Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Cine are şanse mai mari la titlu? |
Judd Trump |
|
18% |
[ 2 ] |
Ali Carter |
|
18% |
[ 2 ] |
John Higgins |
|
36% |
[ 4 ] |
Ryan Day |
|
27% |
[ 3 ] |
|
Voturi totale : 11 |
|
Autor |
Mesaj |
Lady Croft Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004 Mesaje: 1980 Locaţie: Petrosani (Hunedoara)
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21301 Locaţie: Snookerland
|
Trimis: Sâm 18 Oct 2008, 20:15 Titlul subiectului: |
|
|
După meci
John Higgins : „E grozav să închei meciul cu un break frumos. Cam la fel ca aseară, în meciul cu Ding. Acum am devenit favoritul la titlu, dar indiferent cu cine o să joc în finală, o să fie un meci greu. Cred că jocul îmi merge bine şi, cu toate că la începutul semifinalei n-am fost în stare să leg breakuri prea mari, pe urmă mi-am recâştigat fluenţa. Mă simt mulţumit de rezultat şi plin de încredere. Am pierdut două finale, aici, în Scoţia, în faţa lui Ronnie O’Sullivan şi au fost înfrângeri greu de suportat pentru că jucam în prezenţa tuturor prietenilor şi familiei, care veniseră să mă susţină. Aş dori tare mult ca de data asta să câştig.
Nu-i deloc uşor cu aceşti tineri – mai toţi joacă ofensiv şi au un curaj formidabil. De asta mă bucur că am reuşit să mă calific în finală. Când conduceam cu 4-1, aveam impresia că lui Judd nu-i prea mergea jocul şi că n-o să am nicio problemă. Dar e un mare talent şi cred că ar nimeri buzunarele din absolut orice poziţie ! Va deveni un mare jucător, nu există nicio îndoială în privinţa asta. Nu trebuie decât să se obişnuiască să joace în faţa camerelor de luat vederi, dar toţi am trecut prin asta. Deocamdată, punctează cu o lejeritate care seamănă a joacă şi dacă se va pune la punct şi cu partea tactică, îl aşteaptă un viitor strălucit.”
Judd Trump : „Când am reuşit să egalez la 4, am crezut că am o şansă de a câştiga meciul, dar în ultimele două frame-uri tot experienţa lui John a contat mai mult. Nu pot să spun că am avut emoţii, dar mi-aş fi dorit din toată inima să ajung în finală... Simţeam că aş fi putut s-o câştig. Aveam nevoie de încă o şansă ca să revin la masă. Am profitat de câteva ocazii şi am făcut câteva breakuri bune. Sperasem să-l pun sub presiune şi, de fapt, în ultimele două frame-uri n-am mai ratat decât două lovituri. Dar jocul lui a fost mult mai bun decât la începutul meciului. Mai sunt probleme tehnice pe care trebuie să le rezolv şi poate că ar fi cazul să-mi regândesc şi alegerea loviturilor, deşi am avut impresia că loviturile alese de mine erau cele corecte. Îi urez mult noroc lui John în finală.”
(Mai ales din Sporting Life )
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
AndreiCS Addicted to snooker

Data înscrierii: 29/Ian/2008 Mesaje: 369
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 18 Oct 2008, 21:57 Titlul subiectului: |
|
|
Ryan merge la un max !...
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 18 Oct 2008, 21:58 Titlul subiectului: |
|
|
http://hotdubzsport.ulmb.com/index.html Channel 1
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 18 Oct 2008, 22:02 Titlul subiectului: |
|
|
Cu plăcere. Nu ieşise bine de la lovitura precedentă, care fusese prea puternică...
Să vedem ce se întâmplă cu reluarea live streaming-ului..
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
Trimis: Sâm 18 Oct 2008, 22:32 Titlul subiectului: |
|
|
Scor echitabil. Foarte bun meci.
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
ambient_kreator
Data înscrierii: 18/Oct/2008 Mesaje: 4 Locaţie: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|

|
|
Sus |
|
ambient_kreator
Data înscrierii: 18/Oct/2008 Mesaje: 4 Locaţie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 19 Oct 2008, 0:08 Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca-i acordati prea multe sanse lui Ryan. Nu uitati ce a facut Higgins in meciurile cu Hamilton si cu Ding.
|
|
Sus |
|
|