Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
andolini Addicted to snooker

Data înscrierii: 31/Ian/2006 Mesaje: 108
|
Trimis: Mar 2 Mai 2006, 15:07 Titlul subiectului: |
|
|
finala dezamagitoare.graeme dott a tras cu dintii de acest meci,fapt care a stirbit foarte mult din stralucirea finalelor din anii trecuti.cand scorul era 15-12 credeam ca peter va castiga partida,dar scotianul a reusit sa-si atribuie pana la urma primul trofeu din cariera.graeme si-a luat revansa pentru finala din 2004 cu varf si indesat,dar cei doi jucatori trebuiau sa se gandeasca si la spectatori.
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
|
Sus |
|
Sch Addicted to snooker

Data înscrierii: 03/Ian/2006 Mesaje: 119 Locație: Belgia
|
|
Sus |
|
ruxi A super fan
Data înscrierii: 28/Noi/2005 Mesaje: 74 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar 2 Mai 2006, 16:41 Titlul subiectului: |
|
|
Da, inspirata ideea regizorilor eurosport de a ne arata intr-o ora tarzie din noapte ultimul frame al finalei din 2004. Ce diferenta intre ceea ce am vazut si simtit atunci si acest meci in care cei doi jucatori au fost dupa opinia mea total lipsiti de inspiratie si stralucire. O fi fost si oboseala de vina, insa in afara de perseverenta si ambitie n-am ramas cu nimic. Pana si strigatul de lupta al lui Graeme, acel rabufnit "C'mon", parca se potriveste mult mai bine cu pumnul strans al lui Lleyton Hewitt...
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21258 Locație: Snookerland
|
Trimis: Mar 2 Mai 2006, 18:18 Titlul subiectului: |
|
|
După finală
GRAEME DOTT
Este împlinirea celui mai frumos vis ! Să câștig titlul mondial, mai ales că e și primul meu titlu, ce fantastic ! Toți jucătorii își doresc asta. Mă simt extraordinar ! Acum sper că o să mă bucur și eu de puțină recunoaștere și sper că titlul ăsta e doar primul dintre multe altele pe care o să le câștig...
Eram epuizat atât fizic, cât și mental. Meciul ăsta a fost ca un test de anduranță ! La un moment dat, am simțit că titlul îmi scapă printre degete. Peter a jucat un snooker fantastic de a ajuns să recupereze diferența de scor. Când conduceam cu 15-7, aveam impresia că totul merge perfect – cum ți-ai putea asigura un avans mai mare ?!... Dar el a revenit în meci. E incredibil cât de greu este să-ți păstrezi o stare pozitivă. Îmi dădeam seama că sunt prea lent și că lunec în negativitate. M-am hotărât să-mi schimb modul de a aborda meciul, pentru că în loc să joc gândindu-mă la victorie, ajunsesem să joc gândindu-mă cum să fac să nu pierd – și chiar eram cât pe ce să pierd, fiindcă scorul fusese 15-7 și pe urmă devenise 16-14. Am făcut un efort enorm și am realizat poate cel mai important break din cariera mea : acel 65 cu care am împins scorul la 17-14. Vă spun cinstit că nu știu cum am mai avut puterea să construiesc breakul acela ! A fost cel mai greu meci pe care l-am jucat vreodată !
Peter a mai dovedit o dată ce stofă de campion are. Ce incredibilă revenire ! El se apropia din ce în ce mai mult și eu mă clătinam din ce în ce mai tare. Stăteam pe fotoliu și mă gândeam că, uite, nu mai sunt în stare să fac nici măcar un break de 30 de puncte ! În pauză, m-am dus să mă spăl pe față și să mă liniștesc cât de cât. Trebuia să joc mai repede și mai bine, ca să-mi dau o șansă. Aș fi făcut orice, aș fi dat orice ca să-mi mai acord o șansă. Când l-am văzut pe Peter venind din urmă cu așa o mare hotărâre, n-am mai fost chiar atât de sigur că pot să câștig, pentru că mă simțeam la capătul puterilor. Am încercat să mă smulg din starea aceea și să lupt mai departe, dar a fost tare greu...
Din fericire, în ultimele două jocuri, mi-a mers mai bine. Nu știu ce m-aș fi făcut dacă pierdeam meciul... Cred că aș fi fost disperat... Dar cât sunt de fericit că l-am câștigat !...
Ca și Ken, care și-a prezentat trofeul pe stadionul echipei de fotbal preferate (Manchester United), Graeme vrea să-și sărbătorească victoria pe stadionul celor de la Glasgow Rangers : În mod sigur o să duc trofeul la Ibrox, ăsta o să fie primul lucru pe care o să-l fac după ce ajung acasă. Echipa are ultimul meci cu Hearts și o să fie ocazia perfectă. Încă nici nu-mi vine să cred : tot sezonul viitor o să fiu prezentat cu titlul de campion mondial și pe urmă o să fiu un fost campion mondial !!!... Doamne, cât sunt de fericit !
PETER EBDON
Cred că Graeme o să fie un excelent campion mondial. Și-a meritat titlul. În primele trei sesiuni a jucat mai bine decât mine și m-a depășit la toate capitolele. Este un adversar puternic, tenace și hotărât. Are toate calitățile unui campion mondial. Breakul acela cu care a dus scorul la 17-14 a fost un break de mare campion. Asta înseamnă să fii un mare campion : să poți, într-un asemenea moment, să te concentrezi și să dai totul așa cum a făcut el.
Dacă aș fi reușit să ridic scorul la 16-15, aș fi început să fiu convins că am șanse reale, dar am făcut mult prea multe greșeli. Primele două sesiuni au fost foarte grele și lipsite de fluență, dar Graeme și-a asigurat un avans mare. De fapt, e numai vina mea că mi-am oferit atât de puține șanse de a obține victoria. Am lăsat meciul să-mi scape de sub control și am ajuns în situația în care, practic, nu-mi mai rămăsese mare lucru de făcut. Tot mai speram și la masă mă simțeam bine, dar, pentru mine, ultima zi a finalei a fost o zi foarte proastă. Jocul nu mi-a mers penibil de slab, iar ghinionul nu m-a părăsit nici o clipă. Amândoi am ajuns în finală foarte obosiți și, cu toate că am încercat și eu să lupt cât mai bine, Graeme este cel care a meritat să câștige.
Peste 10 zile, Graeme va împlini 29 de ani. Frumos cadou și-a făcut ! Încă o dată, BRAVO, PETER ! BRAVO, GRAEME ! BRAVO, SCOȚIA !
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
snooky Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar 2 Mai 2006, 19:48 Titlul subiectului: |
|
|
Si s-a terminat si acest cm. Si pt.mine a fost primul cm in compania voastra si m-am bucurat nespus de mult sa fiu alaturi de voi. offf…parca a durat prea putin.. poate si din cauza ca Jimmy,Hendry,Higgy au plecat acasa mult mai devreme decit ne asteptam si speram.
Nu a fost atit de interesant,spectaculos si frumos ca altele,dar…a avut si acesta farmecul sau. Cine s-ar fi asteptat la o finala ebdon-dott ? si uite ca piticelul dottisor a luat trofeul.bravo lui ! frumos din partea eurosport ca au difuzat si finala 2004-ronnie no.1 !
Sper ca toti jucatorii (dar mai ales r,j,h,h )sa invete ceva din acest turneu si la urmatoarele sa se prezinte in cea mai buna forma fizica si mentala si sa ne incinte cu snooker de cea mai inalta valoare ,care sa ne bucure inimile . de ce oare iubesc eu snookerul atit de mult ? ce drog mi-a devenit !!!
thanks pt.conferinta,clara!
_________________ "Stie ce e iubirea acela care iubeste fara speranta".
Cine iubeste,aiureaza".
|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
The Rocket Addicted to snooker

Data înscrierii: 31/Oct/2005 Mesaje: 133 Locație: Bucuresti/Militari
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
The Rocket Addicted to snooker

Data înscrierii: 31/Oct/2005 Mesaje: 133 Locație: Bucuresti/Militari
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21258 Locație: Snookerland