Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Este Neil Robertson urmatorul Paul Hunter? |
Da |
|
27% |
[ 3 ] |
Nu |
|
18% |
[ 2 ] |
You're kidding!... |
|
54% |
[ 6 ] |
|
Voturi totale : 11 |
|
Autor |
Mesaj |
Smaranda Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 332
|
|
Sus |
|
Johnny Fan
Data înscrierii: 21/Ian/2005 Mesaje: 10 Locație: Bacau
|
|
Sus |
|
luiza_hunter Addicted to snooker

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 422 Locație: Constanța
|
Trimis: Sâm 22 Ian 2005, 10:11 Titlul subiectului: |
|
|
NU NU NU NU NU NU .......Hunter e unic.......si aici am pus punct
_________________ HUNTER Lover 4 EVER!!! ...♥ PAUL!!!!!!
" daca vom ajunge in rai, sa nu ne miram de va fi sa vedem printre ingeri si unul cu tacul in mana..."
|
|
Sus |
|
flaviusO Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 260 Locație: Piatra-Neamt
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 23 Ian 2005, 1:42 Titlul subiectului: |
|
|
1: Johnny, ideea nu era de imitat... daca asta s-a inteles, poate nu mi-am exprimat destul de direct... viziunea
Ideea era de "kinder" simpatic la 23 de ani, care are in spate un wildcard la Masters si pe care, desi nu il iei tocmai in serios la prima lovitura, de la a doua deja incepe sa ti se contureze in minte intrebarea "Can I panic, now?" (probabil ca raspunsul parca nu-ti vine sa-l dai nici cand te-a batut deja... vezi Higgins). Mai e si chestia de valul "post-nou" din snooker. Si apoi, ma refeream (mai mult in gluma decat in serios) la noua cosmetizare a australianului care si-a schimbat lookul, si-a pus la punct "aparitia scenica", s-a prezentat la welsh open nu ca adolescentul acneic si intrebator de la Masters, ci ca tipul "dandy" stapan pe situatie si, mai mult ca sigur... a crescut audienta cum numai blonzii stiu sa o faca.
2: Flavius, cate kilograme ai? ca sa stiu de unde vin complexele astea cu persoanele suple?!?! 
_________________ Score one-four-seven... Snooker heaven!
|
|
Sus |
|
luiza_hunter Addicted to snooker

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 422 Locație: Constanța
|
|
Sus |
|
flaviusO Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 260 Locație: Piatra-Neamt
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Lun 24 Ian 2005, 1:07 Titlul subiectului: |
|
|
flaviusO a scris: |
nu pot sa nu te las "satisfacuta" draga mea Smaranda... nu am nici un complex, in plus merg la sala de forta de vreo 2 ani jumatate deci imi pot da seama cat de slaba sau nu e o persoana, iar cand vad cum cad camasile pe Hunter... trust me... he's thin  |
Nici n-am sustinut altceva... Tocmai citeam zilele trecute un interviu mai vechi cu el (de pe situl BBC) in care marturisea ca are un program de mancat foarte haotic, in sensul de nesanatos (ex: KFC) si ca depune eforturi ca sa nu sara peste mese... Man! I f**kin' hate these people... Mai cunosc inca doua persoane exact asa: oricat de mare le-ar fi apetitul, oricat si oricand ar manaca, oricat de nesanatos... raman ca niste schije... Cred ca o anumita categorie de oameni nu au arderi interne la nivel celular, au combustie spontana or smth.
Acuma... daca e bine sau e rau, asta depinde de gusturile fiecaruia, evident. Mie personal imi place Hunter exact la silueta asta... dar in acelasi timp mi se pare foarte simpatic si hot si Matthew Stevens, de exemplu... care in nici un caaz nu e anorexic Deci presupun ca, la urma urmei, nu kilogramele in sine conteaza. 8)
_________________ Score one-four-seven... Snooker heaven!
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|