Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine credeţi că va câştiga Openul Chinei ? |
Nigel Bond |
|
0% |
[ 0 ] |
Stephen Maguire |
|
16% |
[ 2 ] |
Mark Williams |
|
0% |
[ 0 ] |
Ryan Day |
|
0% |
[ 0 ] |
Shaun Murphy |
|
16% |
[ 2 ] |
Mark Allen |
|
0% |
[ 0 ] |
Mark Selby |
|
50% |
[ 6 ] |
John Higgins |
|
16% |
[ 2 ] |
|
Voturi totale : 12 |
|
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21344 Locaţie: Snookerland
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locaţie: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locaţie: pool hall
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 29 Mar 2008, 22:36 Titlul subiectului: |
|
|
După meci – semifinalele
Ryan Day : „Am jucat bine. Amândoi am câştigat mai multe frame-uri la rând, dar sunt un pic dezamăgit pentru că am avut ocazia de a închide masa şi am ratat…”
Stephen Maguire : „A fost un meci bun, iar spre sfârşit chiar destul de tensionat. Mă bucur că am trecut linia de sosire.”
În legătură cu max-ul său, Stephen a spus : „Super ! În afară de momentul când câştigi un turneu, nu există un altul mai minunat decât cel în care reuşeşti un break maxim. Nu ţi se întâmplă prea des să faci asemenea breakuri şi după ce trimiţi în buzunar şi ultima bilă neagră te simţi absolut extraordinar ! Scăpasem de bila roz şi cum rămăsesem perfect şi la bila neagră, mă gândeam „bună treabă, acum pot să-mi cumpăr o maşină nouă” ! Dar, cu toate că acea ultimă lovitură era aproape imposibil de ratat, după ce m-am aplecat s-o execut tot a trebuit să mă ridic din nou şi să fac un pas înapoi ca să mă liniştesc şi să mă concentrez mai bine.”
Adversarul din finală ? „Nicio preferinţă. În acest moment, Shaun şi Mark sunt cei mai buni jucători din lume. Cred că finala o să semene cu meciul meu de azi : o luptă foarte dură. Diseară o să urmăresc semifinala lor, dar cu oricare dintre ei o să am de jucat, meciul va fi la fel de greu.”
Shaun Murphy : „Mă bucur că sunt în finală. A fost destul de frustrant să tot pierd atâtea semifinale deşi sunt mulţumit că măcar am dovedit constanţă. Acum am şansa de a câştiga încă un trofeu. În seara asta am arătat că sunt capabil să-mi stăpânesc nerăbdarea. Mark este un jucător fantastic şi un adversar foarte incomod. Ştie să-ţi facă viaţa grea. Dorea să mă determine să mă limitez la un joc ofensiv, dar m-am decis să fac un pas înapoi şi să-l determin eu pe el să comită greşeli.”
Mark Selby : „În acest meci n-am jucat bine – cu excepţia acelui frame pe care l-am câştigat cu breakul de 132. Nici Shaun n-a jucat formidabil, dar a fost mai bun decât mine şi a meritat să învingă. Am avut destule ocazii şi totuşi n-am punctat atât de solid pe cât ar fi trebuit. O să mă întorc la masa de antrenament ca să mă asigur că la Crucible o să fiu în formă bună.”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
Redboy Addicted to snooker

Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 700
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locaţie: Ploiesti
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 30 Mar 2008, 19:22 Titlul subiectului: |
|
|
FELICITARI MAAAAAAGGGSSS!!!!
_________________ It all can be over in just one blink of an eye...but the memory will always remain in the mind! NEVER FORGETT...ALWAYS REMEMBER!
I Snooker!
Laureată a Premiului Oscue - China Open 2011
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|