Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
andydrak Addicted to snooker

Data înscrierii: 02/Oct/2007 Mesaje: 268
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21257 Locație: Snookerland
|
Trimis: Lun 28 Ian 2008, 22:41 Titlul subiectului: |
|
|
Ca primă reacție : da, ideea pare să sune bine, chiar dacă aș prefera denumirea de ligă ORICE competiție (oficială sau organizată din inițiativă particulară) care oferă mai ales tinerilor șansa de a juca snooker în condiții decente (locație, mese, taxe de participare etc) este, după părerea mea, foarte binevenită.
La ideea a doua am oarecare rezerve, fiindcă în acest moment mi se pare un pic copilăroasă (campionat de poziții de antrenament ?), dar n-are ce să strice și, în fond, e valabil ceea ce am scris la paragraful de mai sus.
Las' să fie cât mai multe idei, un brainstorming general, să apară cât mai multe asemenea propuneri, să se miște lucrurile, iar jucătorii să capete cât mai multă experiență etc.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Lun 28 Ian 2008, 23:54 Titlul subiectului: |
|
|
a doua intr-adevar poate parea un pic copilareasca dar... in Romania la ora actuala nu este niciun jucator (si sunt sigur de asta) care sa inchida masa cu coloratele pe punctele lor de mai mult de 3-4 ori din 10 (ceea ce este destul de trist de altfel)
poate prin acest mod copilaresc se va acorda atentie mai multa la antrenament introducerii coloratelor de pe puncte
_________________ 147 is nothing ... 155 is something !
|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
Ronnie147 Addicted to snooker

Data înscrierii: 04/Dec/2005 Mesaje: 263
|
|
Sus |
|