Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Aura Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 345 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Cold_Fever Addicted to snooker

Data înscrierii: 26/Noi/2004 Mesaje: 296 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie 26 Ian 2005, 23:52 Titlul subiectului: |
|
|
Deabea astept sa-i vad pe apa pe Jean Luis Mitocan si pe Georgel Tufis !!
_________________ He who is prudent and lies in wait for an enemy who is not , will be victorious.
Sun Tzu - The Art of War
|
|
Sus |
|
Aura Addicted to snooker

|
|
Sus |
|
Cold_Fever Addicted to snooker

Data înscrierii: 26/Noi/2004 Mesaje: 296 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm 29 Ian 2005, 16:11 Titlul subiectului: |
|
|
Isn't it ?? I like the triple Salkov of Georgel Tufis , but Jean Luis est tres bon au piruetes .... !!
Si-acu s-o luam pe romana , CE TI-O PLACE ASA TARE SA II VEZI PE AIA CUM ALUNCA SAR IN SUS SI MAI CAD IN BOT ?? E destul de intresant !!
_________________ He who is prudent and lies in wait for an enemy who is not , will be victorious.
Sun Tzu - The Art of War
|
|
Sus |
|
Aura Addicted to snooker

|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
Posseidon Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Noi/2004 Mesaje: 469 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun 31 Ian 2005, 9:35 Titlul subiectului: |
|
|
Mai, eu recunosc ca nu-mi place sa ma uit la patinaj (la asta artistic ma refer ca la patinaj viteza nici atat), insa imi plac fetele care il admira.
Tot asa cum e si baletul, provoaca o stare aparte, de visare si de...hm...empatie. Acum n-am sa ma incumet sa-mi inteleg partea feminina din mine.. , dar n-am prea auzit de fete carora sa nu le placa patinajul sau baletul. I'm serious, pe bune..si mai e ceva, am ajuns chiar sa cred ca cele care nu iubesc baletul, patinajul..si cu voia Dvs, dansul, de fapt, nu fac altceva decat sa-si nege identitatea lor fundamentala, esentiala, ontologica, si anume aceia de femeie. Bine, puteti sa si radeti daca vreti, dar asa cred..
_________________ I'm unclean, a libertine
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2019
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Mar 1 Feb 2005, 1:06 Titlul subiectului: deci... |
|
|
Eu una, dupa ce am vazut acest campionat de patinaj, trebuie sa-i recunosc meritele lui Plushenko... Ce pot sa zic tata? Dar pot sa i le recunosc numai pentru ca de data asta am avut alte treburi in afara privirii pasionate a programelor masculine... La cupluri nu ma uit pentru ca ma plictisesc, iar la feminin, de cand au disparut Michele Kwan si Suria Bonali (?!?! parca asha o chema) mi-a trecut atractzia. Am mai recunoscut o data ca-l pretzuiam mult pe Elvis Stojko si ca de cand shi-a luat viteza nu m-am mai uitat la patinaj pana a aparut Joubert... Sigur, mai era si micutzul Stefan, care e fan declarat Stojko, dar... E cam micutz, ca sa zic asha... Nu ca Elvis n-ar fi fost, dar... Nah. Trecand peste asta... M-am declarat admiratoare a lui Joubert pana la aceste campionate cand, privind cu un ochi critic, am reushit sa admir reushita lui Plushenko... Asta e, fratzioare, cand are de unde, are... Ca ma streseaza nasul lui si alte chestii, asta e partea a doua, dar Joubert mi s-a parut tare shters de aceasta data... E evident ca dintre patinatorii masculini nu imbina nimeni gratzia si figurile perfectly performed de Plushenko... Ce sa-i faci? Daca Elvis a plecat shi-au luat-o in cap astia din mother Russia. Parca totushi mi-e dor insa de Yagudin, ca prea shi-a luat-o in cap Plushy si parca e totushi prea feminin. 
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
Aura Addicted to snooker

|
|
Sus |
|
luiza_hunter Addicted to snooker

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 422 Locație: Constanța