Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
MAriana Fan
Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 14
|
|
Sus |
|
Cold_Fever Addicted to snooker
Data înscrierii: 26/Noi/2004 Mesaje: 296 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun 6 Dec 2004, 23:23 Titlul subiectului: |
|
|
Eu sunt destul de sigur si chiar as paria pe el vreun milion ca castiga campionatu mondial. Si asta ar fi Stephen Maguire ! Are sanse reale la titlu si nu ar trebui neglijat . Cat despre pretenu meu respectiv Stevey nu are prea multe sanse as vrea sa mearga pan la finala da nu mai tine mana. A iombatranit si el saracu! Las ca se tine bine eu cand o avea 41 de ani sa vad cum il mai bat pe fi-miu ! Cred ca-mi da ala lectii !
_________________ He who is prudent and lies in wait for an enemy who is not , will be victorious.
Sun Tzu - The Art of War
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator
Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1249 Locație: Germania
|
Trimis: Lun 6 Dec 2004, 23:50 Titlul subiectului: |
|
|
Bineinteles eu as vrea sa castige Hendry. Daca va reusi nu stiu. Cele mai mari sanse cred ca le au: in ordine - Maguire, Ronnie, Hendry si Hunter.
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
Cosmin A super fan
Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 88 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar 7 Dec 2004, 12:38 Titlul subiectului: |
|
|
Eu sper ca Mark sa isi revina pana atunci. Stiu ca sansele sunt mici dar macar sa ajung in semifinale. Castigator eu il vad pe Hendry sau Ronny.
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart
And you'll never walk alone,
You'll never, ever walk alone.
Walk on, walk on with hope in your heart
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
MAriana Fan
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
MAriana Fan
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
Smaranda Addicted to snooker
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 332
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
Smaranda Addicted to snooker
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 332
|
Trimis: Lun 24 Ian 2005, 0:46 Titlul subiectului: |
|
|
Eu pariez pe Ronnie la titlul de campion mondial anul acesta.
_________________ Score one-four-seven... Snooker heaven!
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Lun 24 Ian 2005, 1:02 Titlul subiectului: Mhm |
|
|
Fiind subiectiva aici, spre deosebire de in alte locuri (zic eu), daca Stephen Hendry o tzine pe drumul pe care-a apucat-o, cu mici diferentze pe care le vetzi gasi la subiectul Stephen Hendry, din punctul meu de vedere nu va avea cine sa-i stea in fatza. Asta pentru ca in afara de Ronnie si Maguire (Maguire fiind cel de care ma tem cel mai mult, daca Ronnie nu-shi recapata forma de la the previous WC) nu prea vad cine ar mai putea sa-i faca fatza. John Higgins ar fi fost o optziune, dar depinde de in ce stare-l prinde. Daca-l prinde in starea de 147, se prea poate sa reprezinte o mare problema.
Atat, pentru acest subiect.
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20572 Locație: Snookerland
|
Trimis: Lun 24 Ian 2005, 1:20 Titlul subiectului: |
|
|
Dacă Stephen isi revine ( si "comportarea" lui la Newport, chiar si pina la finala de azi, de la Welsh Open, pare a demonstra că : 1. el este pe calea cea buna a REVENIRII si 2. redresarea, care nu cred ca ține - la el - atit de antrenament, cit de "aspectul psihic", s-ar putea sa fi fost data inapoi cu citiva "pasi" din cauza dezamagirii celei de-a doua infringeri recente in fața lui Ronnie ), deci, ca sa reiau, daca isi revine, nu de Higgins ar trebui el sa se teama, chiar in conditiile unei forme bune a acestuia - stim in ce fel/hal reuseste Higgie sa realizeze breakuri maxime si sa si piarda meciurile in care le-a realizat ! Hendry mi se pare ca ar avea ca adversari redutabili tot pe Ronnie si pe Maguire. Dar mai ales pe Ronnie. Maguire mai are ceva complexe de invins, in ciuda declaratiilor foarte self-confident. A inmagazinat cam multa frustrare si amaraciune din anii cind era "baiat de mingi", ceea ce constituie un handicap peste care nu ii va fi prea lesne sa treaca. Frustrarea si amaraciunea il enerveaza, enervarea ii creeaza o tensiune suplimentara, tensiunea ii diminueaza capacitatea de concentrare si il indeamna, asa cum mi s-a parut, sa se angajeze intr-un stil de joc riscant, sa se lase "descoperit", sa ofere adversarului acea sansa in plus care poate hotari soarta meciului.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată de către Clara White la Lun 24 Ian 2005, 1:27, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
|