Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
kenvelo Addicted to snooker

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 120 Locaţie: Constanta
|
Trimis: Mar 30 Ian 2007, 1:35 Titlul subiectului: Antrenori (Coaching) |
|
|
Stiti cumva daca exista vreun antrenor de snooker in constanta ... sau un club pentru antrenamente... Multumesc !
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21341 Locaţie: Snookerland
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mie 31 Ian 2007, 16:58 Titlul subiectului: |
|
|
OK, Kenvelo, uite ce mi-a spus Marius Ancuţa : vestea proastă e că nu ştie să existe prin zonă vreun antrenor atestat de (fosta) federaţie; vestea bună e că un club există totuşi - se cheamă CITY CLUB şi se află în centru, nu departe de bulevardul Tomis. Sunt convinsă că o să-l găseşti. Acolo s-au antrenat jucătorii care au participat la Openul României şi la Campionatele europene, în iunie trecut. Succes !
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 3 Feb 2007, 3:13 Titlul subiectului: |
|
|
Cu plăcere, deşi nu cred că te-am ajutat prea mult. La Romanian Open şi la CE unii au venit cu antrenori, cei mai mulţi, nu. Probabil că te referi la elveţianul Thomas Fischer.
În momentul de faţă, în România nu există decât un singur antrenor acreditat de EBSA : bucureşteanul Dragoş Cozmanciuc.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Razvan TM Addicted to snooker

Data înscrierii: 03/Feb/2007 Mesaje: 120 Locaţie: Timisoara
|
Trimis: Sâm 3 Feb 2007, 23:47 Titlul subiectului: |
|
|
As vrea sa stiu daca exista vreun club profesionist de snooker in Timisoara...sunt din tm dar n`am auzit sa existe pana acum.
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1254 Locaţie: Germania
|
Trimis: Dum 4 Feb 2007, 0:07 Titlul subiectului: |
|
|
Eu sunt din Timisoara, dar nu stiu sa existe un club de snooker acreditat. In afara de Tequila si Flora, nu stiu daca mai exista cluburi cu mese de snooker. Stiu ca a fost vorba acum cam un an sa se faca un club de snooker acreditat, dar nu stiu ce s-a mai intamplat de atunci.
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|
t.silviu Addicted to snooker

Data înscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 112
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1254 Locaţie: Germania
|
Trimis: Lun 5 Feb 2007, 2:08 Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu daca mai este acum, dar stiu ca acum vreo 2 ani aveau masa de snooker.
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 29 Sep 2007, 16:24 Titlul subiectului: |
|
|
Am primit un mesaj de la Martin Gartley prin care m-a anunţat că Jim Donnelly, primul jucător scoţian prezent la Crucible (în 1982), acum antrenor de succes, este disponibil pentru cursuri şi seminare de snooker. Dacă vreun grup de tineri jucători sau un club ar dori să-l invite, o poate face acum. Condiţiile în care Jim Donnelly ar putea veni în România pot fi discutate cu el personal, la telefonul +447791 237 603.
Jim s-a născut în 1946, la Glasgow, unde locuieşte şi în prezent. Printre foştii sau actualii săi elevi se numără John Higgins, Alan McManus, Jamie Burnett, Drew Hendry, Michael Maguire şi marea speranţă a tinerei generaţii scoţiene, tânărul meu prieten Anthony McGill.
Ants McGill îmi spunea ieri că Jim Donnelly se pricepe foarte bine să explice şi face minuni în privinţa pregătirii mentale a jucătorilor.
Pics
http://upload3.postimage.org/311882/photo_hosting.html
http://upload3.postimage.org/324237/photo_hosting.html
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locaţie: pool hall
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 30 Sep 2007, 4:44 Titlul subiectului: |
|
|
Am uitat să adaug şi că Jim poate susţine şi demonstraţii de trick shot. Dacă s-ar investi nişte bani în aducerea lui, el ar putea ţine un ciclu de lecţii intensive, inclusiv câteva seminare, în care tinerii (şi mai puţin tinerii) jucători i-ar pune întrebări, iar el ar da (& demonstra) răspunsurile. De asta s-ar putea "lega", într-una sau două seri, şi nişte meciuri de câte un frame cu membrii clubului respectiv, plus câte o demonstraţia de trick shot. Sunt convinsă că ar veni şi public, şi jucători.
|
|
Sus |
|
|