Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21259 Locație: Snookerland
|
Trimis: Lun 1 Mai 2006, 19:32 Titlul subiectului: |
|
|
Hai, Peter, te rog revino-ți ! O să mă bucur pentru oricare dintre ei va deveni campion mondial, dar tare aș vrea ca Peter să reintre în meci !... HAI, PETER !!!!!!!....
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
Trimis: Lun 1 Mai 2006, 20:27 Titlul subiectului: |
|
|
De azi-noapte imi umbla prin cap mesajul asta, in diverse forme-mai atenuate sau mai vehemente. Si e mesaj cu avertisment in cerculet , adica nu am deloc intentia sa imi maschez gandurile si emotiile fata de aceasta finala.
Nu e nimeni "de vina" ca nu am avut o finala Ronnie/Peter. Cu exceptia lui Ronnie, desigur. Nu e nimeni "de vina" ca Peter nu se regaseste si e doar o umbra a acelui Peter din meciul cu Marco.
Imi plac si mie jocurile tacticizate, frame-urile furate la culori sau castigate la bila neagra, duelurile in lovituri de siguranta. Dar cel putin la fel de mult imi plac breakurile fluente, desenul geometric sau fantezist pe masa si loviturile care smulg ropote de aplauze si te lasa bouche-bee.
Si ce am vazut azi? (Cu o singura exceptie-breakul de 80 si ceva al lui Peter.) Un joc pozitional infernal, frame-uri parazitate de ratari si cu scoruri de pub-cum bine se spunea aici. Si am avut permanent senzatia unei eficiente mediocritati, daca pot spune asa. Si iata ca pot .
Daca sunt subiectiva? Ohoooo, si inca cum! Dott scrie la Crucible manualul "How to win the Worlds by being absolutely dull." Nu vad stralucire, nu vad inspiratie, nu vad asumarea de riscuri, nu vad...offf! Mai nimic.
Iubesc snoookerul, dar un anumit fel de snooker. Mie eficienta monotona nu imi spune nimic. Nici trimiterea unei bile rosii lungi in buzunar, urmata de ratarea pozitiei si efectuarea unui snooker de rutina.
Domnilor O'Sullivan, Hendry, Higgins, Stevens, Hawkins, Murphy,...pardon! Oi, Ronniieee....Stepheeeeeeen, Maaathewww, Baaaryy, Shaaaaunnn...reveniti-va, chiar va rog, si oferiti-ne spectacol in sezonul urmator. Va rog cu mana pe telecomanda!! Pentru ca daca asta ar fi fost prima finala de CM urmarita de mine...deh! Poate ca as fi ales telenovelele.
Anul trecut Shaun a jucat superb in finala. M-am intristat eu pentru Matthew dar...am avut spectacol. Acum...
Sunt dezamagita. Asta e! Si pentru mine foarte posibila victorie a lui Dott va avea importanta in statistici. (Nu pentru ca mi-a eliminat favoritul, care de fapt s-a exclus singur printr-un snooker sub-mediocru, ci pentru ca...nu imi spune nimic.) Macar o scanteie voiam in finala asta. Pana acum nu am vazut-o.
M-am mai racorit. Daca am judecat cu inima? Oh, da!!!!! Pentru ca...I *heart* snooker, I don't *brain* snooker.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 2 Mai 2006, 0:09 Titlul subiectului: |
|
|
Extraordinar ! Sub ce presiune enormă sunt amândoi !...
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Crucible
Data înscrierii: 23/Mar/2006 Mesaje: 7 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 2 Mai 2006, 3:54 Titlul subiectului: Re: general |
|
|
Crucible a scris: |
Stie cineva, asa de curiozitate, c inaltime are Dott? K la 90% din lovituri ori sta doar cu un picior p podea ori foloseste sprijinul. |
Înălțimea lui Graeme e de 5ft 6in (= 1,67 m)
Greutatea 8st (= 50,800 kg)
Îl poți cunoaște ceva mai bine pe noul campion mondial și dintr-un articol
http://forum.snookerforum.ro/viewtopic.php?t=48&postdays=0&postorder=asc&start=30
(În orice caz, remarcile depreciative vizând fizicul unei persoane nu sunt de bun gust, iar atunci când ele se referă la o doamnă, sunt inacceptabile. )
Ultima modificare efectuată de către Clara White la Mar 2 Mai 2006, 3:58, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
snooky Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
|
Sus |
|
Irina Addicted to snooker

Data înscrierii: 05/Dec/2005 Mesaje: 738 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar 2 Mai 2006, 13:24 Titlul subiectului: |
|
|
inca mi se pare ciudat si nu-mi vine sa cred.
Despite what everyone says, eu sunt de parere ca Dott a avut un car de noroc anul acesta. Dupa mine, jocul lui nu a fost demn de un campion mondial...problemele au fost la Ronnie si la Ebdon care, inexplicabil, n-au mai jucat la adevarata lor valoare.
_________________ Paul Hunter - my role model in life. Forever be loved and never be forgotten!
|
|
Sus |
|
snooky Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar 2 Mai 2006, 13:33 Titlul subiectului: |
|
|
ebdon si-a jucat finala-cea cu marco. acum era secatuit,nu mai avea forza si convingere si speranta ca va cistiga.
_________________ "Stie ce e iubirea acela care iubeste fara speranta".
Cine iubeste,aiureaza".
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
Trimis: Mar 2 Mai 2006, 14:24 Titlul subiectului: |
|
|
Ce sa mai spun shi eu....
FELICITARI GRAEME!!
_________________ It all can be over in just one blink of an eye...but the memory will always remain in the mind! NEVER FORGETT...ALWAYS REMEMBER!
I Snooker!
Laureată a Premiului Oscue - China Open 2011
|
|
Sus |
|
|