Am terminat intr-un final de vazut inregistrarile meciurilor.
Cel mai greu mi-a fost sa evit prietenii si forumul pentru a nu afla rezultatele.
Formatul turneului cred ca e interesant si demn de retinut pe viitor.
Deschide oportunitati.
Meciuri frumoase chiar daca favoritii mei nu s-au calificat in finala, doar unul in semifinala.
147-le frumos dar faza de la ultima neagra ... hm, depinde de "gust".
Robertson (Sonnenkind, cum ii spun eu si nu cu rautate ...si eu sunt o corcitura de neamt
) si-a confirmat statutul, desi nu e jucatorul meu preferat (e ceva ... nu stiu ce, in atitudinea tipului care ma deranjeaza) e cel mai in forma jucator "azi".
Comentatorii au fost parca mai suportabili, Ancuta parca nu s-a mai bagat asa pe nepusa masa peste Dl. Bontea, a recidivat insa de 2- 3 ori cu pauzele din mijlocul frazelor fara niciun motiv, nici faze interesante la masa, nici fraze complicate.
Cat despre insistenta cu care cauta sinonime, se pare ca nimeni si nimic nu il poate dezbara de redundanta din exprimare.
Si-a dat totusi cu firma in cap in doua ocazii; atunci cand era nedumerit de ce sponsorii aveau pretentia de a spellui 1 ... 2 bet dot com.
, il intreb pe dl. Ancuta: 2 english 4U?
... a doua, a fost cand l-a intrebat pe Daniel Bontea: "de viitor pushtiu, nu?"
))) "Pushtiul" fiind campionul mondial si tipul care a castigat 6 finale din 6!!!! Seems that "future is now"
Se pare insa ca a renuntat la "bila de joc, meci si turneu"
)) tocmai cand ii rugasem si pe comentatorii de la tenis sa spuna si ei "minge de game, set, meci, turneu si mare slem"