Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeți că va câștiga Openul galez (nu cine ați vrea să-l câștige ! ) ? |
Steve Davis |
|
10% |
[ 2 ] |
Andrew Higginson |
|
36% |
[ 7 ] |
Neil Robertson |
|
52% |
[ 10 ] |
Stephen Maguire |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Voturi totale : 19 |
|
Autor |
Mesaj |
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
|
Sus |
|
rrsae Fan

Data înscrierii: 04/Noi/2006 Mesaje: 14
|
|
Sus |
|
Ronnie147 Addicted to snooker

Data înscrierii: 04/Dec/2005 Mesaje: 263
|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21259 Locație: Snookerland
|
Trimis: Lun 19 Feb 2007, 0:43 Titlul subiectului: |
|
|
Ce finală superbă ! Cum așa ?! Fără Hendry, O'Sullivan, Davis, Williams, Ding, Stevens and so on ?!... Ei da, chiar și fără ei.
Felicitări, Andrew ! Felicitări, Neil ! Bravo pentru un meci de zile mari. Foarte mari.
Ai dreptate, Mrs Hendry : trebuie aplauze, multe, multe aplauze !

_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Ronnie147 Addicted to snooker

Data înscrierii: 04/Dec/2005 Mesaje: 263
|
|
Sus |
|
Mihaela Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 214 Locație: Buzau
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21259 Locație: Snookerland
|
Trimis: Lun 19 Feb 2007, 5:19 Titlul subiectului: |
|
|
După meci
Neil Robertson : „Nici nu-mi vine să cred că sunt aici și vorbesc despre victorie ! Habar n-am unde a stat Andrew ascuns până acum ! Pentru mine, ăsta este un mare, mare mister ! Locul acestui om este în Top 16 ! Când îl conduceam cu 6-2, el credea, probabil, că nu mai are nimic de pierdut și felul în care a jucat și a câștigat următoarele șase frame-uri a fost uluitor ! Ne-a ținut pe toți cu răsuflarea tăiată ! A fost ceva incredibil ! Chiar și când mai greșea la câte o bilă, scăpa nevătămat din încurcătură. Pe urmă, când mă conducea el pe mine cu 8-6, mă gândeam că am scrântit-o. Am început să-mi pierd răbdarea pentru că îi reușeau toate loviturile - și cele la buzunar, și cele de siguranță.
Încercam pur și simplu să-mi spun că e cazul să-l urmăresc cu plăcere și să nu mă las cuprins de frustrare. Trebuia să-mi păstrez calmul și să sper că o să-mi ofere o șansă. Pe urmă, a început și el să rateze câteva lovituri și așa am reintrat în meci. Am fost convins că o să câștig ultimul frame dintr-o singură vizită la masă, dar când ajunsesem cu breakul la 37 de puncte, mi-am pierdut poziția. Cu toate astea, știam că dacă Andrew mai ratează o dată, o să reușesc să trec linia de sosire.
Nu cred că în octombrie, la Grand Prix, m-am prezentat chiar atât de bine, dar săptămâna asta am avut momente în care am jucat excelent și am făcut breakuri mari. Trebuie să mă obișnuiesc să joc în fața unui număr mare de spectatori și pe mesele televizate, care, din cauza sistemului de iluminat, sunt mai rapide. În acest sezon, am acumulat mai multe puncte decât oricare alt jucător și asta e fantastic. Sunt bucuros să mă alătur celor – nu chiar atât de mulți – care au câștigat câte două titluri în același sezon.
Peste câteva zile, încep să mă antrenez foarte serios pentru Openul Chinei și pentru Campionatul mondial. Obiectivul meu este să-mi consolidez poziția în Top 8, cu toate că s-ar întrezări și șansa pătrunderii în Top 4. În această perioadă a sezonului, mi se cam face dor de casă, dar momentele victoriei te răsplătesc și pentru acest gen de sacrificii.”
Andrew Higginson : „În prima sesiune m-am simțit cam obosit. Neil a jucat foarte bine, dar eu n-am putut să iau startul. Pe urmă, când am revenit în arenă pentru sesiunea de seară, am constatat că reușesc din nou să mă concentrez. Am început să fac breakuri mari și să joc solid. Vedeam că Neil juca nu slab, dar cu unele ratări. Când am trecut la conducere și scorul a devenit 8-6, mi-am zis că a venit și pentru mine ziua victoriei, dar Neil a făcut două breakuri mari și a egalat.
În frame-ul decisiv se poate întâmpla absolut orice. Am văzut acea lovitură combinată și, cu toate că mi-am dat seama cât e de riscantă, tot am vrut s-o încerc, ca să nu mai execut din nou o lovitură de siguranță care să-i ofere lui Neil șansa de a scăpa printr-una dintre loviturile lui de distanță. Am ales riscul în numele gloriei, dar poate că n-a fost o idee prea înțeleaptă, mai ales că îmi simțeam brațele de parcă erau de gelatină !... Am lovit alături de țintă și l-am adus pe Neil înapoi la masă. Bravo lui că a știut să profite de ocazia pe care i-am oferit-o ! O să se numere mulți ani de acum încolo printre primii jucători din clasament și sper să ne mai întâlnim și în alte bătălii precum cea de azi.
Asta a fost cea mai frumoasă săptămână din viața mea. Am urcat pe locul 40 în clasament, ceea ce, pentru mine, este o realizare extraordinară. Sper să am un parcurs bun și la turneul următor – nu să mă împiedic atunci când dau cu nasul de primul obstacol ! Întotdeauna am știut că sunt un jucător suficient de bun ca să câștig meciuri – nu aveam nevoie decât de o confirmare precum cea de aici. Această confirmare mi-a deschis ochii și o să-mi dea avânt, pentru că vreau să mai simt gustul victoriei și să merg mai departe. Doresc să fiu mai mult decât surpriza plăcută a unui singur turneu...”
Într-un excelent articol publicat în The Guardian de azi, Clive Everton îl elogiază pe englez în termeni care, venind din partea lui, înseamnă foarte mult : "Higginson a jucat șase frame-uri în stil de campion mondial". (Robertson triumphs but Higginson takes centre stage > http://sport.guardian.co.uk/snooker/story/0,,2016317,00.html Din presa australiană > http://www.sportal.com.au/othersports.asp?i=news&id=94777 )
.
Încă o dată, BRAVO, NEIL & ANDREW ! Poate pentru că nu ne-a luat ochii și mințile niciunul dintre starurile ultraaclamate, am putut constata că într-un meci frumos, marele învingător este snookerul însuși.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
rrsae Fan

Data înscrierii: 04/Noi/2006 Mesaje: 14
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
Trimis: Lun 19 Feb 2007, 12:55 Titlul subiectului: |
|
|
Chiar daca a pierdut , ma bucur ca i'a dat o ,,lectie'' lui Neil...care a fost spectator la 6 jocuri superbe. Nu stiu daca doar mi se pare , dar Neil , nu pare cel mai modest jucator , asa ca i'a fost invatatura de minte. Cred ca la final Andrew s'a simtit prea increzator , desi Robertson castigase ultimele doua jocuri , si de aceea a riscat la loviturile acelea...chiar daca este un clishe' , experienta in meciuri cu presiune si'a spus cuvantul.
Ceea ce am vrut sa remarc , nu numai in finala , ci in intreg turneul , este norocul care l'au avut , in general jucatorii! In intreg turneul au fost niste lovituri de nu'ti venea sa crezi...dar daca stau sa ma gandesc....cred ca Andrew a fost campionul loviturilor norocoase...acest fapt nediminuand DELOC forma superba in care este , si nevrand sa ,,explic'' ajungerea lui pana in finala!
_________________ It all can be over in just one blink of an eye...but the memory will always remain in the mind! NEVER FORGETT...ALWAYS REMEMBER!
I Snooker!
Laureată a Premiului Oscue - China Open 2011
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
|
Sus |
|