Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeți că va câștiga Mastersul ? |
Ken Doherty |
|
0% |
[ 0 ] |
Mark Selby |
|
50% |
[ 7 ] |
Stephen Lee |
|
42% |
[ 6 ] |
Marco Fu |
|
7% |
[ 1 ] |
|
Voturi totale : 14 |
|
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21271 Locație: Snookerland
|
Trimis: Joi 23 Aug 2007, 3:42 Titlul subiectului: General |
|
|
Destule absențe în acest an. Între alții, Alan McManus și John Parrott. În condițiile existenței unui număr destul de mic de turnee de puncte, jucătorii par tot mai puțin interesați să cheltuiască bani călătorind și stând un număr de zile la Sheffield sau într-un oraș foarte scump precum e Londra pentru o (eventuală) glorie care oricum rămâne fără consecințe în clasament. Poate că au dreptate, poate că n-au. Poate că Masters-ul ar trebui transformat într-un turneu de puncte, poate că nu...
Turneul de calificare se organizează pentru un singur wild card. Cine îl câștigă, va participa la competiția de la Arena Wembley. Mai sunt încă două wild card-uri de care WSA va dispune după bunul său plac, fără ca pentru ele să se organizeze vreo întrecere sportivă. Mă întreb dacă nu ar fi fost mai corect ca aceste două wild card-uri să revină, unul, finalistului, iar celălalt, câștigătorului unui meci de baraj între ceilalți doi semifinaliști din turneul de calificare. Dar atunci unde ar mai fi loc de bunul plac al WSA ?!...
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată de către Clara White la Sâm 19 Ian 2008, 19:23, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
t.silviu Addicted to snooker

Data înscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 112
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 7 Sep 2007, 22:23 Titlul subiectului: |
|
|
Nu prea cred, Silviu.
Mă bucur mult că s-a calificat Andrew Higginson, outsiderul care a ajuns finalist, în sezonul trecut, la Welsh Open. Ar fi reușit și un whitewash, dar a întârziat la primul frame și l-a pierdut din acest motiv. Pe de altă parte, adversarul lui, Joe Jogia, a pățit un necaz : pe data de 9 iulie, și-a rupt mâna stângă. O fi el dreptaci, dar tot nu cred că era chiar în formă bună. (Joe s-a accidentat acasă, pentru că, încălțat cu o pereche de pantofi noi, s-a grăbit să coboare scara spre hol, ca să răspundă la telefon. A lunecat și n-a mai apucat să se agațe de balustradă...)
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1254 Locație: Germania
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
zsolt_tuser Administrator

Data înscrierii: 23/Noi/2004 Mesaje: 1254 Locație: Germania
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 11 Sep 2007, 13:33 Titlul subiectului: |
|
|
La urma urmei, n-are decât 16 ani de curând împliniți și-și începe cariera de profesionist cu un handicap de frustrare (îndreptățită !), după ce n-a fost lăsat să participe la Mastersul de la Shanghai. Am întrebat-o, acum ceva timp, pe Janie Watkins dacă ea crede că puștiul e suficient de "dur" pentru a face o carieră mare și galeza m-a asigurat că da. Indiferent cât de simpatic și la locul lui e în viața cea de toate zilele, are, zicea ea, calitatea de a fi "o fiară" la masa de joc, e foarte însetat de victorie și detestă să piardă - adică nu se resemnează, luptă până în pânzele albe. Acuma, sper că evaluarea lui Janie să nu fi fost subiectivă și-mi place să cred că n-a fost.
Până una-alta, Jimmy pare a-și recăpăta un pic de încredere - a cam spulberat "noua generație" ( ) - whitewash pe căpșorul roșcat al bietului Ben Woollaston...
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Mar 11 Sep 2007, 14:36 Titlul subiectului: |
|
|
Ai dreptate, Sevvilla, Liu Chuang este absolut remarcabil. De mare viitor. Indiferent dacă reușește sau nu să-l elimine și pe Barry Hawkins, cred că poate fi numit "revelația acestui turneu". 8)
|
|
Sus |
|
|