Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro
Autentificare Înregistrare FAQ Membri Căutare Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro Snooker Live Stream

Scandalul Higgins
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » Forum general
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Mrs. Hendry
Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004
Locație: pool hall

MesajTrimis: Dum 2 Mai 2010, 22:05    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Miss Chigwell a scris:
Uita-te la el cum isi face probleme despre cum sa mascheze suma asta de 300.000 de euro fata de fisc. (N-am un emoticon sa exprime exact ce parere am despre toata treaba asta.)

Higgins a zis ca he "played along" (iar oamenii in acel moment discutau despre cum sa mascheze treaba)...

In continuare... Materialul video este taiat si as vrea sa-l vad pe tot... Oi fi eu in denial, dar asta nu schimba faptul ca materialul este incomplet.

De obicei ma feresc sa ma bag in astfel de discutii si afirm din nou ca este departe de mine dorinta de-a-l apara pe Higgins...

Insa nu pot nega ca sper ca ancheta sa fie condusa asa cum trebuie si sa fie puse toate intrebarile care trebuie, asta este tot... Este o chestie mult prea mare pentru a se zice un simplu: Pa, Higgins.

p.s. Frumoasa declaratia lui "uncle Fred". Very Happy

Lolitaa
A super fan

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Dum 2 Mai 2010, 22:11    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ca jucator de snooker John este admirabil, ca om il pot intelege, i s-a oferit okazia de ceva "easy money". Dar pe mine sincer nu de John imi pasa acum prea mult. Mai mult ma doare cand ma gandesc la dezamagirea ce o provoaca toti fanilor lui.

Inteleg nevoia de a cauta o explicatie, nimic nu mi-as dori mai mult in acest moment decat sa apara cineva si sa ne spuna ca a fost o mare farsa, DAR..

.. cred din pacate ca evenimentele sunt destul de clare:

1. se vorbeste in video la timpul trecut despre sume contra frameuri, deci se poate trage concluzia ca John stia anticipat despre ce urmau sa discute

2. John nu arata nici pe departe a om "spooked", dimpotriva, disponibilitatea cu care da informatii pe care asa zisii "mafioti" nu le cer e alta dovada incriminatoare

3. ce m-a dezamagit cel mai tare este reactia lui John, subtire si penibila. Singura reactie care i-ar fi oferit ceva sanse cred ca ar fi fost una de genul: "Ne-am intalnit crezand ca discutam de un event World Series. Oamenii doreau sa aranjam meciuri, pe moment nu am stiut ce sa facem si le-am facut jocul urmand ca imediat dupa finala (pentru ca nu am vrut sa o afectam) doream sa iesim si sa dezvaluim toata magaria care ni se propunea"

Summed up, toate cele de mai sus ma fac sa cred ca sansele lui John sunt foarte reduse. Din pacate pentru el dar mai ales pentru snooker Sad

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Lolitaa Trimite mesaj privat
Miss Chigwell
Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005
Locație: Baia Mare

MesajTrimis: Dum 2 Mai 2010, 23:01    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu ma intreb cine ar fi capabil de asa schema complicata de sapare a lui Hearn.

Pentru ca acusi vine votul jucatorilor, in cateva zile.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Miss Chigwell Trimite mesaj privat
tinergetic

Data înscrierii: 02/Mai/2010
Locație: Grecia

MesajTrimis: Dum 2 Mai 2010, 23:31    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, nashpa daca e adevarat. desi Higgins nu pare stilul. dar mai stii?!?

eu tot nu inteleg ce se intampla cu Ronnie. scuze, dar mi se pare ca a jucat ca o cizma si la China Open si acum, la Sheffield. cred ca e in legatura cu tatal lui.

zaiclopz
More than a fan

Data înscrierii: 24/Noi/2005
Locație: Tg.Mures

MesajTrimis: Dum 2 Mai 2010, 23:47    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Urat, nimic de comentat.
Se intampla peste tot!
Intotdeauna am apreciat comentariul celor doi, Bontea si Ancuta.
Dar mereu eram iritat cand ridicau snookeroul pana la cer, cat de curat e, ca se poate lua drept exemplu, ca asa.. ca invers!
Ei?
Marius ce spui acum? Ti-a "tras-o" Higgy, actualul number one!

Scuzati expresia, dar.. asa e!

Snookerul va continua, ca orice alt sport defapt..
Il urmaresc cu mare place si o voi face in continuare.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui zaiclopz Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
sppano

Data înscrierii: 02/Mai/2010

MesajTrimis: Lun 3 Mai 2010, 1:51    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce ar fi sa lasam deoparte bla bla-ul si sa gandim un pic logic :

1. reporterul de investigatie sub acoperire a lucrat impreuna cu o intreaga echipa

2. pt a ajunge sa vb cu oricare dintre cei doi nu era de ajuns sa te prezinti: " eu sunt cutare om de afaceri si vreau sa te mituiesc ...."

3. aveau nevoie de un link, un om de legatura

4. acest om a venit ca urmare a unor info vechi si probabil ascunse despre integritatea anumitor personaje, pt ca daca e adevarata inreg acest lucru inseamna ca nici unul dintre cei doi nu era la prima afacere de acest tip

4. in mod normal pt o astfel de discutie nu ar fi trebuit sa se afle amanadoi acolo tocmai pt a evita eventualele probleme de acest gen

5 ca se aflau acolo impreuna denota ca aveau incredere mare, deci mai jucasera acest joc ( IAR ACEASTA INCREDERE SE CASTIGA IN TIMP) intr-unul din cei doi

revin si punctez lumea sportului a fost invadata de bet etc "punct com " si acesta e de fapt cauza

nu stiu ce ma face sa cred ca nu sunt multi jucatori "mari " de snook departe de acesta miscare

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui sppano Trimite mesaj privat
INNOOS

Data înscrierii: 03/Mai/2010

MesajTrimis: Lun 3 Mai 2010, 2:11    Titlul subiectului: NU ESTE ADEVARAT IAR JHON NU VA FI ELEMINAT DIN COMPETITII Răspunde cu citat (quote)

nu mai vorbiți fără sa știți și nu mai aruncați cu noroi într-un om care totuși este CAMPION MONDIAL.
Higgins a declarat ca a fost de fata la o discuție un de s-a deschis subiectul de a pierde niște meciuri pentru bani doar atât , dar de aici pana la dovada concreta este cale lunga. Acesta farsa este facuta doar pt a se vinde niste amarate de ziare ,pt ca pressa ca sa se vanda trebuie sa vina cu stiri bonba in fiecare zi iar din acest motiv sunt acuzati niste oameni integri si cu o morala deosebita , pe nedrept. Exact ce se petrece in romania cu ziarele asa este peste tot in lume, exemplu cel mar recent ar fi Blonda lui Bote unde se spune ca a batut-o Bote pe Bianca de i-a rupt gura , in fond a fost doar o cearta si poate o palma ATATA, dar in care pereche nu exista certuri?
Asa ca rusine ziaristilor care au scris acest articol despre implicarea lui jhon Higgins in aranjarea meciurilor de snooker.
Si mai bine sa ne intrebam oare de au cluburi ca STEAUA, DINAMO,CLUJ etc. bani sa plateasca salariile de sute de mii de euro la atatia jucatori cind la meciuri pe stadion vinn max 1000 de spectatori???? De unde vin atatea milioane de euro in fotbalul romanesc ??? si nu mai adaug faptul ca STEAUA mai face si reclama la o casa de pariuri pe tricouri
Rolling Eyes Laughing hai sa fim seriosi !!! Toti milionarii astia de dupa revolutie se cred destepti ,cind ei nu au decat 4 clase,iar restul suntem niste prosti??
Domnilor patroni din fotbalul romanesc sa stiti ca daca tacem din gura asta nu inseamna ca sunteti mai destepti ca altii asa ca veti grija mare cu golaniile pe care la faceti , cind veti fi arestati o sa cereti mila si indurare la DUMNEZEU !!!!!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui INNOOS Trimite mesaj privat
Miss Chigwell
Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Mar/2005
Locație: Baia Mare

MesajTrimis: Lun 3 Mai 2010, 7:27    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce treaba are fotbalul cu toata povestea asta? Si, de fapt, unde sa ma mai refugiez sa scap de asaltul sportului astuia, care ma agreseaza constant de la televizor si din presa de cate ori se scobeste in ureche un cioban si mai emite un panseu? Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
M-am saturat de fotbal. Angry

"Avem si noi falitii nostri." Uite, acum avem si noi propriile noastre exemple.

Imi pare rau ca afluxul acesta de nume noi pe forum a venit intr-un asemenea moment, dar sper sa ramana. Wink

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Miss Chigwell Trimite mesaj privat
snookerfan97
Addicted to snooker

Data înscrierii: 27/Ian/2010
Locație: Brasov

MesajTrimis: Lun 3 Mai 2010, 8:41    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce treaba are fotbalul cu acest minunat sport numit snooker Confused

ohino
Addicted to snooker

Data înscrierii: 17/Mar/2010

MesajTrimis: Lun 3 Mai 2010, 9:26    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@sppanos
oricat de logic am putea gandi nu putem sa cuprindem toate aspectele unei astfel de intalniri - mai ales pentru faptul ca ne este dat doar ceea ce s-a vrut.
in alta ordine de idei: un om cu statutul lui Higgins nu si-ar fi permis niciodata sa negocieze un astfel de lucru. daca exista un om de legatura discutia ar fi avut loc intre 4 ochi si unde ar fi vrut Higgins. apoi, oricare din noi sa fi stiut dinainte subiectul discutiei nu am fi acceptat sa fim in persoana acolo. cazurile acestea sunt tratate de interpusi fara sa cunoasca beneficiarul. tot in aceste cazuri sunt implicate riscuri mari, familie, inchisoare, cariera, etc. Sa ne aducem aminte cand trebuia sa nasca sotia lui John, acesta a declarat ca va renunta la meci daca sotia va intra in travaliu. Familia lui este foarte unita: care om normal si-ar pune riscuri pe intreaga familie? - in aceste cazuri sufera interpusii.
Probabil subiectul s-a nascut spontan. in aceste situatii este greu sa dai un refuz fiind intr-un loc unde nu cunosti nici limba, nici cutumele, nici cum se reactioneaza la un refuz si nici cum va fi tratat, pentru ca un refuz ar fi creat dificultati de relationare si cei care propuneau ramaneau descoperiti si expusi.
Daca alibi-ul lui John ar fi fost acela de a iesi de acolo, consider ca a facut bine mentionand de Fisc si de proprietatea din Spania, dand argumente, pana si detalii despre cum se poate rata. In cazul asta el a creat o diversiune pentru a parea interesat de subiect si pentru a le da incredere. uitati-va bine pe filmulet, ca in momentele intense el il priveste pe Mooney. despre pret vorbeste Mooney - insa nu cred ca acesta nu este un bun negociator pentru ca in asemenea cazuri se negociaza in procente nu sumele.
Sunt situatii in viata cand iti dai seama ca in acele momente este bine sa reactionezi in acest mod, dar asta nu inseamna ca le poti duce la bun sfarsit.
Oricum, toate aceste lucruri raman sa fie clarificate de cei competenti, iar noua nu ne ramane decat sa ne bucuram de Snooker.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui ohino Trimite mesaj privat
Lady Croft
Addicted to snooker

Data înscrierii: 24/Noi/2004
Locație: Petrosani (Hunedoara)

MesajTrimis: Lun 3 Mai 2010, 11:12    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ohino a scris:
Oricum, toate aceste lucruri raman sa fie clarificate de cei competenti, iar noua nu ne ramane decat sa ne bucuram de Snooker.

Foarte corect! Wink

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Lady Croft Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Giorno

Data înscrierii: 03/Mai/2010
Locație: IASI

MesajTrimis: Lun 3 Mai 2010, 11:28    Titlul subiectului: "Nu iese fum fara foc" Răspunde cu citat (quote)

Banal, dar adevarat....oriunde....oricand...pentru oricine.
Toti, indiferent de simpatii si antipatii, cred ca ne dorim sa nu fie adevarat.
Asa e?
Dar....
Din pacate....pana acum

Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Giorno Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Clara White
Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Lun 3 Mai 2010, 14:01    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

REPERELE

Articolele principale
1 . http://www.newsoftheworld.co.uk/news/801641/How-world-snooker-champion-John-Higgins-plots-to-betray-his-fans-for-cash.html

2 . http://www.newsoftheworld.co.uk/news/801883/John-Higgins-snooker-match-fixing-scandal.html

Declarația lui Pat Mooney http://video.news.sky.com/skynews/Home/video/Snooker-Star-John-Higgins-Suspended-His-Manager-Pat-Mooney-Talks-To-Sky-News/Video/201005115623913?lpos=UK+News_2&lid=VIDEO_ACT+BB+SU+PAT+MOONEY+IRN_Snooker+Star+Higgins+Suspended&videoCategory=UK+News

Interviu Barry Hearn + Steve Davis + John Parrott. Declarația lui John Higgins http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/other_sports/snooker/8657091.stm

Reacția News of the World http://www.newsoftheworld.co.uk/news/804203/John-Higgins-suspended-from-future-snooker-tournaments-following-NotW-bribes-scandal-story-News-of-the-World-statement.html

The News of the World anunță că urmează și alte dezvăluiri, în numărul de duminica viitoare.

Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Clara White
Administrator

Data înscrierii: 21/Noi/2004
Locație: Snookerland

MesajTrimis: Lun 3 Mai 2010, 14:15    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

... și hai să nu ne pierdem umorul : mafia rusească a publicat un komunikat prin care neagă orice implicare în „scandalul Higgins” și amenință cu un proces pentru calomnie ! Laughing Laughing Laughing

Ultima modificare efectuată de către Clara White la Lun 3 Mai 2010, 14:39, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Caută toate mesajele lui Clara White Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Mrs. Hendry
Addicted to snooker

Data înscrierii: 20/Noi/2004
Locație: pool hall

MesajTrimis: Lun 3 Mai 2010, 14:17    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ohino a scris:
@sppanos
oricat de logic am putea gandi nu putem sa cuprindem toate aspectele unei astfel de intalniri - mai ales pentru faptul ca ne este dat doar ceea ce s-a vrut.
in alta ordine de idei: un om cu statutul lui Higgins nu si-ar fi permis niciodata sa negocieze un astfel de lucru. daca exista un om de legatura discutia ar fi avut loc intre 4 ochi si unde ar fi vrut Higgins. apoi, oricare din noi sa fi stiut dinainte subiectul discutiei nu am fi acceptat sa fim in persoana acolo. cazurile acestea sunt tratate de interpusi fara sa cunoasca beneficiarul. tot in aceste cazuri sunt implicate riscuri mari, familie, inchisoare, cariera, etc. Sa ne aducem aminte cand trebuia sa nasca sotia lui John, acesta a declarat ca va renunta la meci daca sotia va intra in travaliu. Familia lui este foarte unita: care om normal si-ar pune riscuri pe intreaga familie? - in aceste cazuri sufera interpusii.
Probabil subiectul s-a nascut spontan. in aceste situatii este greu sa dai un refuz fiind intr-un loc unde nu cunosti nici limba, nici cutumele, nici cum se reactioneaza la un refuz si nici cum va fi tratat, pentru ca un refuz ar fi creat dificultati de relationare si cei care propuneau ramaneau descoperiti si expusi.
Daca alibi-ul lui John ar fi fost acela de a iesi de acolo, consider ca a facut bine mentionand de Fisc si de proprietatea din Spania, dand argumente, pana si detalii despre cum se poate rata. In cazul asta el a creat o diversiune pentru a parea interesat de subiect si pentru a le da incredere. uitati-va bine pe filmulet, ca in momentele intense el il priveste pe Mooney. despre pret vorbeste Mooney - insa nu cred ca acesta nu este un bun negociator pentru ca in asemenea cazuri se negociaza in procente nu sumele.
Sunt situatii in viata cand iti dai seama ca in acele momente este bine sa reactionezi in acest mod, dar asta nu inseamna ca le poti duce la bun sfarsit.

Foarte interesant mesajul tau...

De altfel si altele au fost interesante, dar asta e singurul care mi-a adus niscaiva speranta...

Nu mai comentez pentru moment... Ramane de vazut.

Clara White a scris:
... și hai să nu ne pierdem umorul : mafia rusească a publicat un komunikat prin care neagă orice implicare în „scandalul Higgins” ! Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.snookerforum.ro » Forum general Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Următoare
Pagina 4 din 11

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum