Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro
Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro Snooker Live Stream

Mark Williams & Mark King la București
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » Forum general
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
danacateia
Addicted to snooker

Data înscrierii: 14/Sep/2009
Locație: Brasov

MesajTrimis: Joi 24 Sep 2009, 12:35    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

david a scris:
cu ce sa incep: parerea mea e ca pe acest forum toata lumea stie doar sa denigreze, sa dea sfaturi, sa se lanseze in niste discutii care ii depasesc sau sa jigneasca din diverse motive: plictiseala, romanism pur, invidie...

Chiar toata lumea?????????????????!!!!!!!!!!!!!

david

Data înscrierii: 24/Sep/2009

MesajTrimis: Joi 24 Sep 2009, 12:41    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

snookerella a scris:
Ca nuca in perete!

daca spui tu... nu te contrazice nimeni oricum

felicitarile mele celor doi jucatori! o atitudine impecabila fata de jucatorii romani de biliard, pentru niste oameni care se afla in primii 16 jucatori de snooker la nivel mondial, care au jucat si vor mai juca cu nume precum higgins, o'sullivan. respect fata de mark king si mark williams

Lady Croft
Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004
Locație: Petrosani (Hunedoara)

MesajTrimis: Joi 24 Sep 2009, 12:42    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

david a scris:
cu ce sa incep: parerea mea e ca pe acest forum toata lumea stie doar sa denigreze, sa dea sfaturi, sa se lanseze in niste discutii care ii depasesc sau sa jigneasca din diverse motive: plictiseala, romanism pur, invidie... etc

Draga David, de cat timp cunosti tu acesti oameni de pe forum care stiu ,,doar sa denigreze, sa dea sfaturi, sa se lanseze in niste discutii care ii depasesc sau sa jigneasca din diverse motive: plictiseala, romanism pur, invidie''? Sunt curioasa in cat timp ai ajuns tu sa cunosti niste oameni pentru a ajunge la aceasta concluzie. Nu ne cunosti, nu ai avut nicio interactiune cu noi, asa ca o sa te rog frumos sa iti pastrezi parerile pentru tine, cat timp nu sunt unele pertinente si bine fondate. Singurul care stie sa jigneasca din plictiseala, romanism pur si invidie esti tu, cel ce vine in mijlocul unui grup de oameni si isi permite sa vorbeasca de parca ar fi in cunostinta de cauza.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Lady Croft Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
david

MesajTrimis: Joi 24 Sep 2009, 12:46    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

danacateia a scris:
david a scris:
cu ce sa incep: parerea mea e ca pe acest forum toata lumea stie doar sa denigreze, sa dea sfaturi, sa se lanseze in niste discutii care ii depasesc sau sa jigneasca din diverse motive: plictiseala, romanism pur, invidie...

Chiar toata lumea?????????????????!!!!!!!!!!!!!

greseala mea. dar din pacate reactia asta este cea majoritara pe acest forum; comentariile obiective si sincere se diferentiaza de la sine fata de restul

david

MesajTrimis: Joi 24 Sep 2009, 12:54    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu trebuie sa cunosti un om ca sa iti dai seama de intentiile sale in momentul in care scrie ceva pe acest forum. afirmatii pertinente si fondate sunt toate, dar numai cunoscatorii isi pot da seama!

atitudinea ofensata pe care o afisezi acum nu face decat sa imi confirme motivul pentru care nimeni dintre cei oficiali nu ia in seama posturile de genul celui de mai sus. sunt chestii constructive! invata sa citesti si sa despici in patru fire mesajul, inainte de a te arunca sa dai un reply nervos

Lady Croft
Addicted to snooker

MesajTrimis: Joi 24 Sep 2009, 13:03    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

david a scris:
nu trebuie sa cunosti un om ca sa iti dai seama de intentiile sale in momentul in care scrie ceva pe acest forum. afirmatii pertinente si fondate sunt toate, dar numai cunoscatorii isi pot da seama!

atitudinea ofensata pe care o afisezi acum nu face decat sa imi confirme motivul pentru care nimeni dintre cei oficiali nu ia in seama posturile de genul celui de mai sus. sunt chestii constructive! invata sa citesti si sa despici in patru fire mesajul, inainte de a te arunca sa dai un reply nervos

Nu gasesc absolut nimic constructiv la postarea ta! Reply-ul meu va fi nervos cat timp o sa vad ca cineva vine si vorbeste fara sa stie ce zice.
Cei 7 ani de acasa te invata ca ar trebui sa cunosti un om ianinte sa incepi sa il judeci. Tu ai bagat toti apartinatorii acestui forum in aceasi oala si chestia asta mi se pare o lipsa de respect.
O sa iau in serios ce scrii in momentul in care o sa arati putin respect fata de cei cu care vorbesti!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Lady Croft Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
david

MesajTrimis: Joi 24 Sep 2009, 13:11    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu cred ca are rost sa imi tii predici de etica si respect. pana acum se pare ca nu ai sesizat lipsa de respect existenta in anumite comentarii. comentarii care jignesc nejustificat evenimentul, initiativa, organizatorii si multe alte lucruri.

dar evident, fiecare este liber sa vada ce vrea.

Lady Croft
Addicted to snooker

MesajTrimis: Joi 24 Sep 2009, 13:17    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

david a scris:

corect!

Sus
snookerella
Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Feb/2009

MesajTrimis: Joi 24 Sep 2009, 13:33    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu cit de jignite au fost “evenimentul, initiativa, organizatorii si multe alte lucruri”. LOL
Criticate da.
Si de ce nu ar fi criticate?
Ca nu le dai tu voie oamenilor sa aiba parerile lor????
Ca trebuie sa gindim ca tine?
Ce, sintem pe vremea lui Ceausescu?
Nu stiu de ce crezi ca ai dreptul sa vii aici sa ne jignesti pe noi.
Nu esti bine venit pt ca nu stii sa discuti si sa te porti civilizat.
Ban pentru atitudine nelalocul ei!!!!

danacateia
Addicted to snooker

MesajTrimis: Joi 24 Sep 2009, 13:50    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:

Nu esti bine venit.
Ban pentru atitudine nelalocul ei!!!!

Eu zic sa ii mai acordam o sansa.
Asa ar fi cinstit.
Alte pareri?

Lolitaa
A super fan

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi 24 Sep 2009, 14:04    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

david a scris:
nu cred ca are rost sa imi tii predici de etica si respect. pana acum se pare ca nu ai sesizat lipsa de respect existenta in anumite comentarii. comentarii care jignesc nejustificat evenimentul, initiativa, organizatorii si multe alte lucruri.

Hei Mr London Club, opreste-te, nu gasesc cuvantul potrivit pentru a caracteriza iesirile tale. Combate idei si nu oameni. Nu ti-au placut criticile? Vino si povesteste-ne varianta ta, poate noi ceilalti nu am observat anumite lucruri sau ne-au deranjat mai tare decat ar fi trebuit. Convinge-ne sa ne schimbam parerea si daca ai dreptate o vom face.

Niciodata nu e prea tarziu, posteaza un mesaj de scuze si reia de la zero totul; vei vedea ca nu suntem nici plictisiti, nici denigratori, nici comunisti si in nici un caz "romani" la modul la care insinuezi tu.

Daca nu poti face asta iti sugerez sa te retragi

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Lolitaa Trimite mesaj privat
Clara White
Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Joi 24 Sep 2009, 14:11    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ooops, a cam crescut temperatura acestei discuții ! Wink Laughing Să ne menținem între limitele politeței, David. Forumul acesta este casa noatră și nu este permis să intri în casa cuiva și să jignești gazdele. Mi se pare că Lady Croft și Lolitaa au perfectă dreptate. Dacă ai argumente reale, prezintă-le în termeni civilizați. Pentru că jignirile nu constituie argumente. În schimb, mesajul de față constituie un avertisment. Nu va mai exista un al doilea.

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Miss Chigwell
Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005
Locație: Baia Mare

MesajTrimis: Joi 24 Sep 2009, 20:54    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

david a scris:
cu ce sa incep: parerea mea e ca pe acest forum toata lumea stie doar sa denigreze, sa dea sfaturi, sa se lanseze in niste discutii care ii depasesc sau sa jigneasca din diverse motive: plictiseala, romanism pur, invidie... etc

Ce chestie!! Daca aici ne lansam in discutii care ne depasesc, ce sa mai vorbesc de defunctul forum Eurosport, a carui tinuta nu trecea nici cu forta de nivelul argotic denumit "jenibil".
Aici lumea nu se porcaie, nu arunca nici cu bile negre nici cu crete expirate si pe cat posibil nu da cu parul, cum se intampla pe respectivul forum.
Atat am avut de zis.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Miss Chigwell Trimite mesaj privat
Clara White
Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Vin 25 Sep 2009, 0:17    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La rugămintea expresă a domnului Dragoș Cozmaciuc, reproduc aici, in extenso, scrisoarea sa trimisă în numele Federației Române de Snooker. Textul exprimă punctul de vedere al Federației cu privire la problema aflată în discuție :

. . Stimata doamna Mihaela Cristescu,

. . In numele Federatiei Romane de Snooker va rog sa primiti aprecierile noastre si recunostinta pentru eforturile dumneavoastra de a oferii iubitorilor snooker-ului din Romania o dimensiune corecta, exacta si profesionala a fenomenului numit snooker sau mai bine zis a ARTEI, dupa cum a numit-o chiar Mark Williams la conferinta de presa din data de 18 sept.

. . Am avut placerea si bucuria de a fi prezent la acest eveniment pe toata desfasurarea lui, incepand cu ora 16.00 pana dupa miezul noptii, cand cei doi maestrii ai tacului au parasit scena.

. . Dupa o prezentare si o analiza realizata cu membrii conducerii Federatiei Romane de Snooker, doresc sa transmit tuturor simpatizantilor acestui sport deosebit, punctul de vedere oficial cu privire la acest eveniment.

. . 1. Federatia Romana de Snooker apreciaza eforturile organizatorilor de a realiza un eveniment in premiera pentru Romania si anume meciul demonstrativ dintre Mark Williams si Mark King.

. . 2. Consideram ca televiziunea Pro.Tv prin canalul de sport Sport.ro au dat dovada de profesionalism si apreciem ca reusita organizarea evenimentului din punct de vedere media.

. . 3. Federatia Romana de Snooker multumeste pe aceasta cale iubitorilor snooker-ului care au fost prezenti in sala Rapid si le adreseaza invitatia de a vizita Centrul National de Snooker si a viziona in direct meciurile din Campionatul National de Snooker - unde vor avea ocazia sa asiste si sa constate nivelul real al performantei snooker-ului Romanesc din acest moment.

. . Din punct de vedere tehnic, prin pozitia oficiala pe care o detin in cadrul Federatiei Romane de Snooker si a faptului ca am fost prezent in sala Rapid si la conferinta de presa de la London Club va rog sa-mi permiteti sa adresez cateva sugestii care cu siguranta vor imbunatati calitatea performantei pentru eventual urmatoarele turnee si anume:

. . 1. Consider ca organizatorii nu au optat pentru cea mai fericita solutie cumuland cele doua evenimente si anume:

. . . . . . Campionatul National de bila 9 cu meciul demonstrativ dintre M. Williams si M. King

. . . . . . Obs. denumirea de Campionat National este incorecta deoarece in acest moment nu exista for National pentru Pool si anume Federatie Romana de Pool.

. . . . . . Chiar si asa consider ca cele doua discipline au mult prea putine lucruri in comun si o astfel de competitie nu avea nici un rost.

. . . . . . Dupa cum s-a exprimat dl Eugen Opritescu la conferinta de presa evenimentul a avut ca scop principal promovarea si schimbarea imaginii biliardului romanesc care se pare este pentru moment incorect apreciata.

. . . . . . Daca intr-adevar acest lucru s-a dorit nu inteleg ce rost a mai avut invitatia celor doi maestri ai tacului cu varf de 9 mm?

. . . . . . Cand, pe parcursul conferintei de presa, cei doi au aflat ca vor trebui sa joace si cateva jocuri de bila 9 in final, explicatia ca ei se afla aici pentru snooker si nu pentru pool a fost tardiva si inutila. Programul era deja hotarat.

. . . . . . Argumente:

. . . . . . Intre orele 16.00 si 21.00 cand trebuia sa inceapa meciul demonstrativ sala era goala. La meciurile preliminare din piramida de 16 la bila 9 nu cred ca au asistat mai mult de 20 se spectatori.

. . . . . . Dupa ora 21.00 si pana la ora 22.00 cand a inceput meciul demonstrativ au ajuns in tribune in jur de 150 de fani ai snooker-ului banuiesc.

. . . . . . Concluzia este foarte simpla de constatat si anume ca acei spectatori au fost acolo pentru snooker si in nici un caz pentru pool.

. . 2. Organizatorii evenimentului au neglijat un aspect foarte important si decisiv pentru performanta sportiva si a spectacolului in ultimul rand:

. . . . . . - calitatea mesei de snooker si a postavului, lipsa accesoriilor (prelungitoare si extensii), arbitrajul total neprofesionist (atat din punct de vedere tehnic cat si al tinutei).

. . . . . . Argumente:

. . . . . . Performanta celor doi invitati Mark Williams - 147 HB si Mark Williams - 146 HB cat si asteptarile publicului de a viziona in direct cel putin un break de peste 100 puncte nu au fost cu putinta de a fi realizate datorita aspectelor prezentate mai sus. Contraperformanta de 40pct HB pentru Williams si 39pct HB pentru King vin in sprijinul afirmatiilor precedente.

. . 3. Incapatanarea sau lipsa de inspiratie a organizatorilor de a nu solicita sprijinul Federatiei Romane de Snooker pentru acest eveniment a fost cel de-al treilea punct slab care a contribuit la o diminuare evidenta a calitatii performantei sportive.

. . . . . . Argumente :

. . . . . . Federatia Romana de Snooker nu a fost contactata in vederea unei eventuale colaborari pentru acest eveniment.

. . . . . . Nici un arbitru oficial de snooker din cadrul Federatiei Romane de Snooker nu a fost solicitat pentru acest eveniment.

. . . . . . Sportivii de performanta care activeaza in cadrul turneelor Campionatului National de Snooker nu au fost invitati sa participe la acest eveniment.

. . . . . . Singurul sportiv de valoare (in disciplina snooker) dintre cei 16 participanti a fost Babken Melkonyan care cu siguranta ar fi avut o prestatie mai onoranta intr-o confruntare cu unul dintre cei doi invitati.

. . . . . . Ceilalti 15 jucatori nu sunt membri ai Federatiei Romane de Snooker si de aici surprinderea si neintelegerea (cu privire la comportamentul, tinuta si performanta tehnica) a multor simpatizanti ai snooker-ului care au avut reactii pe forum.

. . Cu speranta si convingerea ca eventualele evenimente viitoare vor corecta problemele tehnice aparute cu ocazia acestei premiere, in numele Federatiei Romane de Snooker va rog sa primiti cele mai sincere aprecieri cu privire la efortul, implicarea si dorinta de a realiza o proiectie cat mai corecta a celor doua dimensiuni: snooker si pool.

. . Dorim pe aceasta cale sa uram succes in demersurile de infiintare a Federatiei Romane de Biliard - Pool.

. . Cu deosebita consideratie,

. . simpatizantior, admiratorilor si iubitorilor snooker-ului si pool-ului din Romania

. . Dragos Cozmaciuc
. . Director Tehnic - Federatia Romana de Snooker
. . Antrenor Federal
. . www.snooker.ro - office@snooker.ro - tel. 0722465155

. . Cu deosebite multumiri doamnei Mihaela Cristescu - membru al Federatiei Romane de Snooker.

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
danacateia
Addicted to snooker

MesajTrimis: Vin 25 Sep 2009, 7:47    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumiri D-lui Dragoș Cozmaciuc pentru atentia acordata acelor multor simpatizanti ai snooker-ului care au avut reactii pe forum si pentru care a insistat sa fie transmis punctul de vedere al Federatiei Romane de Snooker!
Multumim!

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » Forum general Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5  Următoare
Pagina 4 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum