Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine gândiţi că va fi campionul ? |
Steve Davis |
|
4% |
[ 1 ] |
Ricky Walden |
|
4% |
[ 1 ] |
Mark Selby |
|
24% |
[ 6 ] |
Marco Fu |
|
4% |
[ 1 ] |
Mark Williams |
|
0% |
[ 0 ] |
Ronnie OSullivan |
|
56% |
[ 14 ] |
Stephen Maguire |
|
8% |
[ 2 ] |
Ryan Day |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Voturi totale : 25 |
|
Autor |
Mesaj |
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21307 Locaţie: Snookerland
|
Trimis: Vin 3 Oct 2008, 18:36 Titlul subiectului: |
|
|
După meci
Ronnie O'Sullivan : „A fost un meci bun şi sunt mulţumit de felul în care am jucat. Mark e un adversar greu de învins şi care nu face concesii. Te poate ţine în fotoliu mult şi bine, aşa că atunci când ai ocazia, trebuie să punctezi cât mai solid. Acum eu sunt cel mai bătrân dintre jucătorii rămaşi în turneu. Ceilalţi sunt tineri, plini de încredere şi însetaţi de victorie, stau mai bine decât mine la loviturile de distanţă şi mai au şi convingerea că pot câştiga. Dar şi eu fac breakuri mari şi, dacă îmi iau puţin avânt, sunt greu de învins.”
Mark Williams : „A fost un meci excelent. Scorul ar fi putut evolua în favoarea oricăruia dintre noi. Am jucat bine, dar Ronnie scoate breakuri mari din mai nimic. Probabil că e cel mai mare jucător din câţi au existat. Sunt dezamăgit pentru că deja am câştigat câteva turnee aici, în China şi dacă aş fi învins şi în meciul din seara asta, aş fi avut o şansă bună să câştig şi trofeul. Sper să joc în continuare la fel de bine, iar în sezonul viitor să-mi fac loc în Top 16. Tare-i greu de mers la Pontin’s, pentru calificări, dar ce să-i faci, dacă trebuie, trebuie...”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
ANGELA More than a fan

Data înscrierii: 13/Sep/2008 Mesaje: 41 Locaţie: Oradea
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locaţie: pool hall
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 3 Oct 2008, 19:34 Titlul subiectului: |
|
|
Cu plăcere, Angela !
După meci
Ryan Day : „Niciunul dintre noi n-a jucat prea grozav şi au fost unele frame-uri foarte fragmentate. În primele două meciuri, m-am prezentat bine, numai că în seara asta pur şi simplu nu m-am simţit în formă. Am avut o ocazie bună chiar în decisiv, dar mi-am pierdut concentrarea tocmai în acel moment şi am ratat lovitura la bila albastră...”
Stephen Maguire : „Meciul a semănat cu celelalte pe care deja le-am disputat în acest turneu, cu alte cuvinte am avut mare noroc că adversarul meu s-a întâmplat să nu fie în forma sa cea mai bună. În mod normal, dacă joci atât de slab pe cât am jucat eu, eşti eliminat din competiţie după primul meci. De asta şi spun că am avut noroc să mă târăsc cumva până la linia de sosire, dar măcar am ajuns în semifinale... Sper că mâine o să pot arăta un snooker de calitate mai bună.”
Întrebat dacă e de părere că O’Sullivan e de neînvins, scoţianul a glumit : „Daa, absolut de neînvins. De fapt, eu n-o să mă prezint la meci decât aşa, de formă. Tot ce sper e ca fotoliul să fie cât de cât confortabil, că doar altceva n-o să am de făcut decât să stau în el !...”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
alexandra0003 Addicted to snooker

Data înscrierii: 23/Aug/2006 Mesaje: 230 Locaţie: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Vin 3 Oct 2008, 23:34 Titlul subiectului: |
|
|
Cu plăcere.
alexandra0003 a scris: |
Cam ciudat sa intrebi pe cineva (in acest caz, Maguire) daca cel cu care va juca in turul urmator (O'Sulllivan) este de neinvins... |
O, în materie de ciudăţenie a întrebărilor, asta încă nu-i nimic : pe Marco Fu, un gazetar l-a întrebat, acum o zi-două, dacă actuala criză financiar-bancară îi afectează performanţele la masa de snooker !!!... 
|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locaţie: Bucuresti
|
Trimis: Sâm 4 Oct 2008, 0:22 Titlul subiectului: |
|
|
Clara White a scris: |
O, în materie de ciudăţenie a întrebărilor, asta încă nu-i nimic : pe Marco Fu, un gazetar l-a întrebat, acum o zi-două, dacă actuala criză financiar-bancară îi afectează performanţele la masa de snooker !!!...  |
Acum imi explic de ce a pierdut cu Selby.
Nu am vazut prea mult dar inteleg ca Ronnie a jucat foarte bine. De fapt lista breakurilor vorbeste de la sine. 8) Ma bucur ca si Mark Williams a fost in forma, ar fi bine daca s-ar concentra la fel si pentru meciurile de calificare.
Desi am tinut cu Steve Davis, cred ca Ricky Walden merita din plin felicitari. Un parcurs remarcabil pana acum: Hendry, Robertson, Davis. Bravo lui! 8)
|
|
Sus |
|
free2tedy Addicted to snooker

Data înscrierii: 31/Dec/2007 Mesaje: 238 Locaţie: Constanta
|
Trimis: Sâm 4 Oct 2008, 14:56 Titlul subiectului: |
|
|
Aveti vreun link pentru meciul lui Ronnie? Ca eu imi dau duhul cautand unul bun care chiar sa transmite meciul si nu stiri cum am gasit la CCTV5.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 4 Oct 2008, 15:07 Titlul subiectului: |
|
|
Imi trebuie cumva alt browser?Eu folosesc Firefox si zice ceva de Safari/Chrome.
|
|
Sus |
|
TLD Addicted to snooker

Data înscrierii: 12/Dec/2005 Mesaje: 145 Locaţie: Bucuresti
|
|
Sus |
|