Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeți că va câștiga Masters-ul (atenție : nu cine ați vrea să-l câștige !) ? |
Stephen Maguire |
|
0% |
[ 0 ] |
Ronnie O'Sullivan |
|
47% |
[ 9 ] |
Stephen Hendry |
|
0% |
[ 0 ] |
Ding Junhui |
|
52% |
[ 10 ] |
|
Voturi totale : 19 |
|
Autor |
Mesaj |
alice Fan
Data înscrierii: 21/Ian/2007 Mesaje: 18 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
The Rocket Addicted to snooker

Data înscrierii: 31/Oct/2005 Mesaje: 133 Locație: Bucuresti/Militari
|
Trimis: Lun 22 Ian 2007, 12:55 Titlul subiectului: |
|
|
La un moment dat, cineva din sala cred ca a strigat ceva spre Ding, iar Ronnie s-a "luat" la cearta cu el...si apoi s-a facut liniste, stie cineva ce a zis spectatorul ?
Cat despre meci, felicitari, dupa o pauza de 2 ani si o gramada de acuze dupa incindentul cu Hendry, victoria aceasta era tot ce ii trebuia.
Cat despre Ding, n-am vazut prima sesiune din prima repriza, pt ca in afara de cele 2 jocuri, nu stiu daca a mai contat asa mult. Oricum, gestul lui Ronnie a fost de nota 10, si atunci cand Ding a crezut ca meciul s-a terminat cat si dupa incheierea acestuia...ma asteptam sa fie mai "rece"...dupa ultimele evenimente..
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1252 Locație: Germania
|
Trimis: Lun 22 Ian 2007, 15:03 Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari Ronnie pentru victoria de aseara! Dupa meciul cu Maguire nu am crezut ca va juca asa de bine in finala. Am crezut ca va fi o victorie usoare pentru Ding. Dar s-a vazut ca intr-o zi poti sa joci foarte slab iar in ziua urmatoare foarte bine. Nu pot sa spun ca il simpatizez pe Ding, dar aseara chiar mi-a fost mila de el. Mi-a placut si atitudinea lui Ronnie fata de Ding. De ce nu poate oare sa fie tot timpul asa?
_________________ "Computers are incredibly fast, accurate, and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate, and brilliant. Together they are powerful beyond imagination."
Albert Einstein (1879 - 1955)
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Sch Addicted to snooker

Data înscrierii: 03/Ian/2006 Mesaje: 119 Locație: Belgia
|
Trimis: Lun 22 Ian 2007, 17:40 Titlul subiectului: |
|
|
Felicitaaaari lui Ronnie pt cum a jucat si pt cum s-a comportat!!! O adevarata demonstratie de snooker, si chiar o mica lectie de viata.
Imi pare totusi rau ca Ding nu a putut lupta pana la capat, si ca nu s-a putut concentra, dar si mai rau imi pare pt ca a trecut prin ce a trecut. Dar sunt sigur ca o sa treaca destul de repede peste asta, cu ajutorul lui Ebdon, dar si a altor jucatori si a fanilor.
|
|
Sus |
|
monik_4_ronnie Addicted to snooker

Data înscrierii: 02/Iun/2006 Mesaje: 103 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun 22 Ian 2007, 22:29 Titlul subiectului: |
|
|
BRAVO RONNIE,BRAVO PENTRU MECI,PENTRU ATITUDINE!!! DE CAND ASTEPTAM SA SAVUREZ O VICTORIE ASA FRUMOASA...
PE CAT M-A BUCURAT stilul si jocul excelent al Rachetei,pe atat m-a intristat caderea lui Ding.personal,nu prea il simpatizez,dar durerea vizibila si tristetea din ochii lui m-au induiosat...lasa Ding,mai sunt si alte meciuri...nu cu Ronnie!!!
a fost incredibil si thrilling sa-l vad ridicand trofeul dupa interviul luat de Steve Davis...si publicul de milioane, cu exceptia acelui om...Eu personal nu-i inteleg pe acesti indivizi.ai rara si deosebita ocazie sa asisti la o finala de Masters cu Ronnie jucand grozav si sa te comporti in halul acesta?dezamagitor.pacat ca trebuie sa existe si asemenea incidente.
pana una alta,Ronnie m-a daramat definitiv cu gestul acela atat de dulceee cand l-a pupat parinteste pe Ding, l-a sustinut,l-a laudat,i-a apreciat loviturile...ORICUM,A DOVEDIT TUTUROR DE OM DE CARACTER SI CE SUFLET ARE!!! ASEMENEA MOMENTE E UN EXEMPLU PT MULTI...a fost o lectie de viata admirabila! asa, ca sa lasam criticii pe uscat...
a fost o reala placere sa-l vad asa din nou...si era si Jo acolo sa-l sustina 8)
by the way,frumoasa si faza cu arbitrul cand s-au contrazis si radeau amandoi...
inca o data,multumesc mult pentru acest meci...un vis devenit realitate,care statuse cam mult pe lista de asteptare,vreo 2 ani asa...
RONNIE RULZ, THE ROCKET ROCKED ONE MORE:) 
_________________ RONNIE'S MY REASON NO MATTER WHAT!!MAY THOSE GREEN EYES OF HIS ALWAYZ SHINE SO DEEP AND SWEET...GO ROCKET! CONGRATS RONN&JO....!!!!
|
|
Sus |
|
margot More than a fan

Data înscrierii: 24/Noi/2005 Mesaje: 26 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar 23 Ian 2007, 22:41 Titlul subiectului: |
|
|
Gestul lui Ronnie a fost atat de parintesc si de nobil incat m-a emotionat.
Sincera sa fiu , ma temeam de o finala ratata , dar imi spuneam ca Ronnie nu merita asa ceva .
Desi nu e preferatul meu , il urmaresc mereu si nu stiu cum ar fi fara el la turneele de snooker .
|
|
Sus |
|
snooky Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Ian/2006 Mesaje: 1210 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
kenvelo Addicted to snooker

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 120 Locație: Constanta