Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeți că va câștiga finala ? |
Stephen Hendry |
|
4% |
[ 1 ] |
Mark Selby |
|
24% |
[ 6 ] |
Ronnie OSullivan |
|
44% |
[ 11 ] |
Shaun Murphy |
|
28% |
[ 7 ] |
|
Voturi totale : 25 |
|
Autor |
Mesaj |
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locație: Petrosani (Hunedoara)
|
Trimis: Dum 17 Feb 2008, 23:02 Titlul subiectului: |
|
|
Sincer...si eu , mult de tot!
_________________ It all can be over in just one blink of an eye...but the memory will always remain in the mind! NEVER FORGETT...ALWAYS REMEMBER!
I Snooker!
Laureată a Premiului Oscue - China Open 2011
|
|
Sus |
|
Redboy Addicted to snooker

Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 698
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 17 Feb 2008, 23:51 Titlul subiectului: |
|
|
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Maaaaaark ma imbolnavesc de inimaaaaaaaaaaa......vaaaaaaaaaaaaii...ce meci superb. Sunt total in priza. Pe cat de linistita am fost in prima sesiune a finalei pe atat de agitata sunta acum... GO MARK! Hai ca poti!!!!
_________________ It all can be over in just one blink of an eye...but the memory will always remain in the mind! NEVER FORGETT...ALWAYS REMEMBER!
I Snooker!
Laureată a Premiului Oscue - China Open 2011
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
The Rocket Addicted to snooker

Data înscrierii: 31/Oct/2005 Mesaje: 133 Locație: Bucuresti/Militari
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
The Rocket Addicted to snooker

Data înscrierii: 31/Oct/2005 Mesaje: 133 Locație: Bucuresti/Militari
|
|
Sus |
|
Ronnie147 Addicted to snooker

Data înscrierii: 04/Dec/2005 Mesaje: 263
|
Trimis: Lun 18 Feb 2008, 1:00 Titlul subiectului: |
|
|
The Rocket a scris: |
Am o intrebare, Mark se antreneaza cu Ebdon ?..asa s-ar explica de ce sta 5 minute pe o lovitura. |
Cat timp Mark se incadreaza in cele doua minute, nimic nu este neregulamentar.
In regulament este mentionat ca daca un jucator este deranjat de jocul lent al adversarului ii poate solicita arbitrului sa il roage pe acesta sa incerce sa joace putin mai repede. Din moment ce Ronnie nu a facut-o, inseamna ca nu l-a deranjat.
In plus, fiecare jucator participa cu armele proprii. Este clar ca Ronnie poate juca deschis si foarte rapid. Tactic a jucat excelent acolo Mark.
Felicitarile mele pentru un turneu excelent si un trofeu meritat.
_________________ ONLY POT THE BLACK FOR PERFECTION!
|
|
Sus |
|
andydrak Addicted to snooker

Data înscrierii: 02/Oct/2007 Mesaje: 268
|
Trimis: Lun 18 Feb 2008, 1:16 Titlul subiectului: |
|
|
Oricat de bun ai fi ... trebe' sa fii tare nebun sa joci bila rosie cu manta la buzunarul de mijloc. Ronnie chiar a abordat "copilareste" ultima bila rosie cand putea foarte bine sa puna rosia pe manta superioara si alba pe undeva prin spatele bilei maro; si asta mai ales in conditiile in care Mark a avut un noroc fantastic la unele lovituri (vezi situatia de mai sus cu snooker dupa bila verde).
_________________ 147 is nothing ... 155 is something !
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21258 Locație: Snookerland
|
Trimis: Lun 18 Feb 2008, 5:12 Titlul subiectului: |
|
|
După finală
Mark Selby : „Cine și-ar fi închipuit așa ceva ?!... Acum un an și jumătate, băteam drumul Prestatyn-ului, pentru calificări... Când eram condus cu 8-5, credeam că nu mai am nicio șansă – se știe că dacă îl lași pe Ronnie să ia un avans fie și de un singur frame, te face una cu pământul. Dar am încercat să-mi creez o stare pozitivă și să mă gândesc la meciurile pe care le-am câștigat până acum. Este destul de ciudat, dar asta m-a ajutat să mă simt din ce în ce mai relaxat. Dacă a existat un moment-cheie al meciului, acela trebuie să fi fost la 8-7, atunci când am ratat o lovitură de distanță la o bilă roșie, dar bila albă a ajuns în apropierea mantei inferioare și s-a oprit în spatele bilei verzi. Ronnie deja avea un avantaj de 30 de puncte, iar dacă bila albă ar fi rămas descoperită, meciul ar fi fost încheiat. Am avut mare noroc.
Am avut faze în care am jucat bine, dar am mai multe au fost cele în care am ratat. Nu se compară cu felul în care am jucat la Masters. În mare, Ronnie a jucat mai bine, mai ales din punctul de vedere al construirii breakurilor. Eu n-am reușit să punctez prea solid, dar datorită loviturilor de siguranță am rămas în meci. Slavă Domnului că am avut acest plan B la care să recurg. Am făcut mari eforturi ca să-mi păstrez concentrarea și sunt mulțumit de breakul din frame-ul decisiv : având în vedere situația, a fost un break bun. M-a surprins acea lovitură a lui din decisiv – se vedea un pic de frustrare.
Victoria la Masters a fost foarte importantă, dar faptul că la nici măcar o lună după aceea, câștig primul meu turneu de puncte constituie un eveniment foarte special. M-aș fi întors acasă mulțumit chiar și dacă aș fi pierdut finala, dar așa, după ce l-am învins pe cel mai bun jucător, în fața unei săli arhipline, sunt de-a dreptul fericit și plin de încredere. N-ar fi niciun motiv să nu sper în victorie și la Crucible...”
(Nostim a fost că The Jester încă nu prea conștientizase faptul că învinsese : a spus că ceea ce speră este ca la Crucible să meargă încă și mai departe !!!... Adică, unde ?!... A auzit careva, cumva, că la Sheffield s-ar pune de vreo post-finală ?!... )
Ronnie O’Sullivan : „Am greșit când m-am hotărât să execut acea lovitură – a fost mai mult în glumă și poate că merita să-ncerc. Dacă o să te uiți la înregistrare o să vezi că am avut ocazii în fiecare din ultimele patru frame-uri. Am avut ocazii și n-am profitat de ele. Dacă nu profiți de ocazii, nu poți să te aștepți să câștigi meciurile și exact așa s-a întâmplat. Eu joc ofensiv și la început am reușit să țin meciul sub control, dar Mark a început să joace foarte tacticizat. Nu știu dacă este sau nu un jucător talentat. Face un joc foarte negativ. Nu atacă bilele decât dacă știe că le poate plasa în poziții de siguranță. În privința asta, seamănă cu Graeme Dott sau cu Peter Ebdon. E greu să joci cu asemenea adversari – frame-urile se lungesc și ai de făcut față la lungi schimburi de lovituri de siguranță. E greu să-ți găsești ritmul, dar nu pot să mă plâng pentru că am avut și eu șansa mea.”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
rooniefan Addicted to snooker
Data înscrierii: 24/Dec/2007 Mesaje: 735 Locație: Targoviste
|
Trimis: Lun 18 Feb 2008, 8:58 Titlul subiectului: |
|
|
Parca am mai vazut acest meci,acum cativa ani in companie lui Ebdon.Dupa 8-5 Roonie s-a deconcentrat si nu a mai reusit sa intre in meci.Pacat.Sper sa se revanseze la CM.
Nu am vazut un jucator mai norocos ca Selby.Oricat de prost juca ramanea bine.
_________________ Un sport nobil pentru oameni nobili.
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2013, Campionatul Mondial 2016, Campionatul Mondial 2017
|
|
Sus |
|
Zbleic
Data înscrierii: 18/Feb/2008 Mesaje: 6
|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare