2010, Wuxi Classic 2012
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
Trimis: Vin 3 Dec 2004, 21:49 Titlul subiectului: |
|
|
Da cred ca asa e. Si meciul dintre Joe Perry si David Gray mi s-a parut interesant.
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
Cosmin A super fan

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 88 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin 3 Dec 2004, 22:38 Titlul subiectului: |
|
|
Doar pt revenirea lui Gray. In rest un meci cam plin de greseli.
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart
And you'll never walk alone,
You'll never, ever walk alone.
Walk on, walk on with hope in your heart
|
|
Sus |
|
|