Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
sevvilla86 Addicted to snooker

Data înscrierii: 11/Dec/2005 Mesaje: 1532 Locație: Bucuresti
|
|
Sus |
|
dh_comsa
Data înscrierii: 02/Mai/2010 Mesaje: 1 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Dum 2 Mai 2010, 18:21 Titlul subiectului: |
|
|
Acest mare scandal ameninta credibilitatea snooker-ului in aceeasi masura in care ani la rand au fost ciclismul sau atlelismul afectate de scandalurile de dopaj. Nimic de-acum incolo nu va mai fi ca inainte. Intotdeauna va plana acea umbra de indoiala asupra fiecarei lovituri ratate, fiecarui frame mai incalcit. Pacat...
|
|
Sus |
|
Posseidon Addicted to snooker

Data înscrierii: 25/Noi/2004 Mesaje: 470 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum 2 Mai 2010, 18:24 Titlul subiectului: |
|
|
Da, n-as fi crezut vreodata ce Higgins s-ar putea preta la asa ceva.
E jucatorul sub semnul caruia au stat ultimii doi ani ai snookerului si te trezesti brusc cu o stire ca asta. De necrezut.
Ce-ar mai fi de spus.. S-a pierdut inca un jucator, un mare jucator. Va fi o pierdere greu de compensat, insa nu avem altceva de facut decat sa ne impacam cu ideea ca s-a dus si John.
Poate ca e o comparatie/asociere un pic cinica, insa dupa moartea lui Paul Hunter, implicarea lui Higgins in magaria asta e cea mai trista veste snookeristica.
_________________ I'm unclean, a libertine
Laureat al Premiului Oscue - Campionatul Mondial 2019
|
|
Sus |
|
Game
Data înscrierii: 02/Mai/2010 Mesaje: 1 Locație: Cluj - Napoca
|
Trimis: Dum 2 Mai 2010, 18:24 Titlul subiectului: |
|
|
Pacat de vrajitorul din Wishaw. Pacat ca un sport atat de curat poate fi murdarit atat de puternic dintr-o singura lovitura. Sincer, nu cred o iota din declaratia lui, iar in filmulet se vede clar ca e relaxat si chiar rade cu 'mafiotii'.
|
|
Sus |
|
scristian
Data înscrierii: 02/Mai/2010 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum 2 Mai 2010, 18:34 Titlul subiectului: |
|
|
O veste trista, poate la fel de trista cum a fost si pierderea lui Paul Hunter.
Personal nu cred ca John isi va mai reveni in perioada urmatoare, mai ales ca snookerul e si un joc psihologic.
|
|
Sus |
|
floydro
Data înscrierii: 02/Mai/2010 Mesaje: 3
|
Trimis: Dum 2 Mai 2010, 18:41 Titlul subiectului: |
|
|
Cum era de asteptat vor fi multe posturi #1 pe threadul asta in momentul asta si ma inscriu si eu.
Dupa parerea mea revenirea in snooker ar trebui sa fie ultima problema a lui Higgins acum. Nu am pregatire specifica dar din cate stiu eu trucarea unui rezultat sportiv este ilegala iar fapta lui Higgins s-ar putea incadra ca fapta la ceva de genul "Complicitate la instituirea unui grup infractional". E posibil sa ma insel dar logica imi spune ca ceea ce a facut el (daca este dovedit ca vinovat) poate duce la pedeapsa cu inchisoare.
|
|
Sus |
|
sppano
Data înscrierii: 02/Mai/2010 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum 2 Mai 2010, 18:42 Titlul subiectului: |
|
|
Problema lui John este de fapt o problema cauzata , dupa parerea mea de invadarea lumii sportului de catre firmele de pariuri sau alte jocuri de noroc . Asa ca nu m-ar mira ca in curand sa avem cazuri de acest gen inclusiv la sah. nu incerc sa disculp pe nimeni dar natura umana este slaba si fiecare isi are pretul sau. Ar fi fost frumos ca un sport asa frumos ca snooker-ul sa ramana curat dar poate ve-ti fi de acord cu mine ca e o utopie...nu in lumea in care traim si mai ales nu in realitatea ce ne inconjoara.
|
|
Sus |
|
AeonsOfStrife A super fan

Data înscrierii: 02/Mai/2010 Mesaje: 86 Locație: Wiener Neustadt
|
Trimis: Dum 2 Mai 2010, 18:42 Titlul subiectului: |
|
|
Principalul vinovat in toata povestea asta este Pat Mooney, el este cel care a exercitat o influenta negativa asupra lui John. Daca se pune problema ca John sa fie suspendat sa se ia in calcul macar faptul ca a fost influentat intr-un mod negativ si sa nu primeasca o suspendare atat de mare cum a primit Quinten Hann.
|
|
Sus |
|
duldiana
Data înscrierii: 02/Mai/2010 Mesaje: 1
|
|
Sus |
|
Cristi Addicted to snooker
Data înscrierii: 25/Ian/2010 Mesaje: 588 Locație: Galati
|
Trimis: Dum 2 Mai 2010, 18:54 Titlul subiectului: |
|
|
Nu trebuie tolerata nici o fapta de acest gen...Nu trebuie sa se tina cont de jucator si trebuie sa se ia o masura in consecinta...Sunt sigur ca va fi destul de drastica (pt ca vorbim de tari din occident)... Principalul vinovat este Higgins in persoana...
_________________ Laureat al Premiului Oscue - Masters 2013, Players Championship 2019
|
|
Sus |
|
IndieJules
Data înscrierii: 02/Mai/2010 Mesaje: 1 Locație: Galati, Romania
|
Trimis: Dum 2 Mai 2010, 18:56 Titlul subiectului: |
|
|
Mai rau e ca un asemenea eveniment se produce in momentul cand se incearca un "make-over" al snooker-ului pe plan mondial.
Dupa ce ca aia din ciclism isi bat joc de noi pe fata acum incep si astia din snooker. Cati bani trebuie sa ai ca sa fie de ajuns asa incat sa nu te pretezi la tot felul de josnicii?
|
|
Sus |
|
niros56
Data înscrierii: 02/Mai/2010 Mesaje: 3 Locație: Craiova
|
|
Sus |
|
Mrs. Hendry Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004 Mesaje: 2360 Locație: pool hall
|
Trimis: Dum 2 Mai 2010, 21:18 Titlul subiectului: |
|
|
Asa socante sunt materialul video si pana si ideea ca John Higgins ar vinde asa ceva, ca tot nu-mi vine sa cred... Imi doresc foarte tare sa existe ceva care sa explice toata treaba...
Si as vrea si ca materialul filmat sa nu fie truncat (exista multe pauze in el si as vrea sa vad materialul complet)... Si as fi tare curioasa sa stiu de ce-a plecat Higgins la Kiev, cu ce scop mai precis (desi asta nu cred ca are de unde sa stie cineva obiectiv)...
Nu-i caut vreun fel de scuze, departe de mine, dar e mult prea dureroasa si socanta toata treaba pentru a nu se pune o multime de intrebari... Cea mai importanta dintre ele fiind, desigur, de ce Higgins? Numarul 1 mondial, campionul mondial en-titre, jucatorul care a castigat aproape dublu fatza de toti jucatorii anul trecut, si un jucator aflat in super forma si intr-un moment grozav al carierei sale... De ce tocmai el sa riste sa arunce totul la gunoi?
Nu mai comentez, dar sunt atatea intrebari care trebuie puse...
_________________ "Luck is an offensive, abhorrent concept. The idea that there is a force in the universe tilting events in your favor or against it is ridiculous." ~ Sherlock Holmes ~ Elementary
|
|
Sus |
|
Jezper Fan

Data înscrierii: 02/Mai/2010 Mesaje: 10 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum 2 Mai 2010, 21:29 Titlul subiectului: |
|
|
Din cate am inteles a fost la Kiev pentru promovarea World Series of Snooker. Oricum ideea ca a fost influentat negativ de Pat Mooney mi se pare putin exagerata. Nu e vorba de un pusti de 18 ani, e vorba de un jucator de 35 ani, varsta la care se considera ca esti totusi matur si ai discernamant in hotararile care iti afecteaza viata si in cazul sau cariera de jucator profesionist.
|
|
Sus |
|
Miss Chigwell Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005 Mesaje: 1596 Locație: Baia Mare
|
|
Sus |
|
|