Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21255 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
snookerfan97 Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Ian/2010 Mesaje: 739 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun 3 Ian 2011, 17:19 Titlul subiectului: |
|
|
Pare ca Higgins este de neinvins, din cat am putut vedea eu din meciuri John nu prea le da sanse adversarilor.
_________________ Whoever called snooker 'chess with balls' was rude, but right.
|
|
Sus |
|
danacateia Addicted to snooker
Data înscrierii: 14/Sep/2009 Mesaje: 967 Locație: Brasov
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mie 5 Ian 2011, 0:27 Titlul subiectului: |
|
|
danacateia a scris: |
Mi-ar placea ca Mark sa-si ia macar o data revansa in fata lui John.  |
Și-a luat o mică revanșă...
Mark Selby : „N-am jucat prea grozav, dar am luptat din greu ca să mă concentrez și să obțin victoria. Ieri, am jucat ceva mai bine și am reușit două breakuri de peste o sută, numai că, formatul fiind atât de scurt, ai mai degrabă nevoie să tragi de fiecare frame ca nu cumva să-l pierzi și chiar asta am făcut. Au fost două zile lungi – probabil că și Ali e de aceeași părere. La un moment dat, te ajunge oboseala. Pe mine m-a ajuns în faza semifinalelor. Pe de altă parte, acum, șansele mele de calificare în Premier League sunt mai mari decât înainte, așa că efortul a fost răsplătit. Sper că victoria o să fie încă un imbold în continuarea pregătirii pentru Masters și că o să mă descurc bine și la Wembley. Mare dreptate am avut când am fost de acord cu repartizarea mea în această primă grupă : nivelul de joc a fost fantastic ! Nici nu se putea antrenament mai bun înainte de un turneu atât de important !”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Raul22_Rocket Addicted to snooker

Data înscrierii: 09/Mai/2010 Mesaje: 130 Locație: Sibiu
|
Trimis: Mie 5 Ian 2011, 22:26 Titlul subiectului: |
|
|
Vad ca Ronnie e intr-o forma chiar buna. Ma bucur.
_________________ Fan Ronnie O'Sullivan...
Laureat al Premiului Oscue - UK Championship 2010
|
|
Sus |
|
CosminCtin Addicted to snooker
Data înscrierii: 15/Feb/2008 Mesaje: 552 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
rooniefan Addicted to snooker
Data înscrierii: 24/Dec/2007 Mesaje: 735 Locație: Targoviste
|
Trimis: Joi 6 Ian 2011, 8:23 Titlul subiectului: |
|
|
Nu va chinuiti sa schimbati nimic.Inainte de Campionatul Regatului Unit a castigat en fanfare Premier League.Si la Uk pauza,eliminare in primul tur.Nu imi place dar ii prevad acelasi lucru si la Masters.
_________________ Un sport nobil pentru oameni nobili.
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2013, Campionatul Mondial 2016, Campionatul Mondial 2017
|
|
Sus |
|
snookerclau Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Feb/2008 Mesaje: 869 Locație: Buzau
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Joi 6 Ian 2011, 22:57 Titlul subiectului: |
|
|
Mark Williams : „Am jucat destul de bine, am reușit și câteva breakuri mari... În finală, am făcut un 138 absolut din nimic – la fel cum și Ronnie făcuse cele două breakuri ale lui, mai înainte. Dar, sincer să fiu, grupele astea două au fost cumplite – tot ce se putea mai dificil în acest sport. Excelent antrenament pentru Masters și, în plus, mai avem și șansa de a ne califica în Premier League, una dintre competițiile cele mai bănoase și la care toată lumea ar vrea să participe. Sunt foarte bucuros că am câștigat și astfel am intrat în Grupa campionilor, fiindcă mi-era groază să vin să joc și-n Grupa a treia – groaznic de grele meciurile astea, mai ales că-s și așa de scurte ! Tare mă simt bine în Ligă ! Anul trecut, am savurat fiecare clipă a fiecărui meci. Păcat că am pierdut în semifinale și încă la o diferență de un singur frame... Aș dori foarte mult să revin printre cei șapte jucători ai Ligii 2011...”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
mircea22 Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Feb/2009 Mesaje: 1210 Locație: Oltenia
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 21 Ian 2011, 18:16 Titlul subiectului: |
|
|
Două înlocuiri în "distribuția" celei de-a treia grupe : Stuart Bingham intră în locul lui Ronnie O'Sullivan, iar Mark King în locul lui Mark Allen.
|
|
Sus |
|
snookerclau Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Feb/2008 Mesaje: 869 Locație: Buzau
|
|
Sus |
|