Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro
Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro Snooker Live Stream

Regula Miss si Freeball

 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » Întrebări despre snooker
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Alex Speed
A super fan


Data înscrierii: 30/Noi/2011
Mesaje: 67
Locație: Craiova

MesajTrimis: Vin 17 Feb 2012, 14:19    Titlul subiectului: Regula Miss si Freeball Răspunde cu citat (quote)

Salut! Imi spune si mi-e careva full si concret diferentele la faulturi dintre Miss si Freeball.Stiu ca la Miss se poate reface pozitia si iti obligi adv sa dea din nou iar la freeball poti sa folosesti o bila colorata in locul celei rosii.Dar ce ma streseaza pe mine e ca nu stiu cand se produc aceste faulturi miss si freeball.Am incercat sa caut pe net dar nu am inteles mare lucru.


Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Alex Speed Trimite mesaj privat
Cristi
Addicted to snooker


Data înscrierii: 25/Ian/2010
Mesaje: 503
Locație: Galati

MesajTrimis: Vin 17 Feb 2012, 14:35    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

S-a mai discutat...un search si vei gasi detalii...

Pe scurt: Daca se comite un fault iar jucatorul care vine la masa se afla in snooker (nu vede ambele extremitati) la bila obiect (sau bilele), el are dreptul de a beneficia de un Freeball. Daca nu se afla in snooker el poate cere refacea pozitiei...

Acum se aduce in discutie diferenta intre foul si foul & miss...care s-a tot discutat...



_________________
Laureat al Premiului Oscue - Masters 2013
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Cristi Trimite mesaj privat
andydrak
Addicted to snooker


Data înscrierii: 02/Oct/2007
Mesaje: 268

MesajTrimis: Lun 20 Feb 2012, 16:41    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu are treaba "miss" cu refacerea pozitiei. Poate cere refacerea pozitiei chiar daca arbitrul ii acorda freeball, singura conditie pentru refacerea pozitiei este ca diferenta de scor (puncte jucator A - puncte jucator B) sa fie mai mica decat maximul punctelor de pe masa (cate bile rosii x 8 + 27).

"Freeball = snookered after a foul". Daca adversarul tau rateaza bila "on" si te lasa in pozitie de snooker (adica nu vezi ambele extremitati ale bilei "on") tu vei beneficia de freeball (adica poti juca orice bila de pe masa ca o bila "on"). Daca vei cere adversarului tau sa joace din pozitia ramasa (asta poti sa faci dupa orice fault), adversarul tau nu va beneficia de freeball.

Diferentele dintre "foul" si "foul and miss" s-au mai discutat si nu le mai reiau.



_________________
147 is nothing ... 155 is something !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui andydrak Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » Întrebări despre snooker Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001- 2004 phpBB Group
Designed for Trushkin.net | Styles Database
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community