Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
iatgsf Fan
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 21
|
Trimis: Sâm 20 Noi 2004, 19:05 Titlul subiectului: Cluburi de biliard & snooker din tara |
|
|
M-am gandit ca ar fi interesant sa avem si un astfel de topic.
Pe mine m-ar interesa mai ales cluburile din Timisoara asa ca daca aveti cunostiinte solide in domeniu astept sugestiile voastre.
|
|
Sus |
|
bmwz3
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 6
|
Trimis: Lun 22 Noi 2004, 22:23 Titlul subiectului: |
|
|
IDM - ffffffff.civilizat
Texas - OK
City Club - OK
|
|
Sus |
|
MasterJames More than a fan
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 42 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar 23 Noi 2004, 1:10 Titlul subiectului: |
|
|
Unde este City Club si cum este comparativ cu IDM? (echipament, zgomot, privacy, fum, tiganie, preturi)
|
|
Sus |
|
Cosmin A super fan

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 88 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar 23 Noi 2004, 1:26 Titlul subiectului: |
|
|
Texas e bun, acolo merg mereu. Nu va recomand sa mergeti in BGS. Foarte prost, chiar daca preturile sunt mai mici.
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart
And you'll never walk alone,
You'll never, ever walk alone.
Walk on, walk on with hope in your heart
|
|
Sus |
|
Vizitator
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
Trimis: Mar 23 Noi 2004, 23:16 Titlul subiectului: |
|
|
Clubul Tequila este singurul din Timisoara care stiu ca are masa de snooker. Iar masa nu este in cea mai buna conditie (vreau sa spun ca trage putin intr-o parte, in rest e OK). Stie careva si alte cluburi din Timisoara?
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
k.zoli More than a fan
Data înscrierii: 27/Noi/2004 Mesaje: 29 Locație: ARAD
|
|
Sus |
|
Larry Guest Vizitator
|
Trimis: Dum 28 Noi 2004, 18:17 Titlul subiectului: Re: Cluburi de biliard & snooker din tara |
|
|
Unde se gasesc mese de snooker in Bucuresti? Exista cluburi de snooker/biliard? Se organizeaza competitii? 8)
|
|
Sus |
|
RaZoR Fan
Data înscrierii: 29/Noi/2004 Mesaje: 11 Locație: Constanta
|
Trimis: Lun 29 Noi 2004, 0:50 Titlul subiectului: Constanta |
|
|
Eu va zic di Constanta :
-Bowling: multe mese, nu toate bune, ambianta buna, destul de scump
-Primo : mese bunicele, preturi medii, tiganie multa
-Come back : mese multe si prost puse si proaste, preturi prea mari pentru fata lor
-Club Altlantida : mese foarte bune la parter, mese bunicele la subsol, putin cunoscut, ambianta buna, au tacuri de snooker de inchiriat
-Club Dada : mese bunicele, preturi mici, ceva tiganie
In afara de asta toate ori sunt varza, ori sunt de cartier, ori nu au decat max. 2 mese proaste si cu fise )
Nici o masa de snooker in Constanta!!!!!_________________ What's up doc? Think you're better than me? Just meet me at a pool table and we shall see!  |
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
|
Sus |
|
MasterJames More than a fan
Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 42 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun 29 Noi 2004, 1:41 Titlul subiectului: Re: Cluburi de biliard & snooker din tara |
|
|
Larry Guest a scris: |
Unde se gasesc mese de snooker in Bucuresti? Exista cluburi de snooker/biliard? Se organizeaza competitii? 8) |
Sunt mese de snooker in IDM (3 la numar) si una in Texas. Cam atat stiu eu.
Cat despre "cluburi de snooker/biliard"... pay attention, man. Arunca si tu un ochi, doi mai sus.
|
|
Sus |
|
k.zoli More than a fan
Data înscrierii: 27/Noi/2004 Mesaje: 29 Locație: ARAD
|
Trimis: Lun 29 Noi 2004, 21:03 Titlul subiectului: |
|
|
Stiu ca a fost pe data de 13 noiembrie un campionat de snooker in Tequila (pentru campionatul national cred). Din pacate eu nu am stiut despre el. Daca as fi stiut as fi participat si eu. Nu stiu insa cand va fi urmatorul campionat.
da pacat ca nu am stiut de concursu de la timisoara macar la asta daca mergeam ca altundeva nu mai este in zona
|
|
Sus |
|
brek Vizitator
|
|
Sus |
|
Rony More than a fan
Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 29 Locație: Arad
|
|
Sus |
|
Aura Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 345 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar 30 Noi 2004, 18:38 Titlul subiectului: Re: Constanta |
|
|
RaZoR a scris: |
Eu va zic di Constanta :
-Bowling: multe mese, nu toate bune, ambianta buna, destul de scump
-Primo : mese bunicele, preturi medii, tiganie multa
-Come back : mese multe si prost puse si proaste, preturi prea mari pentru fata lor
-Club Altlantida : mese foarte bune la parter, mese bunicele la subsol, putin cunoscut, ambianta buna, au tacuri de snooker de inchiriat
-Club Dada : mese bunicele, preturi mici, ceva tiganie
In afara de asta toate ori sunt varza, ori sunt de cartier, ori nu au decat max. 2 mese proaste si cu fise )
Nici o masa de snooker in Constanta!!!!! |
Ce atmosfera buna in Atlantida? Daca stai mai mult de-o ora vin "clinetii obisnuiti" si se uita urat la tine pana pleci. 
_________________ "I want to make the balls talk, that's what it is all about." Ronnie
|
|
Sus |
|
|