Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine gândiți că va fi campionul ? |
Steve Davis |
|
4% |
[ 1 ] |
Ricky Walden |
|
4% |
[ 1 ] |
Mark Selby |
|
24% |
[ 6 ] |
Marco Fu |
|
4% |
[ 1 ] |
Mark Williams |
|
0% |
[ 0 ] |
Ronnie OSullivan |
|
56% |
[ 14 ] |
Stephen Maguire |
|
8% |
[ 2 ] |
Ryan Day |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Voturi totale : 25 |
|
Autor |
Mesaj |
snookerclau Addicted to snooker

Data înscrierii: 18/Feb/2008 Mesaje: 869 Locație: Buzau
|
|
Sus |
|
ANGELA More than a fan

Data înscrierii: 13/Sep/2008 Mesaje: 41 Locație: Oradea
|
|
Sus |
|
CristinaRo Addicted to snooker

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 1025 Locație: Ploiesti
|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
|
Sus |
|
rooniefan Addicted to snooker
Data înscrierii: 24/Dec/2007 Mesaje: 735 Locație: Targoviste
|
Trimis: Dum 5 Oct 2008, 18:57 Titlul subiectului: |
|
|
Bravo Ricky.Imi pare rau pentru Ronnie.Sper ca aceasta infrangere sa il intareasca pentru GP.Oricum nu e usor sa ai o victorie si o finala in primele 2 turnee.
Imi mentin parerea ca daca Ronnie e in forma buna nimeni nu il invinge.
_________________ Un sport nobil pentru oameni nobili.
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2013, Campionatul Mondial 2016, Campionatul Mondial 2017
|
|
Sus |
|
CosminCtin Addicted to snooker
Data înscrierii: 15/Feb/2008 Mesaje: 552 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum 5 Oct 2008, 19:05 Titlul subiectului: |
|
|
In sfarsit!! incep transmisia cei de la Eurosport a finalei.
_________________ Laureat al Premiului Oscue - World Open 2010, Shanghai Masters 2011, World Grand Prix 2015
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21257 Locație: Snookerland
|
Trimis: Dum 5 Oct 2008, 19:14 Titlul subiectului: |
|
|
După finală
Ricky Walden : „Sunt foarte fericit - doar am câștigat primul meu turneu de puncte !... Sper să mai câștig și altele de acum încolo. Asta mi-aș dori : să mai câștig turnee și să pătrund în Top 16. Astăzi, am avut și noroc, și ghinion. Când conduceam cu 9-7 și am ratat acea bilă roșie, am simțit că mi se face rău. Știam că irosisem o mare șansă de a încheia meciul. Îmi pierdusem concentrarea pentru că începusem să mă gândesc cum ar fi să cuceresc trofeul... Mi-am dat seama imediat că era posibil să rămân în fotoliu timp de încă două frame-uri. Dar mi s-a mai ivit o ocazie de a reveni la masă și sunt foarte bucuros că am reușit să-mi păstrez calmul și să profit de ea. Acum cred că o să mă duc un pic la Las Vegas, împreună cu câțiva prieteni, ca să cheltuiesc câte ceva din premiu : când primești bani, e bine să te și bucuri de ei.”
Ronnie O'Sullivan : „Sunt dezamăgit, dar nicio clipă n-am sperat la titlu pentru că n-am jucat suficient de bine ca să-l câștig. Știu că, uneori, mai joc și așa... În sesiunea de după-amiază, jocul mi-a mers binișor, dar în seara asta am jucat prost. În schimb, Ricky a jucat bine. De fapt, joacă bine de o bună bucată de vreme încoace și mă bucur că a ajuns și el să câștige un turneu. Nu m-am așteptat să am un meci ușor deși chiar eu ar fi trebuit să mi-l fac mai ușor jucând ceva mai bine. De asta nici nu mă mir că am pierdut, mai ales că n-am reușit să-l pun pe Ricky sub presiune. Nu meritam să câștig. Oricum, din moment ce am intrat în finală înseamnă că a fost o săptămână reușită.”
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
alexandra0003 Addicted to snooker

Data înscrierii: 23/Aug/2006 Mesaje: 230 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Redboy Addicted to snooker

Data înscrierii: 01/Aug/2007 Mesaje: 698
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
rooniefan Addicted to snooker
Data înscrierii: 24/Dec/2007 Mesaje: 735 Locație: Targoviste
|
Trimis: Lun 6 Oct 2008, 7:20 Titlul subiectului: |
|
|
Din a 2-a sesiune nu am vazut decat cateva frame-uri inregistrate la Eurosport.Nu a castigat Ricky ci a pierdut Ronnie.A ratat enorm si nu bile foarte grele.Dar,mai grav, mi s-a parut ca, la orice ratare, lasa lovitura usoara.Cu jocul de aseara R nu are loc in top 32.De urmarit la GP.
_________________ Un sport nobil pentru oameni nobili.
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2013, Campionatul Mondial 2016, Campionatul Mondial 2017
|
|
Sus |
|
Rosu Andrei
Data înscrierii: 01/Oct/2008 Mesaje: 4
|
|
Sus |
|
|