Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
Clara White Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004 Mesaje: 21253 Locație: Snookerland
|
Trimis: Sâm 9 Mai 2009, 1:03 Titlul subiectului: |
|
|
Nici nu m-am simțit tentată să mă deranjez. Am intrat totuși pentru câteva minute și am văzut exact ceea ce mă așteptam să văd : meciuri după vorba lui Maguire și o sală deprimant de goală. (Dacă, pe parcurs, mai apar câțiva speriați, se va spune că a fost succes de public... )
Eurosportul e co-organizator și de aici amploarea total exagerată. Șase bile, zece bile... Sincer, nu mă interesează.
O să pun rezultate, suflet nix !...
Programarea meciurilor a fost (din nou !) dată peste cap și unele dintre ele au fost amânate pentru ziua a doua. Și așa l-au ținut pe copilul acela până la niște ore nepermise !... Sper ca măcar să se califice ! De Luca vorbesc, bineînțeles. 
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
|
|
Sus |
|
rooniefan Addicted to snooker
Data înscrierii: 24/Dec/2007 Mesaje: 735 Locație: Targoviste
|
Trimis: Sâm 9 Mai 2009, 10:23 Titlul subiectului: |
|
|
Am prins si eu aseara pe Eurosport exact cand se explica calificarile.Care cu 6 bile rosii,care cu 10 bile rosii.Eu ma intrebam daca vorbeau despre snooker sau despre turca,deoareca,parca snookerul are 15 bile rosii.Apoi calitatea meciului si atmosfera era exact ca atunci cand joc eu la carciuma din colt.Adica spectatori mai deloc iar ca joc bila rosie-pauza,bila rosie-pauza.Scorul era parca 25-3 si mai era o singura bila rosie pe masa.Baietii s-au dus acolo sa se bronzeze nu sa joace snooker.Turneul s-a nascut talent si moare speranta.Parerea mea hac.
_________________ Un sport nobil pentru oameni nobili.
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2013, Campionatul Mondial 2016, Campionatul Mondial 2017
|
|
Sus |
|
Theodor Cepraga Addicted to snooker

Data înscrierii: 29/Oct/2008 Mesaje: 249 Locație: Tecuci
|
Trimis: Sâm 9 Mai 2009, 16:42 Titlul subiectului: |
|
|
Mai bine se organiza un turneu ca cele precedente. Mai putini jucatori si calitate mai mare
|
|
Sus |
|
snookerella Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Feb/2009 Mesaje: 264
|
|
Sus |
|

|
Trimis: Dum 10 Mai 2009, 0:17 Titlul subiectului: |
|
|
snookerella a scris: |
Este adevarat ca breakurile intra in statisticile oficiale daca se joaca la 4 sau 6 sau cite bile se joaca??? |
Nu. În afara turneelor WSA (adică cele din Main Tour), singurele competiții ale căror liste de breakuri intră în statistici sunt Premier League și Championship League Snooker.
De la această regulă PRO nu există decât o singură excepție : pentru că 1) se desfășoară sub patronajul organizației profesioniștilor, iar mesele respectă acele pocket templates care sunt monopol WSA; 2) a înlocuit așa-numitul Challenge Tour, care era limitat strict la profesioniști; și 3) are un nivel tehnic foarte ridicat, sunt incluse (în majoritatea statisticilor) și breakurile din PIOS.
Nu formatul de șușanea ar conta (la urma urmei, un break este un break ), ci faptul că, în realitate, aceste turneuașe WSS sunt niște ProAm-uri.
_________________ Laureată a Premiului Oscue - German Masters 2018, German Masters 2019, Masters 2022
Moral principles do not depend on a majority vote. Wrong is wrong, even if everybody is wrong. Right is right, even if nobody is right. ++ Fulton Sheen
Ultima modificare efectuată Clara White la Dum 10 Mai 2009, 12:07, modificat de 2 ori în total |
|
Sus |
|
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|

|