Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeți că va câștiga Mastersul ? |
Ken Doherty |
|
0% |
[ 0 ] |
Mark Selby |
|
50% |
[ 7 ] |
Stephen Lee |
|
42% |
[ 6 ] |
Marco Fu |
|
7% |
[ 1 ] |
|
Voturi totale : 14 |
|
Autor |
Mesaj |
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21271 Locație: Snookerland
|
|
Sus |
|
Mihaela Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 214 Locație: Buzau
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 20 Ian 2008, 1:04 Titlul subiectului: |
|
|
Scurt interviu cu arbitrul finalei 2008, publicat de BBC.
Michaela Tabb : „O să fac și eu un pic de istorie. Sunt foarte emoționată. Va fi prima oară când arbitrez o finală în fața a circa 3 000 de spectatori. Vestea că urma să oficiez în finala Masters-ului am primit-o spre sfârșitul lunii noiembrie, pe când mă aflam la Prestatyn, unde se disputau calificările pentru Campionatul Marii Britanii. Nici nu mi-a venit să cred !
Nu prea știu care va fi atmosfera la finală. Mă întreb dacă publicul va putea fi ținut sub control. Nu pot să-mi dau seama. În timpul ultimului frame din meciul lui Stephen Maguire cu Mark Selby, am auzit vreo doi tineri care m-au fluierat cam golănește. Nici nu i-am luat în seamă. Dacă le acorzi cea mai mică atenție, lucrurile riscă să degenereze și mai mult.”
Colegii : „Acum nu mi se mai adresează pe acel ton de superioritate ca altădată. A fost nevoie de patru ani, dar sper că, în sfârșit, lumea nu mă mai consideră un arbitru-femeie, ci pur și simplu un arbitru. În sezonul trecut, când am primit prima mea finală, oamenii au spus : „era și timpul !” În urmă cu câțiva ani, s-ar fi comentat că am fost încă o dată protejată de conducerea WSA și că am ars etapele.”
Pasul următor ? „Sunt lacomă : vreau finala de la Crucible. Nu doresc să mi-o ia nimeni înainte, nici bărbat, nici femeie !”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 20 Ian 2008, 4:17 Titlul subiectului: |
|
|
După meci
(BBC, Sporting Life, Sky Sports)
Stephen Lee : „La primul meci de la Masters, nu mă simțeam capabil să trimit în buzunar nici măcar o singură bilă, dar uite că lucrurile se mai schimbă. În seara asta, am început meciul într-o oarecare stare de nervozitate și n-am jucat prea bine, dar am căutat să mă liniștesc și să mă concentrez. Când l-am văzut că revine și reduce diferența de scor la 3-2, ce puteam să fac ?! Aveam două posibilități : ori să intru în panică, ori să mă mobilizez ca să lupt în continuare. Mi-am spus, cam fatalist, că dacă e să fie bine, o să fie bine și, treptat, m-am calmat, am câștigat frame-ul următor și m-am simțit din ce în ce mai în largul meu. Trebuia să-l țin pe Marco în fotoliu și așa am și făcut, ceea ce până la urmă s-a dovedit a fi o tactică bună. Sunt mulțumit de felul în care mi-am păstrat concentrarea și de jocul meu. Încă n-am ajuns să conștientizez faptul că sunt în finala Masters-ului, dar cred că ăsta o să fie primul gând care o să-mi vină în minte când o să mă trezesc mâine dimineață.
Mark Selby m-a învins, astă-primăvară, la Crucible și a fost o înfrângere foarte dureroasă, așa încât sper să-mi iau revanșa. După Campionatul mondial a căpătat foarte multă încredere în el însuși și nu vreau să-i ofer prea multe șanse. Dacă o să reușesc să joc bine, poate câștig trofeul. O victorie în finala de mâine a acestui turneu atât de important ar reprezenta, fără nicio îndoială, punctul culminant al carierei mele. Atâtea finale de Masters superbe am urmărit la televizor de-a lungul anilor, încât tot ceea ce sper este să particip și eu la una de același calitate. Tare mult m-aș bucura să câștig titlul !”
Marco Fu : „Nici măcar o clipă n-am crezut că am vreo șansă de victorie. M-am simțit groaznic și n-am fost în stare să-mi fac jocul. La un moment dat, n-am putut nici să execut o lovitură de deschidere. Sunt obosit, fără elan și fără pic de adrenalină de parcă tocmai am făcut o lungă călătorie cu avionul. Poate că m-a epuizat meciul cu Ding, mai ales că după aceea nici n-am putut să dorm. Sunt foarte dezamăgit de felul în care am jucat. Stephen a jucat bine, dar m-ar fi învins și dacă n-ar fi jucat așa de bine...”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 20 Ian 2008, 17:45 Titlul subiectului: |
|
|
Tânăra doamnă pe chipul căreia a insistat cameramanul este Vicky, prietena lui Mark Selby : iată-i aici împreună.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
|