Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Credetzi ca Maguire va castiga acest campionat? |
da |
|
18% |
[ 2 ] |
nu |
|
72% |
[ 8 ] |
habar n-am |
|
9% |
[ 1 ] |
|
Voturi totale : 11 |
|
Autor |
Mesaj |
snookerforum Site Admin
Data înscrierii: 19/Noi/2004 Mesaje: 38
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 20728 Locație: Snookerland
|
Trimis: Dum 16 Ian 2005, 3:35 Titlul subiectului: |
|
|
Maguire ? Not yet.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
luiza_hunter Addicted to snooker
Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 422 Locație: Constanța
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator
Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1250 Locație: Germania
|
Trimis: Dum 16 Ian 2005, 20:35 Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu daca va castiga Maguire sau nu, dar cred ca are sansele cele mai mari. Desi as vrea sa castige Hendry confruntarea dintre cei doi, cred ca va castiga Maguire. Oricum, cred ca va fi un meci frumos care nu trebuie pierdut (asta in cazul in care cei de la Eurosport vor da meciul si nu vor considera ca alt meci este mai important).
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
Smaranda Addicted to snooker
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 332
|
Trimis: Dum 16 Ian 2005, 21:56 Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu cred ca merita sa fim privati de Stephen ala Maaaaaaaaaaare in favoare Stephenutzului mai mititel. La modul teoretic asta...
In practica, important pentru noi toti cred (minus Ms Hendry, banuiesc ) este sa treaca de primul tur cel care este in mai buna forma si care poate, in fazele superioare sa "provide us with the best entertainment"! Asta-i tot.
Cat despre pronosticuri cu privire la invingator, desi este atat de greu sa mai faci pronosticuri in snooker in ziua de azi, eu nu mi-as pune banii pe Maguire. La tura asta cred ca am sa-i tin pumnii lui Ronnie in primul rand, pentru ca daca nu reuseste sa se adune mi-e ca din nou o ia pe panta aia alunecoasa si depresiva si nu-si mai reintra in mana nici la anu' si la multi ani, si cam tot din acelasi punct de vedere, my hopes go with Paul care, daca nu face o figura frumoasa acum, inseamna ca intr-adevar s-a grabit sa se insoare!
_________________ Score one-four-seven... Snooker heaven!
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Mie 19 Ian 2005, 8:46 Titlul subiectului: Welsh Open |
|
|
Doamne ce emotii am!
Azi avem primele meciuri de snooker la Eurosport.
Ii tin pumnii lui Stephen Hendry in fata lui Stephen Maguire. Sper sa dea acest meci la televizor. Sper sa-l dea si pe cel al lui Ronnie.
Sunt atat de nerabdatoare incat nu mai pot sa fac aproape nimic la serviciu. Abia astept ora 17 sa plec. Si la ora 17 incep transmisiile si asa as avea un chef sa plec mai devreme acasa!
_________________ Laureată a Premiului Oscue - Masters 2010, Wuxi Classic 2012
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Mie 19 Ian 2005, 16:00 Titlul subiectului: |
|
|
Da, si eu tot cu Stephen-cel Mare o sa "țin", dar meciul este extrem de interesant și sub aspect psihologic. Să fie, oare, ceasul răfuielii lui Maguire cu Sfinxul Hendry, cel căruia îi servea drept "sac de box" acum citiva - nu prea multi - ani in urma ( vezi amintirile "sacului", din care am spicuit cite ceva la topicul "Stay in Touch etc", pag.7 ) ?... Știm deja că sunt destui cei care îi văd făcuți din cam aceeași plămadă... Abia astept ! Anyway, traiasca Scotia !
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Mie 19 Ian 2005, 19:03 Titlul subiectului: |
|
|
Well, cineva ( !!! ... ) a fost pus la locul sau. Nu usor, dar asa s-a intimplat. Pacat, totusi, ca a trebuit ca cei doi sa se intilneasca atit de devreme in competitie !... Sa nu fi reusit Maguire sa surmonteze handicapul mental ? Sau da, si atunci cam asta e valoarea fiecaruia. Sfinxul a invins ! Am vazut ca si Parrott, in excelenta forma, l-a "pus la locul lui" pe Ding. Marturisesc ca nu m-as fi asteptat ca Ding sa continue sa nu le faca față marilor seniori.
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
|
Trimis: Mie 19 Ian 2005, 20:02 Titlul subiectului: |
|
|
Păi, cam da. Nu că aș ține neapărat cu establishmentul valoric, dar ... Luiza are perfectă dreptate : a fost un test pentru Maguire. Si nu se poate spune ca Stephen-cel-Mic s-a batut singur pre sine. Sfinxul ( cum imi place sa-i spun, de la o vreme incoace ) a fost mai bun in conditiile in care si Maguire a jucat bine.
|
|
Sus |
|
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Joi 20 Ian 2005, 0:21 Titlul subiectului: hihihi... |
|
|
Sunt entuziasmata... Va imaginati... Pot sa spun pentru moment o mica poezie, scrisa in fuga creionului...
Si iata ca maretul Stephen
Invinse iar, in lupta dreapta,
Rapunandu-l pe-ala micu',
Pentru a-i spune: Stai si-asteapta!
Si iar in mine si poate-n snookerland.
Urla si codru, urla si mare,
Spunand cat pot de bine si de raspicat
Ca Stephen Hendry este cel mai tare...
Jenant mi-a umblat creionul astazi, este? ) Eh... Lipsa de inspiratzie...
Prefer sa ma opresc aici si sa nu fac alte comentarii pentru ca am de scris ceva (vai de cititorii mei, non? ). Voi reveni dimineatza cu opinii proaspete.
Pupix! ) Fortza-n tac! Yeah, baby!
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
|