Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeți că va câștiga Openul galez (nu cine ați vrea să-l câștige ! ) ? |
Steve Davis |
|
10% |
[ 2 ] |
Andrew Higginson |
|
36% |
[ 7 ] |
Neil Robertson |
|
52% |
[ 10 ] |
Stephen Maguire |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Voturi totale : 19 |
|
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21258 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 6 Ian 2007, 22:23 Titlul subiectului: |
|
|
Remarcabilă performanța lui Alex Borg: era condus cu 2-0 și a câștigat 5 frame-uri la rând. 8)
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 9 Feb 2007, 13:23 Titlul subiectului: |
|
|
Prima pereche de butoni de aur pentru Michaela Tabb
Michaela Tabb va arbitra finala 2007 a Openului galez și va deveni totodată primul arbitru de sex feminin care să oficieze într-o finală a unui turneu de puncte. Este punctul culminant al carierei de până acum a doamnei McInness.
“Acesta este obiectivul pe care de multă vreme mă străduiesc să-l ating și e fantastic că sunt pe punctul de a reuși acest lucru. Atunci când m-am angajat pe acest drum, nu știam nici unde voi ajunge, nici dacă voi fi acceptată, dar, datorită sprijinului pe care l-am primit din partea WSA și a celorlalți colegi, iată că sunt pe punctul de a-mi realiza o mare ambiție – aceea de a arbitra o finală. O să mă simt sub o mare presiune. Știu că prestația mea va fi urmărită cu atenție, deci nu cred că o să mă pot bucura de acest moment – decât după ce-l voi depăși. Dar o să mă gândesc la faptul că finala nu diferă prin nimic de celelalte meciuri pe care le-am arbitrat până acum.”
Cât despre colegele sale din arbitraj, Michaela Tabb McInness a spus : “Deja există câteva femei-arbitru (deh, nu există variantă feminină acceptată de limba română literară ! ) care se află în plină afirmare și mă bucur că lucrurile sunt pe cale să se schimbe. Când o să ajung la sfârșitul carierei mele, o să-mi facă plăcere să-mi amintesc că am avut și eu o contribuție la promovarea femeilor în această activitate.”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
monik_4_ronnie Addicted to snooker

Data înscrierii: 02/Iun/2006 Mesaje: 103 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
Razvan TM Addicted to snooker

Data înscrierii: 03/Feb/2007 Mesaje: 120 Locație: Timisoara
|
|
Sus |
|
Irina Addicted to snooker

Data înscrierii: 05/Dec/2005 Mesaje: 738 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin 9 Feb 2007, 16:42 Titlul subiectului: |
|
|
yaay, bravo Michaela
_________________ Paul Hunter - my role model in life. Forever be loved and never be forgotten!
|
|
Sus |
|
Ronnie147 Addicted to snooker

Data înscrierii: 04/Dec/2005 Mesaje: 263
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
Razvan TM Addicted to snooker

Data înscrierii: 03/Feb/2007 Mesaje: 120 Locație: Timisoara
|
Trimis: Vin 9 Feb 2007, 21:25 Titlul subiectului: |
|
|
Din ce tara vine?
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 10 Feb 2007, 0:02 Titlul subiectului: |
|
|
Ronnie147 a scris: |
Din Scotia . Si ce coincidenta interesanta: sper sa nu imi joace memoria o festa, primul ei meci arbitrat la nivel profesionist a fost tot la Welsh Open, in anul 2002, un Ken Doherty vs. James Wattana, |
Într-un interviu dat la BBC, ea povestea că a debutat ca arbitru într-un meci Drew Henry - Mark King. ( http://forum.snookerforum.ro/viewtopic.php?t=179 )
În orice caz, a avut de așteptat debutul într-o finală mai mult decât Terry Camilleri. 
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
|