Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
andolini Addicted to snooker

Data înscrierii: 31/Ian/2006 Mesaje: 108
|
Trimis: Mie 3 Mai 2006, 10:17 Titlul subiectului: Ce ne-a placut/Ce nu ne-a placut la acest Campionat Mondial |
|
|
eu cred ca acest campionat mondial nu se ridica la inaltimea precedentelor editii,dar au fost si meciuri care au salvat cat de cat blazonul acestei competitii.cele nai frumoase meciuri mi s-au parut neil robertson-paul hunter si sfertul de finala dintre ronnie o'sullivan si mark williams.meciul dintre hendry si bond a avut parte de joc decisiv,dar a fost dezamagitor.finala de anul acesta nu a avut nimic din stralucirea ultimelor trei.
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Mie 3 Mai 2006, 13:09 Titlul subiectului: |
|
|
Acesta a fost un campionat oarecum unusual (asta pentru nu spune altceva), din punctul meu de vedere.
Sigur, evident ca tzin la mai totzi jucatorii, dar nu cred ca a fost un Campionat asa cum ne-am obisnuit sa vedem.
Cel de anul trecut, in ciuda surprizei fantastice produse de Murphy, nu m-a surprins atat de mult – mai ales, dupa cum mai spunea cineva, din cauza jocului superb practicat de Shaun.
Aici… Totul a inceput cu Joe Swail pentru mine… Acele incredibile kick-uri plus dragul pe care l-am prins de acest jucator pe care-l consider absolut minunat mi-au dat un gust amar al inceputului de Campionat. Si nu voi mai spune nimic de Higgie, care, din cate-mi amintesc, l-a precedat pe Swail (in a fi invins).
Negura a continuat cu al meu drag Stephen care… Pai… Habar nu am ce sa zic de acel meci. Sincer as prefera sa nu mi-l mai reamintesc. Iar faptul ca a fost decis la bila neagra a pus punct. PUNCT.
Mai departe… Cred ca meciul dintre Mark J si Ronnie a fost nemaipomenit. Nu pot sa spun ca am suferit mult ca n-a invins Mark, pentru ca-i apreciez enorm pe ambii jucatori. Dar Mark… Tocmai ce-si revenise intrucatva. Iar bila aia rosie m-a suparat rau, oricare ar fi fost cazul in ceea ce o priveste.
Mi-a parut rau ca Shaun Murphy n-o reusit sa mearga mai departe. As fi sperat poate intr-o spulberare a “blestemului” desi s-ar putea sa fi fost singura care spera in asa ceva.
Si pentru ca am scris deja mult si am senzatia ca apare ca un fel de tanguiala, am sa incerc sa trag niste concluzii la obiect.
Cred ca surpriza cea mai frumoasa (daca trecem cu privirea nesportivitatea) a acestui turneu a fost data de Marco Fu. Daca Terry il va avertiza si in ceea ce priveste treaba cu fair-play-ul, nu pot decat a spera intr-un viitor frumos pentru jucatorul asiatic.
Apoi a venit surpriza data de Ronnie, care, dupa parerea-mi, s-a comportat cel mai frumos in acest turneu (din cadrul acestui sezon) si mai cred ca putea sa-l si castige, daca ar fi dat bice nitzel mai devreme.
Si uite-asha ajungem la acele lacrimi ale lui Peter Ebdon care pe unii i-au facut sa zica: Hai, Peter, all the way! Asta plus jocul minunat demonstrat de Peter la acel moment… Care totusi, din punctul meu de vedere, nu s-a ridicat la valoarea revenirii lui Marco Fu.
Si nu in ultimul rand ne oprim la aceasta finala care, cel putin pe mine, m-a plictisit. Nu ma asteptam sa ajunga acesti doi jucatori in finala. Nu ca i-as subestima in vreun fel… Poate e totusi momentul sa spun (poate) din nou ca nu ma asteptam ca o finala de Campionat Mondial sa fie castigata in acest stil (sau jucata asa).
Evident, in special in a doua parte a finalei, a existat un oarecare dramatism cat si o oarecare bucurie… Drept urmare m-am uitat ceva mai atent la ea. Dar cum ai putea oare sa stai de-o-parte cand vezi jucatorul (oricare ar fi el) bucurandu-se pentru un lucru pe care si-l dorea enorm? So... Bravo, Peter, ca ai luptat chiar daca nu ti-a iesit asa cum vroiai! Bravo, Graeme, for being the new world champion!
Atat…
p.s. N-am vrut sa fiu aspra cu vreun jucator iar mesajul meu, evident, nu a fost o analiza ci a fost compus din niscaiva pareri pur personale. 
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
Ultima modificare efectuată de către Mrs. Hendry la Mie 3 Mai 2006, 15:18, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
ruxi A super fan
Data înscrierii: 28/Noi/2005 Mesaje: 74 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie 3 Mai 2006, 15:04 Titlul subiectului: |
|
|
Frumoase aprecieri Mrs. Hendry.
Pentru mine (si aici recunosc ca sunt in totalitate subiectiva) partea buna a reprezentat-o atitudinea pozitiva a lui Ronnie pe tot parcursul acestui turneu, mai ales avand in vedere modul slab in care a jucat si asta imi da sperante pentru o evolutie mai buna a lucrurilor in sezonul viitor.
Nu mi-a placut deloc tendinta de tacticizare exagerata a jocurilor si sper ca in viitor sa avem parte de acele frame-uri minunate care pe mine m-au determinat sa ma indragostesc de acest sport.
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
Irina Addicted to snooker

Data înscrierii: 05/Dec/2005 Mesaje: 738 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
snooky Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
|