Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20613 Locație: Snookerland
|
Trimis: Mar 13 Iul 2010, 11:48 Titlul subiectului: General |
|
|
Turneele de pre-calificare au și început : primul s-a desfășurat la Carlow (Irlanda). Au participat 34 de jucători, iar învingător a ieșit Jason Devaney, 17 ani, fost campion la Junior Pot Black. Jason a câștigat cu 3-2 finala contra lui Josh Boileau.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
moshu64 Vizitator
|
Trimis: Mar 13 Iul 2010, 12:44 Titlul subiectului: |
|
|
Macar ca acest turneu sa scoata la iveala...
...niscaiva noi talente deoarece circuitul mondial profesionist este plin de jucatori plafonati care nu mai au nimic nou de aratat si care sunt aici in virtutea inertiei vechiului sistem.
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Mar 13 Iul 2010, 22:32 Titlul subiectului: |
|
|
De precizat că, dacă vor și pot să achite taxele de înscriere (în jurul a 25 lire), amatorii pot participa la mai multe dintre turneele de pre-calificare – până reușesc să-și facă rost de biletul către Sheffield. Pe lângă zisul bilet pe care și-l câștigă la masa de snooker, cei 20 de campioni ai pre-calificărilor primesc și premii în bani (de la unele cluburi, un pic mai mult, de la altele, mai puțin, dar toate aceste gazde sunt interesate să intre în colaborare cu noul WSA, așa încât s-au arătat disponibile și generoase).
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
moshu64 Vizitator
|
Trimis: Mie 14 Iul 2010, 11:50 Titlul subiectului: |
|
|
Daca topicul acesta dedicat Worl Open-ului...
...a fost introdus intrucat in desfasurarea lui au survenit modificari importante sper ca si cel destinat Shanghai Mastersului sa apara inaintea
inceperii calificarilor deoarece se vor gasi destule subiecte de abordat si in
acea faza.
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
moshu64 Vizitator
|
Trimis: Mie 14 Iul 2010, 12:37 Titlul subiectului: |
|
|
Nu era cazul,Clara,sa te superi...
...doar stii ca sunt nou pe aici si inca nu stiu toate tipicurile...casei insa banuiam eu ca tu faci,ca sa zic asa,toata munca...de jos!
Din pacate eu nu le prea am cu P.C.-ul asa ca desi te-as fi ajutat si eu nu am aceasta posibilitate...
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Joi 22 Iul 2010, 1:49 Titlul subiectului: |
|
|
Al doilea dintre cele 20 de turnee de pre-calificare a avut loc la QE1 Club din Belfast și a fost câștigat de Julian Logue, care l-a învins în finală pe Kieran McMahon, cu 3-0.
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Mar 17 Aug 2010, 20:45 Titlul subiectului: |
|
|
Am actualizat lista meciurilor pentru că astăzi au fost anunțate numele tuturor invitaților (le-am scris cu albastru ca să sară mai ușor în ochi ) http://www.snookerforum.ro/viewtopic.php?p=26700#26700
Așa cum s-a menționat de la început, 11 dintre cele mai interesante meciuri din Runda a 3-a a calificărilor vor fi amânate pentru Glasgow. Opt dintre aceste meciuri fuseseră deja anunțate : meciurile lui Steve Davis, Stephen Hendry, Ronnie O’Sullivan, Neil Robertson, Ding Junhui, Ali Carter, Stephen Maguire și Mark Selby.
Azi, a mai fost confirmat ca amânat pentru Glasgow și meciul lui Jimmy White cu Paul Davison.
Mai sunt de adăugat alte două meciuri.
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Lun 23 Aug 2010, 19:17 Titlul subiectului: |
|
|
Mda : ultimele două meciuri amânate pentru Glasgow sunt cele ale campionilor mondiali Shaun Murphy și Mark Williams. Mark va avea de jucat cu „revelația braziliană" - Igor Figueiredo. Meci foarte interesant. Pe de altă parte, după părerea mea, meciul lui Shaun (cu Dave Harold) constituie o alegere cam neinspirată. Dacă are de-a face cu jucători mai în vârstă, de regulă, Shaun îi lasă să-și facă jocul și se pliază pe ritmul lor. În atare context, întâlnirea Murphy - Harold nu prezintă un interes deosebit.
În locul șefiei WSA, aș fi optat pentru meciul dintre doi jucători glasvegieni : (cândva, interesantul) Alan McManus și debutantul Anthony McGill, care deja are la activ victorii la zero asupra lui Stephen Hendry & Stephen Maguire.
Later : Ha ! Tânărul McGill a pățit și el ce le-a făcut altora cu mult mai iluștri ! Până la urmă, tot meciul unui campion mondial e o „investiție" mai sugură...
|
|
Sus |
|
pauldascal
Data înscrierii: 31/Mai/2010 Mesaje: 9 Locație: Arad
|
Trimis: Mie 8 Sep 2010, 13:32 Titlul subiectului: eurosport |
|
|
Aceasta competitie va fi transmisa pe eurosport?
_________________ Let's get the boys on the baise!
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Mie 8 Sep 2010, 14:49 Titlul subiectului: |
|
|
Este transmisă de BBC - e de presupus că va fi preluată și de Eurosport.
Am confirmarea : va fi pe Eurosport.
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Vin 10 Sep 2010, 12:39 Titlul subiectului: |
|
|
Sponsor !... 8)
|
|
Sus |
|
Raul22_Rocket Addicted to snooker
Data înscrierii: 09/Mai/2010 Mesaje: 130 Locație: Sibiu
|
|
Sus |
|
rooniefan Addicted to snooker
Data înscrierii: 24/Dec/2007 Mesaje: 735 Locație: Targoviste
|
Trimis: Vin 17 Sep 2010, 14:20 Titlul subiectului: |
|
|
Sambata.
_________________ Un sport nobil pentru oameni nobili.
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2013, Campionatul Mondial 2016, Campionatul Mondial 2017
|
|
Sus |
|
|