Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
AndreiCS Addicted to snooker

Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 369
|
Trimis: Vin 24 Sep 2010, 20:10 Titlul subiectului: Experienta Campionat Mondial |
|
|
Buna seara,
Nu am mai intrat de luni bune pe forum, desi am stat deoparte am mai rasfoitul discutiile din cand in cand, fara a ma roga.
Revin acum, desi nu e foarte fair play, in speranta ca membrii ai forumului care au avut ocazia sa mearga la Sheffiel cu ocazia CM sa mi impartaseasca experientele lor.
In mare m ar interesa sa estimez si care au ar fi eventualele costuri ptr o saptamana sau chiar pe toata perioada:
-cazare, mancare,...
-preturi bilete si care ar fi perioada in care acestea se pot cumpara la un pret acceptabil (stiu ca pentru a cumpara bilete pana spre sfarsitul anului se faceau inscrieri...),
-cam care ar fi costurile legate de drum si de eventualele puncte de atractie din zona, daca poti vizita ceva dimineata
Dorinta mea ar fi sa stau aproape toata ziua in amfiteatru si sa ma intereseze doar snookerul, btw aveti idee daca in sala exista monitoare sau retroproiectoare incat sa nu fie mare diferenta daca stai printre ultimele randuri? (PP oricum ca diferenta fata de primul rand, este ca in ultimul caz mai poti aparea pe la televizor, pozitia nefiind extraordinare pentru a urmari meciurile, cu atat mai mult daca ne gandim la bani).
Multumesc anticipat!
|
|
Sus |
|
CristiPOLI More than a fan
Data înscrierii: 20/Iul/2011 Mesaje: 46
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
chitu90 More than a fan
Data înscrierii: 06/Iun/2012 Mesaje: 35
|
Trimis: Vin 3 Aug 2012, 10:32 Titlul subiectului: |
|
|
Poate vom avea si noi romani care se vor bate pentru castigarea turneului final.. Eu inca sper:D
|
|
Sus |
|
CosminCtin Addicted to snooker
Data înscrierii: 15/Feb/2008 Mesaje: 552 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
chriss Vizitator
|
Trimis: Lun 20 Aug 2012, 11:34 Titlul subiectului: |
|
|
E cale lunga, insa nimic nu e imposibil..
|
|
Sus |
|
|